tipek
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 28. August , 2008, 13:30:14 » |
|
hod sem aj nahravky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 28. August , 2008, 15:04:53 » |
|
no takze, pridavam nejake fotky zvukove ukazky neskor, ked to bude uz kompletne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 28. August , 2008, 15:14:08 » |
|
pekna robota
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 28. August , 2008, 15:19:01 » |
|
Jo,pekné.Tie poťáky sú nič moc.Používal som ich,ale už sa im vyhýbam.A v rámci spolahlivosti by som ich nedal na konektoríky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 28. August , 2008, 15:24:52 » |
|
Jo,pekné.Tie poťáky sú nič moc.Používal som ich,ale už sa im vyhýbam.A v rámci spolahlivosti by som ich nedal na konektoríky.
hentie konektoriky ked su kvalitna vyroba pozlatene tak by mali byt spolahlive. len musia ist ztuha.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 28. August , 2008, 15:31:31 » |
|
Dakujem Vam no tie potenciometre inev SOS nemali, ale neni problem vymenit, ale zatial som s nimi spokojny no tie konektory ma tiez nejako znepokojovali, ale tak ako vravi musicman - trosku ich kombinackami "pritlacim" a potom idu naozaj ztuha a drzia dobre. dal som to tam preto, aby to pobolo pohodlne. uvidim ako sa to osvedci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 28. August , 2008, 19:06:19 » |
|
Pekne. Tie potenciometre nie su ozaj dobre. Mal si radsej objednat. Konektory mam na osem pasmovom ekvalizery a nie su s tym problemy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 28. August , 2008, 19:25:54 » |
|
vyzera to v pohode,ale nemam rad dps a lampy
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 28. August , 2008, 20:46:35 » |
|
pjekna robota.. este ten EQ - ser na tahove potaky a sprav to aspon provizorne s otocnymi ..aj mne take spravis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 29. August , 2008, 08:19:45 » |
|
nice job velmi pekne len nemam rad patice v dps Ale vzhladom na rack preamp je to asi najlepsie riesenie. Som zvedavy na dalsie fotky, dufam ze pribudnu coskoro
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 29. August , 2008, 08:36:35 » |
|
dakujem kazdemu jasne fotky zacnu pribudat postupne, teraz sa chystam spravit uz plosak zdroja a EQ. len mam problem zohnat tie tahove potenciometre take male
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 17. September , 2008, 20:17:26 » |
|
aby ste si nemysleli, ze len tak nic nerobim toto je zdrojova cast, mam ju uz dlho, len foto davam az teraz...uz cakam iba na trafko a potom ma caka vyroba sasi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 17. September , 2008, 20:37:42 » |
|
diky ja mam na to fintu taku, ze ja to tlacim na folie a tlacim to 2x a potom to prekryjem cez seba, aby cesticky nepresvitali. tiez to prikladam sklom a osvedcujem to 3 obycajnymi ziarivkami 11W po dobu 18 minut a vzdialenost asi 20cm. potom to vyvolavam a po vyvolani hned zmyjem denaturovanym liehom, je to za par sekund a paradne to ide dole. potom ako je vidiet na poslednej foto to natriem lakom, ktory tvori lieh a kolofonia rozpustena v nom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 17. September , 2008, 20:48:50 » |
|
chlapi ... naco je dobra vlastne ta kolofonia ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 17. September , 2008, 21:00:03 » |