RobG
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 14. August , 2008, 12:27:55 » |
|
Joe..to s tými Iriskami sa mi páči... Semish..tých 1300 som spomenul len preto, lebo ma v sekunde napadlo x gitár, ktoré by som si ja kúpil za túto cenu..a po vyskúšaní. Hlavné je aby bol spokojný Zakky..no myslím že ja majster gitarár je veľmi spokojný... Krankenstein má kamoš v Nitre, ak si odtiaľ, dám Ti kontakt a môžeš si vypočuť..
|
|
« Posledná zmena: 14. August , 2008, 12:28:57 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 14. August , 2008, 12:31:40 » |
|
njn asi Krankenstein+ aj bednu ale to ked sa bude darit az koncom roka. Len tu v Europe je to dost drahe, ma to aj voltage selector takze by sa to popripade dalo kupit zo statov len sa v tom nevyznam takze to je take v oblakoch zatial. a ak to raz budem mat tak si to urcite vyskusas A preco uz nad tym neuvazujes? ja som na to cital dost take nazorove protipoly, jedny vychvaluju druhy ze p*čovina. Ci Roland ta ukecal na Mesu? Roland ma na nic neukecaval , keby ma ukecal, tak hram na nejaky Fender a Marshall . Ja Krank uz dlho sledujem, najskor obrovska marketingova kampan, vela znamych ludi zacalo na to hravat , ale postupne od nich odchadzaju . Cital som tiez ze pravdepodobne ta firma dlho neprezije, tak neviem neviem. Ale reklamu si zaplatili hlavne v USA velmi slusnu. Raz som skusal Revolution1 a nebolo to uplne zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 14. August , 2008, 12:33:15 » |
|
Krankenstein má kamoš v Nitre, ak si odtiaľ, dám Ti kontakt a môžeš si vypočuť..
Ja som zasraty namysleny blavak , ale ak by som nad tym uvazoval, tak by som sa urcite ozval. Dik za info. Teraz mam v plane najskor ine aparaty, Krank mozno niekedy neskor (aj ked neviem naco mi to bude ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 14. August , 2008, 12:34:40 » |
|
Poslednou vetou si to vystihol..nebude Ti to na nič keď už máš svoj zvuk nájdený.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 14. August , 2008, 12:35:33 » |
|
a co by si si kupil za 1300ojro?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 14. August , 2008, 12:35:50 » |
|
Poslednou vetou si to vystihol..nebude Ti to na nič keď už máš svoj zvuk nájdený.
Praveze nemam, ja som totiz total hluchy a neviem vlastne co chcem .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 14. August , 2008, 12:37:35 » |
|
... (aj ked neviem naco mi to bude ). ani kleptomani nevedia preco kradnu. GAS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 14. August , 2008, 12:59:48 » |
|
ZAKKY: Napadli ma tieto... nové GIBSON FLYING, GIBSON EXPLORER, GIBSON SG, FENDER STRATOCASTER DELUXE, JACKSON RR-5, jazdené MUSICMAN SILHOUETTE, MM LUKATHER, ESP HORIZON, ESP M-II...... ..ale ešte raz, jer to len môj subjektívny pohľad...
|
|
« Posledná zmena: 14. August , 2008, 13:01:37 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 14. August , 2008, 13:18:32 » |
|
..no myslím že ja majster gitarár je veľmi spokojný... nj..inac by bol spokojny nejaky majitel shopu, ktory nejaku gitaru predava za skoro dvojnasobok nakupnej ceny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 14. August , 2008, 13:25:59 » |
|
nj..inac by bol spokojny nejaky majitel shopu, ktory nejaku gitaru predava za skoro dvojnasobok nakupnej ceny odkial vies aky ma nakup ? to potom su lidlmusic, musicmarket, mada, muziker vsetko ojebavaci co predavaju za dvojnasobok ceny ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 14. August , 2008, 13:29:49 » |
|
odkial vies aky ma nakup ? to potom su lidlmusic, musicmarket, mada, muziker vsetko ojebavaci co predavaju za dvojnasobok ceny ?
robim v obchode vela rokov, tak mam predstavu s akymi marzami asi pracuju prvodovozcovia, aj posledni predajci. uz len "kauza" Vintage - za kolko sa dopredavali ? a za kolko sa predavali povodne ? a preco by mali byt predajcovia ojebavaci ? nech predavaju aj za 3nasobok, to neni ojeb, ale ich vec. trh ukaze vzdy, kde je "pravda".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 14. August , 2008, 13:31:51 » |
|
robim v obchode vela rokov, tak mam predstavu s akymi marzami asi pracuju prvodovozcovia, aj posledni predajci. uz len "kauza" Vintage - za kolko sa dopredavali ? a za kolko sa predavali povodne ? a preco by mali byt predajcovia ojebavaci ? nech predavaju aj za 3nasobok, to neni ojeb, ale ich vec. trh ukaze vzdy, kde je "pravda".
ludia nemaju vobec prehlad na tom to cele stoji. minule som pozeras sunteq.sk a ceny tam maju o 40% vyssie ako thmomann.de a funguju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 14. August , 2008, 13:39:01 » |
|
odkial vies aky ma nakup ? to potom su lidlmusic, musicmarket, mada, muziker vsetko ojebavaci co predavaju za dvojnasobok ceny ?
bol to len cisto teoreticky priklad, ale nebol velmi vzdialeny od reality o ojebavacoch som nepovedal ani pol slova..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 14. August , 2008, 13:46:10 » |
|
No ale povodna cena bola 3000 euro. Takže asi AKCIA u thomanna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|