damned13
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 29. Júl , 2008, 12:51:38 » |
|
super, som zvedavy kto s cim vylezie na svetlo inak.. som ani nevedel, ze mas myspace idem ti ocheckovat kamaratky :D reku ci si nevyberiem nejaky platnu medzi nimi :D Neboj hneď ako dojdem domov, nafotím a nahádžem sem foto. Toho čo schovávam doma ... na myspace nič zaujímavé nenájdeš mam ich v icq a nezasieraj tému ty roccosifredathor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 29. Júl , 2008, 12:53:37 » |
|
Dugo ten ti nedám ani za degut buzikov ved som zvedavý čo povieš ked nafotim a ukážem zeppeliny a hlavne ten Magic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 29. Júl , 2008, 12:56:11 » |
|
Dugo ten ti nedám ani za degut buzikov ved som zvedavý čo povieš ked nafotim a ukážem zeppeliny a hlavne ten Magic Ja uz som sa postal z inych zeppov... kamoska ma vyberovku Led Zeppelin z nakeho 73 roku, ktora vysla v rusku a v obmedzenom mnozstve niekolko sto kusov iba. zberatelsky artikel.. vsetky texty prelozene.. stairway v azbuke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 29. Júl , 2008, 12:56:51 » |
|
Dugo ten ti nedám ani za degut buzikov ved som zvedavý čo povieš ked nafotim a ukážem zeppeliny a hlavne ten Magic Demolátor, hod mi sem potom foto toho Van Halena 5150. Chcem sa na to mrknúť . Teda hod všetko čo máš, možno si vyberem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 29. Júl , 2008, 12:59:07 » |
|
Ja uz som sa postal z inych zeppov... kamoska ma vyberovku Led Zeppelin z nakeho 73 roku, ktora vysla v rusku a v obmedzenom mnozstve niekolko sto kusov iba. zberatelsky artikel.. vsetky texty prelozene.. stairway v azbuke Aj ja mam jeden celkom cenený kusok Deep Purple s david coverdalom A hlavne Led Zeppelin I...Na ten som hrdý
|
|
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 13:02:21 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 29. Júl , 2008, 13:04:01 » |
|
Seriozne pokupim Beatles LP, ak mate nejake tak ponuknite.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 29. Júl , 2008, 13:06:03 » |
|
Odporucte mi nejaky gramofonovy predzosilnovac. Nasiel som iba Behringer za tisicku. Aj by som do toho siel, vsak repraky nic moc a celkovo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 29. Júl , 2008, 13:07:44 » |
|
Aj ja mam jeden celkom cenený kusok Deep Purple s david coverdalom A hlavne Led Zeppelin I...Na ten som hrdý ktory deep s coverdalom mas?....Burn by som mal doma rad
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 29. Júl , 2008, 13:08:18 » |
|
Seriozne pokupim Beatles LP, ak mate nejake tak ponuknite. Mal som niekedy biely album... Foter ho strelil už dávno, za celkom slušné prachy. Iný sa mi doma neváľal a ani neváľa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 29. Júl , 2008, 13:15:07 » |
|
Dobre, uz som to spojil. prvy prispevok je ten co bol este v TBOB teme, kedze sa to spaja podla datumu - to len pre ujasnenie. no takze, ja mam tiez platne, ale musel by som sa tam pozret, co je tam take dobre. len tak letmo si pamatam Tublatanku ( skusime to cez vesmir, zerave znamenie osudu ), nejaky Nagy, Karel Kryl, nejaka klasika, Elanovky, Team, Banket, Modus, Prudy...je tam toho dost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 29. Júl , 2008, 13:16:33 » |
|
Odporucte mi nejaky gramofonovy predzosilnovac. Nasiel som iba Behringer za tisicku. Aj by som do toho siel, vsak repraky nic moc a celkovo.
Podla toho ake chceš, kategoria, drachšie, lacnejšie.. Ja by som osobne prijal aj TECHNICS, no prachy niesu a ani to tak často nevyužívam. Kukni tu je celkom fajn PIONEER http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product-detail?pid=6837990 , no ale myslím že na inzerát zoženieš aj lepšie gramo.
|
|
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 13:17:56 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 29. Júl , 2008, 13:20:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 29. Júl , 2008, 13:22:08 » |
|
Mal som niekedy biely album... Foter ho strelil už dávno, za celkom slušné prachy. Iný sa mi doma neváľal a ani neváľa.
Nepamatas za kolko ho strelil??bo mne sa taky doma tusim vala (sice nie mne ale mama sa o jeho odcudzeni a nahodnom nevysvetlitelnom zmiznuti nemusi dozvediet :D)
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 29. Júl , 2008, 13:23:44 » |
|
zhanam gammapolis od omegy,nemate niekto,radsej cd ale aj lp by som mohol
Na tu Omegu sa ti možem kuknuť, ale myslím že to mám..lebo mam toho dosť od nich. Foter nezáša madarov ale Omegu má rád :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 29. Júl , 2008, 13:24:28 » |
|
Nevadi. Ja mam cez Oasis, The Smiths az po The Jam a iny mod revival, konciac The Beatles, The Kinks a 60s. polarized: ak bude ako novy a nebude ziadny rusky, srbsky a iny licenciovany, tak mozes dostat okolo 600SK.
|
|
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 13:25:43 od kubo63 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|