no dalši efekt kt. sa oplati spravit
njalepšie ej na nom ten EQ , skreslenie je riešene jednym operakom a + kliping diody tomu dodavaju šmrnc
ukažky toho efektu su na tejto stranke
http://webbox.w.interia.pl/guvnor.htmlale mne to hra podla mna lepšie...
ešte k zvuku je navyškovany ale ma svoje gule... pri tlmenicitit stredy dost sa mi to lubi že to ma vyrazne tlmenie niečo ako OFFSPRING tam dost drtia tie tlmenia....
no a ide sa modovat skušal som integrač tl072 je dobry len trocha šumi skreslenie je dobre, skušal som jrc45556ad a ten menej šumi uplna krasa a skreslenie ma o trochu menej zliate pri solovani som si to všimol.....
to tak som tam nehal ten jcr a ked ,že som chchel vaicej skreslenia skusil som zatial len dat polovičnu hodnotu R2 4.7K som tam dal a ono to fakto začalo trocha lepšie skreslovat ..gitaru mam ladenu na C a ked hram cez vežu tak tak agresivny metal sa an to da v pohode (BMTH)
skusim dat C3 tiež väčšiu hodnotu aby sa prenašali nižšie frekvencie a nebolo to tak uškriekane lebo flažolety sa natom krasne robia
dalej k modom LEDky červene som dal do fucku lebo su oničom! dal som tam klasica rychlediody N4148 a neni o čom
potom miesot 100K potaku na gain som dal 50 aby sm tam antočil aj menej skresleny leobo pri 100vke to hned išlo dolu a stišilo to uplne gain...
a dočital som sa na tone pade že treba skusit dat do EQ 20K potaky
a ešte ma napadlo že poexperimentujem aj s odporom R7 dam polovicu alebo ho skusim vynechat