Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 06:47:35
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ako robit obrovsky pedalboard....  (Prečítané 123883 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #105 kedy: 13. August , 2008, 08:54:59 »

:whistle:Prvy ktory pise nieco co som nepocul 10 000 krat vo svoje kariere dostane pedalboard zadarmo....

Angličania nevedia hrat futbal. Žmurk Dostanem pedalboard?
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #106 kedy: 13. August , 2008, 08:55:55 »

Nie, lebo to uz 100% viem. Som z middlesbrough.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #107 kedy: 13. August , 2008, 08:57:05 »

ak tam dorobis dzigvajs, ktory ked stlacim, tak pedalboard vyflusne chladene pivo, tak si to objednam  Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #108 kedy: 13. August , 2008, 08:59:12 »

ak tam dorobis dzigvajs, ktory ked stlacim, tak pedalboard vyflusne chladene pivo, tak si to objednam  Na zdravie!

a este druhy pedal ze vylezie odtial caja a vyfajci ti to by si nechcel ?  ha ha ha
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #109 kedy: 13. August , 2008, 09:01:34 »

a este druhy pedal ze vylezie odtial caja a vyfajci ti to by si nechcel ?  ha ha ha
to bude asi najnovsi model, best seller :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #110 kedy: 13. August , 2008, 09:12:37 »

Ja by som tam namontoval nalož semtexu a ovladač by som dal medzi fanušikov. A ked budeš hrat na koncerte na peachu,....tak BUM.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #111 kedy: 13. August , 2008, 09:16:39 »

Ja by som tam namontoval nalož semtexu a ovladač by som dal medzi fanušikov. A ked budeš hrat na koncerte na peachu,....tak BUM.

take pyroefekty nema ani george majkl  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #112 kedy: 13. August , 2008, 09:17:51 »

Deti, to ma byt taky 'helpfull' thread! Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #113 kedy: 13. August , 2008, 11:53:47 »

Vcera som trosku kabloval novy pedalboard a rack a mozno budem potrebovat pomoct. John, bol by si please ochotny pomoct? (samozrejme za nejaky honorar :) ). Potreboval by som zopar veci aj vyrobit (drobnosti), zosrobovat a poradit ako spravne za sebou pozapajat efekty.
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #114 kedy: 13. August , 2008, 12:47:00 »

Vcera som trosku kabloval novy pedalboard a rack a mozno budem potrebovat pomoct. John, bol by si please ochotny pomoct? (samozrejme za nejaky honorar :) ). Potreboval by som zopar veci aj vyrobit (drobnosti), zosrobovat a poradit ako spravne za sebou pozapajat efekty.

Hocikedy! to by bol radost.
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #115 kedy: 13. August , 2008, 15:23:09 »

Patch panel (zatial len in/out/AC2 out/Footswitch:

bez....

a s.....

Bonus: exte 2 LEDky pod kapotou pre istotu, raz sa stalo ze som musel menit kable vo pitch fuck'n black!:

Samozrejme upratujem potom, este robim.
Zaznamenané

tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #116 kedy: 13. August , 2008, 15:40:34 »

Uz ste zacali s pedalboardmi chalani (aj baby, sorry)? poslite svoje setupy a uvidim ci nieco najdem.

najprv by som musel nejake efelty pokupovat  alebo rychle zainvestovat a postavit si nejake

lebo do kym nebudem mat za tašku efektov nema zmysel stavat po kym nevie člove aky bude velky  ha ha ha ha ha ha ha ha ha

o pedalborde som rozmyšlal len ta spravna kombinacia efktovmi nejako chyba .....digitalne multiefekty nechchem kupovat  vela nevyužitych zvukov a dobre multaky su drahe...
efekty asi taketo by som si tam chchel dat:

-tube skriemer,turbo rat, digitech rp80,excelent overdrive,home made BIG MUFF,marshall guvnor home made,home made mxrdynakomp,home made mxr phaser 90,home made mxr mikro amp  a mxr + distortion samozrejme home made  ha ha ha, a ešte nejaké lampitko asi matchless hotbox....
+ nejake kvakadlo , a volume aktivny pedal......a ešte ma napadol nejaky graficky EQ a ten supresor proti šumi či čo to je..
 ha ha ha ha ha ha :laugh:a už viacej efektov ma nenpada  čo vi na to dobra kombinacia? čo by ste tam doplnili?

inač john mal si si dam dat nejake taketo svetlo ako je tu take paličkove kt svieti len dole na efekty take použivaju aj DJ-kovia....

« Posledná zmena: 13. August , 2008, 15:46:20 od tipek » Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #117 kedy: 13. August , 2008, 16:05:02 »

TAk a teraz  sa len nauč tancovať kazačok aby si triafal na tie efects  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martin K.
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #118 kedy: 13. August , 2008, 16:38:02 »

zdravim

nemohol by si please nakreslit schemu zapojenia efektov ?

naozaj by ma to moc zaujimalo

dik
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #119 kedy: 13. August , 2008, 16:40:29 »

inač john mal si si dam dat nejake taketo svetlo ako je tu take paličkove kt svieti len dole na efekty take použivaju aj DJ-kovia....

To je moc velke a zbytocne pre mna, este ze treba dalsi trafak!
 Su vseliake moznosty ale ja som chcel setrit, LEDky mi staci, vyskusal som to na gig, parada.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 22 otázok.