Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2020, 03:06:39
Strán: [1] 2 3 ... 190 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal audio Axe-fx  (Prečítané 462257 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879



WWW
« kedy: 10. August , 2008, 21:05:40 »

Nevlastni to nejaky fanatik aj na Slovensku? Cim viac o tom citam, tym som na to zvedavejsi :).
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
***
Príspevkov: 7476



WWW
« Odpoveď #1 kedy: 10. August , 2008, 21:23:49 »

Keby si radsej napisal, co to je. Alebo link. Naco takato tema Beeee
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879



WWW
« Odpoveď #2 kedy: 10. August , 2008, 21:25:45 »

Keby si radsej napisal, co to je. Alebo link. Naco takato tema Beeee

Mas pravdu :), ospravedlnujem sa.
Takze je to novy gitarovy procesor, vsade to ospevuju ako ten najlepsi procesor ktory bol zatial vyrobeny, je to trosku "elitarska" zalezitost, na dodavku toho procesora je normalne poradovnik :).
Blizsie info :

http://www.fractalaudio.com/

Nejake ukazky :



« Posledná zmena: 10. August , 2008, 21:30:26 od Semish » Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1690



« Odpoveď #3 kedy: 10. August , 2008, 21:34:49 »

temu o tejto masinke som uz zakladal, ale teraz ju neviem najst (zmazana?) bola vo fore o vsetkom
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879



WWW
« Odpoveď #4 kedy: 10. August , 2008, 21:40:01 »

temu o tejto masinke som uz zakladal, ale teraz ju neviem najst (zmazana?) bola vo fore o vsetkom

Ved som hladal skor nez som to zalozil, ale nenasiel som nic Smútim.

Nevies nahodou cim sa lisi verzia ultra od normalnej verzie? Nejako som to nikde nenasiel (asi som zle hladal).
« Posledná zmena: 10. August , 2008, 21:41:12 od Semish » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
*******
Príspevkov: 4911



« Odpoveď #5 kedy: 10. August , 2008, 21:41:12 »

Ved som hladal skor nez som to zalozil, ale nenasiel som nic Smútim.

nefunguje vyhladavanie ani upload suborov
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
asdfg
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1690



« Odpoveď #6 kedy: 10. August , 2008, 21:56:29 »

Nevies nahodou cim sa lisi verzia ultra od normalnej verzie? Nejako som to nikde nenasiel (asi som zle hladal).

http://axefxwiki.guitarlogic.org/index.php?title=Axe-Fx_Wiki_Manual#Additional_Ultra_features

Kód:
What is the difference in processor speed and memory between Ultra and Standard?

20% faster. 6x the memory.

modely zosilovacov maju rovnake, ultra ma rychlejsi procesor a viac pamate, aby si mohol pouzivat viacej efektov naraz +ma niektore fx naviac   
cize ak sa nevyzivas v milionoch efektov, v pohode ti postaci Standard
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879



WWW
« Odpoveď #7 kedy: 10. August , 2008, 21:57:43 »

http://axefxwiki.guitarlogic.org/index.php?title=Axe-Fx_Wiki_Manual#Additional_Ultra_features

Kód:
What is the difference in processor speed and memory between Ultra and Standard?

20% faster. 6x the memory.

modely zosilovacov maju rovnake, ultra ma rychlejsi procesor a viac pamate, aby si mohol pouzivat viacej efektov naraz +ma niektore fx naviac   
cize ak sa nevyzivas v milionoch efektov, v pohode ti postaci Standard

Dakujem za info, cize potrebujem model Ultra :) .
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1690



« Odpoveď #8 kedy: 10. August , 2008, 21:58:27 »

Dakujem za info, cize potrebujem model Ultra :) .

LOL
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
*******
Príspevkov: 4911



« Odpoveď #9 kedy: 10. August , 2008, 22:03:39 »

su v tom aj nejake ECC 83 Huh!  ha ha ha
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6979



« Odpoveď #10 kedy: 10. August , 2008, 22:06:31 »

LOL

GAS  ha ha ha

semish ty si cvok  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
***
Príspevkov: 7476



WWW
« Odpoveď #11 kedy: 10. August , 2008, 22:09:30 »

nefunguje vyhladavanie ani upload suborov
Ked nefunguje vyhladavanie, tak to pise chybu.

Upload suborov funguje, len to tam este nie je napisane.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
*******
Príspevkov: 4911



« Odpoveď #12 kedy: 10. August , 2008, 22:11:26 »

Ked nefunguje vyhladavanie, tak to pise chybu.

Upload suborov funguje, len to tam este nie je napisane.

15min dozadu som uploadoval a napisalo limit 400kB. zmensil som subor na 350kB a napisalo ze adresar je plny. takze neslo.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879



WWW
« Odpoveď #13 kedy: 10. August , 2008, 22:16:44 »

GAS  ha ha ha

semish ty si cvok  Na zdravie!

Dik, dnes mi to este nikto nepovedal :).
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6979



« Odpoveď #14 kedy: 10. August , 2008, 22:18:49 »

Dik, dnes mi to este nikto nepovedal :).

to uz je skoro "zajtra"  ha ha ha ale ja to chapem, mat prostriedky, tak mam tiez furu kokotin, uz teraz je to na povazenie  ha ha ha

ale k veci - o co je tato masina lepsia ako TOP ponuka na v sucasnosti?
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: [1] 2 3 ... 190 |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 22 otázok.