Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 06:55:29
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ako robit obrovsky pedalboard....  (Prečítané 123892 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #135 kedy: 13. August , 2008, 23:31:25 »

kolko stoji ten Magicstomp? mozno take nieco budem v blizkej buducnosti potrebovat, tak aby som mal predstavu, vdaka Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #136 kedy: 14. August , 2008, 08:46:34 »

Vyznas aj do UD stomp? Ja to mam uz dlhe roky (akurat si nepamatam kde som to momentalne dal :) ), a nejako som z toho blby, je to nejako strasne komplikovane na mna :).

Vyznam sa, magicstomp obsahuje UD, DG a AG stomp, spx 800-2000 reverby/delays. je to predas to iste, ale vo user friendly format.

magicstompy su rarita uz. Mozes zohnat za 2 -3000 (aj nove). Mas 3 verzii - bass, acoustic a electric ale teraz je novy firmware co umoznuje mat vsetky 3 na raz.

Ak uz mate magicstomp, prihlaste do moje skupiny, najdete tam velmy bohaty zvuky, o trieda lepsie ako factory soundy. je to zadarmo.

V guitar shop v blave maju MSki za stupinde peniaze - 7000, to neexistuje, su dokonca so softwareom 1.8 - stary software.
Second hand sa da zohnat ale ceny isli hore lebo konecne aj profici prisli na to, ze to nie je multieffect ale multiple effects.
 A je to naj-pedalboard friendly effect na svete.

Skus ebay.
« Posledná zmena: 14. August , 2008, 09:38:55 od jaywalker » Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
martin K.
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #137 kedy: 14. August , 2008, 13:41:22 »

Diky ... trochu mi to dalo zabrat ale nejak som sa v tom vyznal ... :)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #138 kedy: 14. August , 2008, 14:18:40 »

ako sa da dostat k novemu softu?

...teda ak dobre chapem co pises, tak si niekde s ebay zozeniem hociktory magic stomp za 150 dolarov novy a potom si stiahnem ZADARMO uplne novy firmware a mam z toho basovu verziu?
Zaznamenané

o-yep sro
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #139 kedy: 14. August , 2008, 14:23:50 »

ako sa da dostat k novemu softu?

...teda ak dobre chapem co pises, tak si niekde s ebay zozeniem hociktory magic stomp za 150 dolarov novy a potom si stiahnem ZADARMO uplne novy firmware a mam z toho basovu verziu?

ANO.
Nie len basova versia ale aj acoustic a electric.
je to velmy komplikovany proces ale ak mas problem s instalaciou mozes poslat PM a ty helpnem.

Skus zohnat acoustic version lebo ludia este nevedia ze uz je to uplny jedno ktory mas a acoustic sa predava lacnejsie.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #140 kedy: 14. August , 2008, 15:12:32 »

pridal som COMPREHENSIVE DEMO OF THE DRIVE SECTIONS. Strasne vela zvukov ale zatial som spokojny.

Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #141 kedy: 14. August , 2008, 17:19:04 »

da sa ten magicstomp pouzit aj ako DI box, ci uz pre nahravanie alebo live hranie?
ako je na tom so zranim signalu? da sa to pouzit aj mimo efektovej slucky priamo pred amp? ...sakra ta vecicka je sympaticka, hlavne ked sa da tak dobre editovat.

john otazka - aky je medzitym rozdiel oproti beznemu multaku ked pises ze je to multiple effects?...ale ked uz majo fero povie ze je to ok a za take peniaze...
Zaznamenané

o-yep sro
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #142 kedy: 14. August , 2008, 17:26:50 »

da sa ten magicstomp pouzit aj ako DI box, ci uz pre nahravanie alebo live hranie?
ako je na tom so zranim signalu? da sa to pouzit aj mimo efektovej slucky priamo pred amp? ...sakra ta vecicka je sympaticka, hlavne ked sa da tak dobre editovat.

john otazka - aky je medzitym rozdiel oproti beznemu multaku ked pises ze je to multiple effects?...ale ked uz majo fero povie ze je to ok a za take peniaze...

1. sa da pouzivat ako amp simulator ak to je co si myslel.
2. sa da ako acoustic preamp priamo do pultu
3.Sa da pouzivat pred amp aj v slucke. (ja  pouzivam 2 pred amp)

Multieffect ma paterny a alga ako napr. comp  Wah > OD > modulation > delay > reverb. Vela efektov na raz,
 ale magicstomp sa da pouzivat ako jednotlivy efect, bud phazer, pitch shifter, OD, atd...
 Je tiaz aj multak, ale iba 10% je venovany multieffects.
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #143 kedy: 14. August , 2008, 17:30:34 »

Tu su more demos (pracujem na pedalboard a mam pustenu kameru pri tom, tak ignorujete ako na broskynu hram zatial:

Este raz OD/dist:

9 Wah co mam na pedalboard:

modulation pred combom. (je tam strasne vela):

VSETKO co tam vidite/pocujete je pred combom, a to su zvuky co som vytvoril sam, ziadny presety.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #144 kedy: 14. August , 2008, 17:34:48 »

dakujem john!
Zaznamenané

o-yep sro
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #145 kedy: 14. August , 2008, 17:52:16 »

dakujem john!

odkedy vymysleli peniaze sa nedakuje.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #146 kedy: 14. August , 2008, 17:53:40 »

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #147 kedy: 14. August , 2008, 18:04:33 »

ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #148 kedy: 14. August , 2008, 23:00:13 »

prave som konzultoval aj s majom ferom, john, medzi basovou/akustickou/gitarovou je rozdiel iba v pozitom SW? lebo ak by bol iny HW, tak to nahodenie basoveho SW do gitarovej verzie stacit nebude.
Zaznamenané

o-yep sro
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #149 kedy: 14. August , 2008, 23:37:15 »

prave som konzultoval aj s majom ferom, john, medzi basovou/akustickou/gitarovou je rozdiel iba v pozitom SW? lebo ak by bol iny HW, tak to nahodenie basoveho SW do gitarovej verzie stacit nebude.
No, prepac neviem kto je majo, ale basova verzia,gitarova a akusticka verzia su teraz rovnake s novym softwareom.
 jediny rozdiel je ak mas MS 1, ze to nema headphone out, to je vsetko.
 Tiez ak mas prvu verziu (co nema onboard editing) s novym upgradeom mas aj onboard editing.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.