Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
20. November , 2024, 16:20:03
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Airbourne  (Prečítané 5714 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
Príspevkov: 189

CH-CH-CH AH-AH-AH

« Odpoveď #15 kedy: 17. September , 2008, 14:54:15 »

lidicky a toto poznate? Gasoline Queen.. Pokial Airbourne je ovplyvnene AC/DC tak tito pani zo Svedska su ovplyvneni G'n'R... Je to na Slovensku kur*a nezname, zatial som nestretol nikoho kto by to poznal, ale je to tiez pekny rakenrol  Som metlak :)

http://www.garageband.com/artist/gasolinequeen

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=69816889
Zaznamenané

one more solo?
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #16 kedy: 17. September , 2008, 15:39:58 »

tak musim uznat, ze prvykrat pocujem tuto kapelku... spominane AC/DC... velmi sa mi to paci.. do auta.. alebo na Chopper  Bavím sa skvele   Na zdravie!

Tento song Runnin' Wild sa mi dost paci... este aj solo zvuk ako AC/DC  Žmurk  ROCK n ROLL people   Žmurk   Bavím sa skvele Bavím sa skvele  
 Zdravíčko
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #17 kedy: 17. September , 2008, 16:20:04 »

dobry zvuk, svetla, klip, strih, ale mne tam chyba lepsi spev, typicky pre AC DC, nejake ostrejsie solo a nie len vypustanie akordov.
Ked rock n roll takehoto typu, tak si radsej pustim Cindarella

preco Ti tam chyba spev typicky pre AC/DC ? ved to neni revival, ani AC/DC. praveze ten spev to odlisuje od AC/DC  Bavím sa skvele ale inac je to dobre, v tom too much, too young...ta gitara uplne ako keby to hral angus, takze predsa to len iba v tych prstoch nebude :)
« Posledná zmena: 17. September , 2008, 18:40:52 od mario bross » Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #18 kedy: 17. September , 2008, 22:58:28 »

jasne, neni to revival ac/dc. len niekto to tu k tomu prirovnaval.
ked uz ekvivalent k ac dc tak potom svajciarsky Krokus. tam je vyborny spevak. Tento spev mi pride obycajny, nicim extra vyrazny, kdezto Bon Scott: to je u mna stelesnenie charizmy, vystupovania, prejavu, farby hlasu atd atd. B.Johnson sa mi nelubi . moc na silu spev
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #19 kedy: 18. September , 2008, 17:07:18 »

wow, super...dobra hudba, spev, texty...rock 'n' roll ako ma byt, do prdele...vypada to na schopnu konkurenciu pre TBOB Beeee
ale ne Bavím sa skvele popici kapelka, budem ju evidovat aj v buducnosti Na zdravie!
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 451

« Odpoveď #20 kedy: 21. Júl , 2011, 21:39:05 »

videl som ich 15.7 hrali na festivale Masters of Rock... neskutočny zazitok hlavne ked ten spevak zobral svetlomet a svietil na ludi do davu kto ma spievat :D alebo ked vyliezol na podium uplne hore po rampe :D... paradna show. hrali po Twisted sister.. a mozem povedat ze oba koncerty boli rovnako dobre :) (i ked osobne mi viac chutil ten airbourne kedze twisted moc nepoznam :D)
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #21 kedy: 22. Júl , 2011, 22:57:29 »

hrame od nich to running wild.. do tedy som to nepoznal..... museli sme to posunut lebo je to sialene vysoko.....

dalsia zaujimavost... su ladeny o pol tona vyssie cize do F a pouzivaju osmicky struny... celkom netradicne....
Zaznamenané
futox
pravidelný návštevník
Príspevkov: 451

« Odpoveď #22 kedy: 22. Júl , 2011, 23:22:59 »

ako ktore pesničky.. inak fakt popiči kapela.. na koncerte som mal otvorenu hubu do " O " a kukal jak puk a čakal kto čo kedy vyvedie .. energia tam bola silna ! :)
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 22 otázok.