damned13
|
|
« kedy: 03. September , 2008, 13:44:49 » |
|
No možno to niekoho bude zaujímať viac, no možno niekoho menej. A možno niekoho už nebaví čakať na nový počin AC/DC. A práve tým čo búcha srdce pre kvalitný Rock’N’Roll, by túto partiu nemali prehliadnuť Vypisovať o nich dáku bio nejdem. Lebo nepoznám a hlavne sa ani nedá, keď že sa jedná o mladú kapelu. Na konte teda toho veľa síce nemajú, ale demáč a debut s názvom Runnin' Wild za to určite stoja. No a pravé na ňom sa nachádza aj pieseň nesúca meno Runnin' Wild. Čo vo mne zbudilo vnem, že som sa rozhodol im tu založiť tému. Je ako vystrihnutá z učebnice AC/DC ( no ak sa do videa šupne ešte Lemmy Kilmister, záruka istá ). V podobnom znení sa nesie už vyššie spomínaný album Runnin' Wild Tak ide sa pažiť
|
|
« Posledná zmena: 03. September , 2008, 13:46:47 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. September , 2008, 13:45:17 » |
|
Official: http://www.airbournerock.com/Video:
|
|
« Posledná zmena: 03. September , 2008, 13:45:43 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
Príspevkov: 189
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 11. September , 2008, 13:26:30 » |
|
Runnin' Wild je pecka !! Aj ten klip je v pohode...
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 17. September , 2008, 10:25:34 » |
|
Aspon niekto na to reagoval ..aj ja si myslím, celkom ma potesila táto kapela dobrý Rock n roll. Myslel som , že ked nezaujíma ludí metal ( to je jedno ktorého zrna) tak aspon toto by tu niekoho mohlo potešiť. Ale ako vidím, asi ich nezaújíma nič . Každy počuva len overené staré veci. Niektoré samozrejme dobré, čo aj ja milujem a nedam na ne dopustiť. No niektoré šračky, čo ma unáša do krajiny divov (nejdem menovať a urážať niekomu oblúbené kapely) Len by mohli prijať do kruhu aj mladú krv. No a myslím si , že táto kapela za t stojí. či už pri pive alebo inde. Ja si ju tiež doma nepúštam, ale v krčme si ju predstaviť viem pri pive
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 17. September , 2008, 11:43:07 » |
|
total ciste AC/DC...neviem ci to je dobre, alebo zle...no je to tam nekonecne citit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 17. September , 2008, 11:56:50 » |
|
Som to nejak prehliadol.Takuto hudbu mam rad. Proste mam obdobia,ked chcem počut jednoduchu,našlapanu muziku a toto je presne ono. Silna fixacia na AC/DC ale neva. Live to musi byt poriadny nárez.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 17. September , 2008, 12:06:55 » |
|
super konečne normalny prispevok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 17. September , 2008, 12:21:36 » |
|
total ciste AC/DC...neviem ci to je dobre, alebo zle...no je to tam nekonecne citit...
Hej, ved hore som to aj písal a spomínal. A práve preto sa mi to tak moc páči
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 17. September , 2008, 12:23:15 » |
|
super konečne normalny prispevok
Aj na teba Joe som si spomenul, ked som si vo videu Runnin' Wild všimol záber na MARSHALL
|
|
« Posledná zmena: 17. September , 2008, 12:24:29 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 17. September , 2008, 12:27:35 » |
|
Je to recyklovana nuda, radsej sem uz dajte nejaky kvalitny hiphop.
|
|
« Posledná zmena: 17. September , 2008, 12:28:02 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 17. September , 2008, 12:30:21 » |
|
Som to nejak prehliadol.Takuto hudbu mam rad. Proste mam obdobia,ked chcem počut jednoduchu,našlapanu muziku a toto je presne ono. Silna fixacia na AC/DC ale neva. Live to musi byt poriadny nárez.
Správny názor na danú vec. Moje slová, vytrhnuté z papule
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 17. September , 2008, 13:07:23 » |
|
dobry zvuk, svetla, klip, strih, ale mne tam chyba lepsi spev, typicky pre AC DC, nejake ostrejsie solo a nie len vypustanie akordov. Ked rock n roll takehoto typu, tak si radsej pustim Cindarella
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 17. September , 2008, 14:36:22 » |
|
Je to recyklovana nuda, radsej sem uz dajte nejaky kvalitny hiphop. ked chces kvalitny hiphop tak si daj bud "Vecka": alebo NERD:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|