iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 23. Október , 2008, 13:57:47 » |
|
urcite ich nekupuje pre seba. Ja poznam tiez minimalne 4roch ludi, ktori si to urcite kupia. Kazdopadne sa velmi tesim, ci uz na CD, alebo na koncert vo Vinicnom.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 23. Október , 2008, 13:58:21 » |
|
to lebo nema na vyber :D:D:D:D ale nie.. to bol len vtip
no pockaj v nedelu to nebol ftip !! Carly moj, dnes mam dobru naladu, tak opravujem --NEBOL TO FTIP si zmateny dieta moje?
|
|
« Posledná zmena: 23. Október , 2008, 14:00:07 od Dorian »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 23. Október , 2008, 14:08:24 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 23. Október , 2008, 14:12:41 » |
|
urcite ich nekupuje pre seba. Ja poznam tiez minimalne 4roch ludi, ktori si to urcite kupia. Kazdopadne sa velmi tesim, ci uz na CD, alebo na koncert vo Vinicnom.
jedno s podpismi si necham..druhe budem pocuvat a dve dam kamosom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 23. Október , 2008, 14:31:32 » |
|
Já si kupím iba jedno ale s tým budem robit všetko
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 23. Október , 2008, 14:46:21 » |
|
Já si kupím iba jedno ale s tým budem robit všetko Radomir, kamosom sa nedavaju napalaky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 23. Október , 2008, 14:55:10 » |
|
Radomir, kamosom sa nedavaju napalaky napalovane s podpisom ma vacsiu zberatelsku hodnotu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 23. Október , 2008, 14:55:44 » |
|
Radomir, kamosom sa nedavaju napalaky Vadim keby niekto chcel nech mu ho napalím tak mu jednu napalím.Ked môžem ja zacvakať za CD nech si kupí aj druhý.A niesom z tých movitých.Nejakého Yngwieho kludne ale nie toto.Chcem originál-chcem ho mat podpísaný-dufam že ma neodmietneš a nedám ani počuvat nikomu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 23. Október , 2008, 15:04:52 » |
|
napalovane s podpisom ma vacsiu zberatelsku hodnotu bezpochyby si vsetci napalte nase CD mam to uvedene aj na stranke ako vyzvu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 23. Október , 2008, 23:24:53 » |
|
Vadim keby niekto chcel nech mu ho napalím tak mu jednu napalím.Ked môžem ja zacvakať za CD nech si kupí aj druhý.A niesom z tých movitých.Nejakého Yngwieho kludne ale nie toto.Chcem originál-chcem ho mat podpísaný-dufam že ma neodmietneš a nedám ani počuvat nikomu.
presne tak mas pravdu, ked niekto pojde okolo, tak si bude muset zacpat usi, alebo prispiet tolko co pocul :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 24. Október , 2008, 05:06:13 » |
|
Presne tak.Zacvaka za čast ktoru počul. Slovenske a este československé mám všetko originály.Od hanby by som sa musel prepadnut keby som pýtal podpis na napalene CD. Že si ho kupím a aj ineho interpreta alebo kapelu je to najmenej čím možem prispiet k tomu aby si mohol to porsche kupit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 24. Október , 2008, 06:48:33 » |
|
bezpochyby je a nefalsovany čo? to nefalšovaní fanúšikovia majú kúpiť až 5? nestačí jedno?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 24. Október , 2008, 07:31:24 » |
|
To akože kto kolko kupí taký je dobrý fanušik?Adam jedno požičaš-mám 100 čistých CD Za padika pojdu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 24. Október , 2008, 12:34:48 » |
|
čo? to nefalšovaní fanúšikovia majú kúpiť až 5? nestačí jedno? dufam ze niesom nefalsovani fanusik len pre tie cdcka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|