rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 10. Jún , 2009, 15:18:55 » |
|
a co tak okyptena verzia ADA Ampulator? jedna mala flaska je tam zapojena ako dvojcinny koncak + male trafko ako vystupak a potom je tam speaker simulatorova cast, kde je dalsie trafko simulujuce premenlivu impedanciu reproduktora. nejaky chalan si to postavil, poslal aj nejake ukazky na zahranicnom fore a neznelo to najhorsie.. to su riesenia z 80tych rokov i ked nepocul som, tak som ticho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 10. Jún , 2009, 15:52:28 » |
|
...nejaky chalan si to postavil, poslal aj nejake ukazky na zahranicnom fore a neznelo to najhorsie.. posli link na tu ukazku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 10. Jún , 2009, 17:13:24 » |
|
posli link na tu ukazku
tak predsa som to niekde vyhrabal (bol som presvedceny, ze to neviem najst). mala by to byt robena kopia nejakeho soldano preampu + ta robena verzia ada ampulatora (chalan to mal upravene trosku, ze mal tam trafko na budenie reverbu, ako vystupak, aby vedel na to pripojit normalu gitarovu bednu, ale hento je linka z toho simulatora) http://www.thethirdending.com/randomstuff/drive_4x12_open_cab.mp3to su riesenia z 80tych rokov i ked nepocul som, tak som ticho tak 80tky ako 80tky. na podobnom principe, len vo velmi zjednodusenej forme a odladenej tak, ze tam nie su ziadne cudliky a tocitka, je zalozeny speaker simulator, ktory pouziva Mesa v Recto recording preampe a to zas az taka starina nie je
|
|
« Posledná zmena: 10. Jún , 2009, 17:13:52 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 10. Jún , 2009, 17:40:06 » |
|
Dakujem vsetkym za pochvaly potesia no dufam, ze to bude hrat podla predstav a aj vyzerat EQ som si navrhol vlastny, lebo na nete som vzdy nasiel iba nejake co mi nevyhovovali/nehrali a pouzil som gytarory na simulovanie indukcnosti - aj som si ho odskusal a ide dobre juj, uz sa tesim ako to budem pomaly skladat len ta kablovacka - uff to bude a rasto keby som mal uz tam pouzivat tie impulzy a take veci, tak to by som si musel zabezpecit trosku iny procesor a vedomosti ale napad vyborny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 10. Jún , 2009, 19:35:41 » |
|
rastis ver mi, ze na to o com ty snivas je najjednoduchsia cesta kupit ten najlacnejsi notebook/ine male pc +prevodniky a vmontovat to do toho, pricom ovladas cez nejake usb-midi cudliky. Ale take uz asi existuje..
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
feki
náhodný pocestný
Príspevkov: 131
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 10. Jún , 2009, 20:56:59 » |
|
Klobouk dolů , opravdu zvukově povedá věcička.
|
|
|
Zaznamenané
|
Jacsnon Soloist SL-3 > Engl E-530 ( Midi Switch Relay )> GSP1101 ( FCB 1010 ) > Engl E-840 > 2x box 75w V-30
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 14. Jún , 2009, 13:46:38 » |
|
diky co myslite ? ked zatienim plechom trafo toroidne a bude od vstupnej ECC83 asi 5cm, bude to mat vplyv na to ? lebo neviem neviem co mi skor zarusi, lampy alebo digitalnu cast, pretoze mozem to prehodit dalej od ECC83 ale zas budem mat dlhe datove kable na LCD a to bude robit haluze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 14. Jún , 2009, 14:15:43 » |
|
halo, zacinam uz vrtat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 14. Jún , 2009, 14:17:13 » |
|
halo, zacinam uz vrtat vrtackou ,alebo verbalne tak si neubliz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 14. Jún , 2009, 14:18:32 » |
|
ale nie myslim, ze co by ste spravili vy ? mas skusenosti, ze to tienenie moze dost odrusit ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 15. Jún , 2009, 15:41:00 » |
|
nejaky pokrok a rozmiestnenie - ten rack sa ureze podla ciary a budem mat v podstate dva a do druheho zrejme spravim koncak zajtra zacinam kablovat
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 15. Jún , 2009, 15:42:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 15. Jún , 2009, 15:43:22 » |
|
no dufajme, ze nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 16. Jún , 2009, 15:25:00 » |
|
nejaky pokrok a rozmiestnenie - ten rack sa ureze podla ciary a budem mat v podstate dva a do druheho zrejme spravim koncak zajtra zacinam kablovat Som rad ze si tu kasnu dako upotrebil,inak by mi to v pivnici lezalo dalsich 10rokov a potom by som to aj tak vyhodil Este ti musim vykutrat tu dalsiu haraburdu.Mimnule som ju sice nasiel ,ale bola tak strasne zararozena ,ze sa mi s tym nechcelo trckat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku