Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 11:07:22
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ibanez GRG 170DX  (Prečítané 1387 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Thrashers
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 121

\m/ IBANEZ

« kedy: 27. August , 2008, 09:23:02 »

Mam jednu otazocku sice som to tu uz davnejsie videl ale teraz ked to potrebujem vediet som to nenasiel..takze..idem menit snimac pri kobylke za aktivny (EMG-81 black)...asi bude treba prerobit celu elektroniku v gitke s tym ratam..ale pomoze jej to??bude mat lepsi zvuk????nebudu sa bit snimace s aktivnim???... Pomoooc!
piste co najviac nech viem na com som :)
Zaznamenané

IBANEZ PRESTIGE RG1527-----IBANEZ RGA8----
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 27. August , 2008, 12:02:06 »

Pozeram, ze po 100 rokoch zase prichadza nova vlna aktivnych snimacov  ha ha ha

Thrashers - mozes kludne mat 1 aktivny a 1 pasivny. Ci to pomoze gitare ? Takto - mas tusim nejaky z najlacnejsich Ibanezov. Podla mna je zaklad mat dobru gitaru a potom spekulovat nad dalsim. Ale mozno mas teda dobru gitaru. Cez co hras ? Lebo zase to iste - podla mna je zaklad mat dobre vybavenie a potom spekulovat nad dalsim. Ale mozno mas dobre vybavenie. Ak teda mas dobry nastroj a dobre vybavenie, kludne si vymen snimac za aktivny - zvukovo sa Ti az tak vela nezmeni, ale budes mat iny pocit z hry a mozno Ta to oslovi. Napis potom teda dojmy...
Zaznamenané
Thrashers
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 121

\m/ IBANEZ

« Odpoveď #2 kedy: 08. September , 2008, 13:11:39 »

nazdar..no vyriesil som to tak ze mam iba jeden snimac (ten aktivny) lebo keby som daval aj pasivny tak by som musel pridat este jeden potenciometer a nechcel som tak hrubo zasahovat do tela gitary...gitara samozrejme neni najvysejkvality ale nemam s nou niaky problemi...mam lampove kombo 50w...takze teraz k tomu zvuku :) :je to viditelny rozdiel oproti seriovim snimacom...gitara si to reze skusali sme to f skusobni aj na tranzistore a nemalo to chybu...tony zneju kvalitnejsie a cistejsie...dokopy povedane radost drzat teraz gitaru v rukach...chcelo by to ale asi kvalitnejsiu gitarku ale na to co hrame to uplne staci..snad naa druhy rok poriesim niake ESP...
Zaznamenané

IBANEZ PRESTIGE RG1527-----IBANEZ RGA8----
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #3 kedy: 18. September , 2008, 16:55:37 »

ked zozeniem peniaze (cize neurcita doba :)  ), tak si idem rozhodne kupit novy nastroj...rozmyslal som nad japonskym LPckom alebo nad nejakou ibanezou SA120, ARC100 alebo ART100...chcem to hlavne na kila, cize by to mal byt zabijacky hutny zvuk, ked zacne skola, checknem madu, tam maju vsetky tri tieto ibanezy, len by mi bodli aj nejake nazory, mozno mi ulahcia rozhodovanie...diky  Zdravíčko
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
*
Príspevkov: 12

« Odpoveď #4 kedy: 12. Jún , 2009, 18:59:08 »

Dobra gitara, u mna maximalna spokojnost. Sice som sa na nu nacakal ale nelutujem. Dobre drzi ladenie, relativne dost slusny zvuk, vzhladom na model.
Z tych lacnejsich, rozhodne dobra volba, i ked je to indonesia a nie japan.
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #5 kedy: 13. Jún , 2009, 00:38:27 »

Urcite sa oplatilo vymenit snimac. Ja som mal z tych originalnych snimacov velmi zvlastny pocit, vtedy som nerozmyslal nad nejakou vymenou. Mozno je to jedna z tych lacnejsich ibaneziek, ale je pouzitelna na zaciatok.
Zaznamenané

arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #6 kedy: 13. Jún , 2009, 06:25:58 »

Aj ja som mal jednu GRG 170-ku - ľavácku a mala slušný krk. Aj celkom dobre ladila. Na to, že je to najnižší model od Ibanezu, to nie je až taká zlá gitara a po výmene snímačov by to malo byť ešte kúsok lepšie. Telo je lipa, ale na mojom kúsku to bolo dosť hluché - nasucho to skoro nehralo. Môže sa to líšiť kus od kusu.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.