Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 13:11:04
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: preprazcovanie hmatnika  (Prečítané 16097 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #30 kedy: 13. November , 2008, 22:45:24 »

No sak presne tak som to mal aj v pláne.Tak dík za rady.

Odporucam Ti pozriet si toto video:

Dan Erlewine - Nutmaking

Ma asi 600 mb. Je v nom DO DETAILOV ukazane, ako sa meni nulty prazec... je to taky dedko, co to robi... ale fakt profi praca :)
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 13. November , 2008, 22:45:50 od Branko » Zaznamenané

Dave48
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

menej kecat, viac makat :-)

« Odpoveď #31 kedy: 14. November , 2008, 17:09:12 »

neviem, kde to nájst...našiel som len nejaké video na youtube, tak snáď pomože aj to...inak dík
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #32 kedy: 01. December , 2008, 22:43:46 »

ocelovy ? som este nepocul. mosadzne obcas vidat, aj na gitare som uz videl. inak to neni az taky problem vyrobit. alebo ked sa Ti nechce samemu, kadejaky sustruznik to musi mat rychlo, za flasu cohosi a ty si narezes iba drazky a dosolichas nejako... alebo verim, ze su aj firmy, co to predavaju hotove, ale to musis pogooglit sam.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 02. December , 2008, 13:31:26 »

nemyslel som ocel ako ocel,ale len ako druh materialu,ze nemyslim grafit alebo slona Bavím sa skvele proste ci uz mosadz,dural,nerez Bavím sa skvele Na zdravie!

no ty si mi pekny strojar  :)
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #34 kedy: 02. December , 2008, 23:58:57 »

Ked mas Neuser gitaru ci basu, tak kontaktuj Roba Neuszera, on ti taky vyrobi
www.neuszer.sk
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #35 kedy: 06. December , 2008, 16:36:58 »

Mozno preto ze sa tak vola. A firmu zalozili pod menom Neuser
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #36 kedy: 19. December , 2008, 21:46:39 »

Milos 1 ,  -  ako citam si hovorca fy neuser , napis  preco firma krachla a uz nevyrabaju hudobne nastroje , alebo pan Cierny ma svoju vyrobu ?
Zaznamenané
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #37 kedy: 22. December , 2008, 00:45:49 »

ako citam si hovorca fy neuser , napis  preco firma krachla a uz nevyrabaju hudobne nastroje , alebo pan Cierny ma svoju vyrobu ?
Hehe, nie, len davam rady, u koho sa da zohnat perfektne prazcovanie alebo servis gitary. S Robom sme kamarati, obcas mu pomaham zhanat nejake snimace a pod. O firme Neuser neviem nic, ani Robo o tom moc nehovori. Podla toho co viem, uz nevyrabaju.
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #38 kedy: 24. December , 2008, 16:45:32 »

co sa tyka preprazcovania hmatnika, tak mam skusenost zatial len s panom Bernátom alias Kato-m tu na fóre.
som maximálne spokojny ako so samotnym preprazcovanim, tak aj s cenou.

Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #39 kedy: 07. September , 2011, 18:29:39 »

zaujima ma vas nazor na investiciu do lepsich prazcov ...

kukam ze sivcak ma akusi extra tvrdost v ponuke http://shop.sollerguitars.com/index.php/cPath/310prazcovy--drot/?osCsid=oj98e8e52409q6hhrn47sievu5  18 % Ni. ..

kdesi sa to musi drat je teda namieste otazka ze sa viac deru struny pri takychto prazcoch ?

pytam sa preto lebo ludia praprazcuvavaju nove gitary o dusu spasenu a ked tu progac spomenie dajaky kustom zo sedemdesiateho oneho a ze ma origos prazce a vyzeraju ako nove tak sa mi iba kruti v kecke ...

Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #40 kedy: 07. September , 2011, 18:32:32 »

a k tomu pridam ja dalsiu otazku neviete nahodou ze ake ciselne oznacenie mavaju extra jumbo prazce? napriklad take co su na gitarach schecter a podobne?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #41 kedy: 07. September , 2011, 18:34:10 »

tie s 18% Ni su dobre, kludne si daj preprazcovat s takymi prazcami
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #42 kedy: 07. September , 2011, 18:39:53 »

tie s 18% Ni su dobre, kludne si daj preprazcovat s takymi prazcami

:) nejdem si dat preprazcovat . iba informativne ma zaujimaju dve tieto somariny .. ako je toi teda s tymi prazcami na starych gitarach . a v dreti strun . .. MN teraz co predava ten suhr tiez cosi napisal o neznicitelnych prazcoch tak tiez by hadam mohol prispiet nazorom / skusenostou
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 07. September , 2011, 20:22:05 »

...
kdesi sa to musi drat je teda namieste otazka ze sa viac deru struny pri takychto prazcoch ? ...

nieco drat musis. ja budem radsej drat struny, ako prazce... povodne prazce na 40 rocnych gitarach nie su ziadny mytus. ja mam povodne prazcne na Jolanackom 21 rocnom krku, cely cas pravidelne hranom...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 07. September , 2011, 20:30:00 »

:) nejdem si dat preprazcovat . iba informativne ma zaujimaju dve tieto somariny .. ako je toi teda s tymi prazcami na starych gitarach . a v dreti strun . .. MN teraz co predava ten suhr tiez cosi napisal o neznicitelnych prazcoch tak tiez by hadam mohol prispiet nazorom / skusenostou

tak on ma tu gitaru velmi kratko takze ci su neznicitelne zisti asi az ten majitel co si ju kupi.. nejakeho smerodajneho nazoru sa len tazko dockas Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.