mcmaros
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. August , 2008, 18:23:41 » |
|
Jj, skus tam dat ne5532, ja som vymenil za tl072 v sansampe a skoro vobec to nesumi . Rovnaka skusenost. Ja som tam dal este na vystup nizkosumovy tranzistor BC549.
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2008, 18:26:42 od mcmaros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. August , 2008, 18:25:35 » |
|
Lol, takze zelene diody su na lowgain, zlte medium a cervene higain?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. August , 2008, 18:47:52 » |
|
Ja som to len bral podla farby. Inac ta dioda je 1N4148, aby si niekoho neplietol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 19. August , 2008, 19:55:43 » |
|
Ja som to len bral podla farby. Inac ta dioda je 1N4148, aby si niekoho neplietol. jaj tak k veci chcem pridat do efektu bufer ,v krabici je miesta dost len neviem v akej kombinacii? či len za alebo aj pred aj za.... jaky by to malo zmysel otvaram diskusiu
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2008, 19:57:47 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hop377
nováčik
Príspevkov: 63
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. August , 2008, 20:03:55 » |
|
Pokial to nepripajas niekolko stometrovym kablom do komba, tak to zmysel nema.
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2008, 20:04:22 od Hop377 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. August , 2008, 20:09:21 » |
|
Pokial to nepripajas niekolko stometrovym kablom do komba, tak to zmysel nema.
no pravde budem mat 3-4 metrovy na gitare a +dalšie cesty v buducom pedal borde a kabel z pedal bordu do lampovej hlavy....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. August , 2008, 21:55:52 » |
|
neskresluje to ma to takmer nulove zosilenie ale meni to impedancie.... po lopate meni to signal zo snimača na linkovy signal napr ako mp3, lebo snimač je ešte len sučiastak celeho retazca na vyrobu zvuku, a ked nejaka sučiastka ma dlhe vyvody 5-10m tak tam vznika utlm pokles ......a ten bufer ti premeni impedancie a zvuk sa tak nekazi a nemeni.....nevznikaju parazitne blbosti ...lebo ten siganl s gitary je anchylny a na nom sa indukuje bordel je to ako antena kt. prima bordel okolo seba......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 19. August , 2008, 22:03:01 » |
|
hm ja by som skor povedal, ze dovoluje pripojit zapojenie, ktore sa nema zatazovat na vystupe ( za ucelom co najefektivnejsie vyuzit z neho signal ). cize, ked mas napriklad snimac: tak snimac dava nejake napatie na vystupe, a aby si toto napatie co najlepie vyuzil bez poklesu, tak ho musis zapojit na nejaky vysokoimpedancny vstup - to je jasne. a presne toto robi buffer. na vstupe ma vysoku impedanciu a na vystupe nizku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. August , 2008, 22:05:45 » |
|
inak,minule mi vravel jeden gitarista ze snimace brumia preto,lebo ich ma clovek blizko pri bruchu,ze "pupek" je nieco ako kapacita a ze to vytvara tie antenne brumy v snimacoch,nejak tak...ja som sa smial ale myslite ze to ma nieco do seba?lebo ja osom to skusal a moc sa to neosvedcilo
este musis jest pri tom rozok s nutelou, vtedy to ma stavu. sorry, je to kokotina.
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2008, 22:06:17 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. August , 2008, 22:11:43 » |
|
inak,minule mi vravel jeden gitarista ze snimace brumia preto,lebo ich ma clovek blizko pri bruchu,ze "pupek" je nieco ako kapacita a ze to vytvara tie antenne brumy v snimacoch,nejak tak...ja som sa smial ale myslite ze to ma nieco do seba?lebo ja osom to skusal a moc sa to neosvedcilo
Dobra blbost. Snimace brumia, lebo chytaju rozne ruchy okolo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. August , 2008, 22:16:41 » |
|
No musiš zjest vela špenatu.Ten obsahuje železo a potom to brumi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 20. August , 2008, 08:19:17 » |
|
Inak to zosilenie nie je nulove ale jednotkove, ta ne?
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 20. August , 2008, 09:26:20 » |
|
no to je jasne, ze nebude nula, inac by neslo nic ale to nulove je myslene, ze nezosiluje ( cize neni zosilenie ). avsak v reale mas pravdu je to 1 - ale to tiez na veci nic nemeni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|