Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
19. August , 2017, 04:40:17
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fender 5150 EVH  (Prečítané 4415 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
misofg
stály hosť
*****
Príspevkov: 925

ABCDEFUCK


« Odpoveď #45 kedy: 18. December , 2013, 21:00:21 »

Na mojom je napísane Made in Mexiko. Fender musical bla bla. Pokial viem vždy sa robili tam a nie u ryžojebov.

Odpalila sa koncová lampa lebo bola stará. Toť vše. Treba nove koncove lampy (ktoré som chcel meniť tak či tak) a dva odpory za par eur.

 :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
*******
Príspevkov: 11769



« Odpoveď #46 kedy: 18. December , 2013, 21:22:14 »

stare Peavey 5150 boli v poho, nie ? nezaznamenal som, ze by sa kurvili... toto Fendracke je uplne nieco niekde inde zvukovo ?
ma to krajsi clean a crunch, lead je klasika, ma o jeden stage naviac, ale vela nerobi, je trochu viac uhladeny, menej nasraty a viac komprimovany ako peavey 5150, ale v podstate gro zvuku je to iste a ma trochu inac posadene korekcie. rozdiel picneho chlpu, kebyze to mas vedla seba a nehras na to, tak pri blind teste nevies co je co
Zaznamenané

rastis
adminištrant
inventár podniku
***
Príspevkov: 8017



« Odpoveď #47 kedy: 18. December , 2013, 22:12:26 »

ak mi na starom 5150 nieco vadilo, tak clean, strasne taky nejaky tvrdy nekamaratsky, ci ako to popisat...
« Posledná zmena: 18. December , 2013, 22:12:47 od rastis » Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
******
Príspevkov: 2410



« Odpoveď #48 kedy: 19. December , 2013, 06:48:57 »

Cize ak tomu spravne rozumiem, priznavas ze to jeblo kvoli starej lampe? Nevyryvam, to sa samozrejme stava, no ja ked som mal stare lampy tak mi to maximalne vyhodilo tu hlavnu poistku a to bolo vse. Odbornici co vy na to?
Zaznamenané

Ahoj Lukáš, ahoj Filip, ahoj Láďo, dobre sa vám stalkuje? :)
ff
miestny štamgast
******
Príspevkov: 2345



« Odpoveď #49 kedy: 19. December , 2013, 07:57:45 »

Cize ak tomu spravne rozumiem, priznavas ze to jeblo kvoli starej lampe? Nevyryvam, to sa samozrejme stava, no ja ked som mal stare lampy tak mi to maximalne vyhodilo tu hlavnu poistku a to bolo vse. Odbornici co vy na to?
Je to tak,bohužial.Pri kvalite terajšej produkcie som sa s tým stretol viackrát.Hlavne vtedy,keď zabudneš pripojiť bednu,alebo je zlý kábel amp-box,alebo sú zoxidované výstupné jacky,alebo kedy všehomír rozhodne že by sa to malo pokaziť Na zdravie!
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
******
Príspevkov: 2345



« Odpoveď #50 kedy: 19. December , 2013, 07:59:25 »

Mal som foto keď sa to prihodilo na singli rektajfri,len ju nemôžem nájsť.By si bol prekvapený,ako taká chujovina dokáže zapáliť plošák..
Zaznamenané
misofg
stály hosť
*****
Príspevkov: 925

ABCDEFUCK


« Odpoveď #51 kedy: 19. December , 2013, 08:55:25 »

Cize ak tomu spravne rozumiem, priznavas ze to jeblo kvoli starej lampe? Nevyryvam, to sa samozrejme stava, no ja ked som mal stare lampy tak mi to maximalne vyhodilo tu hlavnu poistku a to bolo vse. Odbornici co vy na to?

No takto mi to opísal človek čo sa do toho vyzná. Ja do toho až tak nevidím a v zásade je mi to jedno. Nech to hlavne dá dokopy aby to fungovalo. A láska bude precítená.  :)
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1826


WWW
« Odpoveď #52 kedy: 17. Máj , 2017, 16:41:08 »

Tento aparát má trochu neobvyklý footswitch, ktorý sa nedá len tak nahradiť relátkovými výstupmi mulťákov. Jednému známemu som práve spravil interface, aby mohol jeho TC Electronic G-System prepínať kanále.


* Switch_5150.JPG (156.89 KB, 550x550 - prehliadnuté 74 krát.)
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 22 otázok.