FUGAS
nováčik
Príspevkov: 45
HARDCOREMETAL
|
|
« kedy: 25. August , 2008, 19:03:29 » |
|
Killswitch Engage je metalcoreová skupina z Westfieldu, Massachusetts. Všeobecne sa táto kapela považuje za zakladateľa melodického metalcoru. Metalcoreom (Swedecorom) sú označovaní hlavne z toho dôvodu, že v ich hudbe cítiť vplyvy švédskej death metal scény. Skupina prispela svojimi skladbami When Darkness Falls a End Of The Heartache do amerických hororových filmov Freddie vs. Jason a Resident Evil 2 : Apokalypsa. Obsah. METALCORE4EVER Najlepšie songy: The End of Heartache Holy Diver My Curse When Darkness Falls
|
|
« Posledná zmena: 25. August , 2008, 19:12:10 od FUGAS »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. August , 2008, 19:05:22 » |
|
A v oktobri idu do studia .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FUGAS
nováčik
HARDCOREMETAL
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. August , 2008, 19:12:39 » |
|
A v oktobri idu do studia . Nový album? To bude asi pecka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. August , 2008, 19:15:07 » |
|
Nový album? To bude asi pecka...
Jo novy album, inak nazivo hraju vyborne a hlavne spevak je excelentny, ziadne falosnosti som si nevsimol, intoval tie melodicke refreny uplne v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FUGAS
nováčik
HARDCOREMETAL
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. August , 2008, 19:26:01 » |
|
Jo novy album, inak nazivo hraju vyborne a hlavne spevak je excelentny, ziadne falosnosti som si nevsimol, intoval tie melodicke refreny uplne v pohode.
Bol si na ich koncerte? Tak asi vieš, čo sú to zač... KILLSWITCH ENGAGE - Hrdinovia new metalu! Teda aspoň podla mňa. Spevák Howard Jones debutoval v "KILLSWTITCH ENGAGE" songom The End of Heartache... Dáva kapele afroamerický nádych. Jeho spev je viac ako excelentný...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. August , 2008, 19:27:06 » |
|
Bol si na ich koncerte? Tak asi vieš, čo sú to zač... KILLSWITCH ENGAGE - Hrdinovia new metalu! Teda aspoň podla mňa. Spevák Howard Jones debutoval v "KILLSWTITCH ENGAGE" songom The End of Heartache... Dáva kapele afroamerický nádych. Jeho spev je viac ako excelentný...
Jasne ze viem co su zac, mam vsetky albumy a sledujem ich uz hodne dlho, skor ako sa stali slavnymi, poznal som ich este so starym spevakom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FUGAS
nováčik
HARDCOREMETAL
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. August , 2008, 19:28:07 » |
|
Jasne ze viem co su zac, mam vsetky albumy a sledujem ich uz hodne dlho, skor ako sa stali slavnymi, poznal som ich este so starym spevakom.
Aj ja mám to štastie mať ich diskografiu... ale namotal som sa na ních len pred 2 rokmi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. August , 2008, 19:29:04 » |
|
Aj ja mám to štastie mať ich diskografiu... ale namotal som sa na ních len pred 2 rokmi...
Original cd? Lebo ja hej ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FUGAS
nováčik
HARDCOREMETAL
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. August , 2008, 19:31:09 » |
|
Original cd? Lebo ja hej ... Klamal by som, keby som povedal jednoznačne hej... Len začiatkom leta som si kompletizoval org CD... =)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. August , 2008, 19:32:24 » |
|
Klamal by som, keby som povedal jednoznačne hej... Len začiatkom leta som si kompletizoval org CD... =)
Ved preto ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FUGAS
nováčik
HARDCOREMETAL
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 25. August , 2008, 19:36:20 » |
|
Ved preto ... Dosť dlho som makal, aby som mohol utratiť peniaze len za ORG CDs, maškarádu na seba... a hlavne EPIPHONE... a neaké tie vlajky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 25. August , 2008, 19:38:06 » |
|
Dosť dlho som makal, aby som mohol utratiť peniaze len za ORG CDs, maškarádu na seba... a hlavne EPIPHONE... a neaké tie vlajky...
To verim, ja na sebe makam (alebo sa aspon snazim) cely zivot, aby som si mohol kupovat veci o ktorych som volakedy mohol len snivat. Nikto mi nikdy nedal nic zadarmo ... good luck.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FUGAS
nováčik
HARDCOREMETAL
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. August , 2008, 19:40:26 » |
|
To verim, ja na sebe makam (alebo sa aspon snazim) cely zivot, aby som si mohol kupovat veci o ktorych som volakedy mohol len snivat. Nikto mi nikdy nedal nic zadarmo ... good luck.
Poznám... Moja prvá gitara bola po jednom kamarátovi, taká viac menej papierová =) Akosi ma to chytlo trochu som makal nielen cvičil, ale aj na brygádach a dostal som sa až k bodu, keď mám nádhernú gitaru a plány na kapelu... ale to je už iná rozprávka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 25. August , 2008, 19:46:32 » |
|
Poznám... Moja prvá gitara bola po jednom kamarátovi, taká viac menej papierová =) Akosi ma to chytlo trochu som makal nielen cvičil, ale aj na brygádach a dostal som sa až k bodu, keď mám nádhernú gitaru a plány na kapelu... ale to je už iná rozprávka.
Cvic dalej a sprav poriadnu kapelu, drzim palce. A nech to dopadne aspon takto :
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FUGAS
nováčik
HARDCOREMETAL
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. August , 2008, 19:48:27 » |
|
Cvic dalej a sprav poriadnu kapelu, drzim palce. A nech to dopadne aspon takto : Dík, ale myslím, že ma od toho delí ešte pekný kus práce.... SOCIETY PROJECT...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|