Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 07:34:25
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako na programovanie s MIDI - navod  (Prečítané 19094 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #45 kedy: 28. Február , 2010, 12:41:14 »

Ak by si niekto chcel vyrobit MIDI switcher na ovladanie zosilovaca, tak odporucam toto http://www.jimkim.de/html/guitar01_01.htm
Je to hotovy projekt aj s programom pre PIC. Ja som ho dokoncil nedavno, uz ma za sebou aj koncertny krst, funguje bez problemov, reaguje a prepina svizne. Takyto switcher sa vlastne s malou upravou da pouzit aj ako looper na krabicky / fx procesory.

vedel by si mi vyrobit midi prepinač na whammy 4ku?

Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #46 kedy: 28. Február , 2010, 13:23:55 »

vyrobit? ved to je normalny komercny produkt, ziaden DIY.
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #47 kedy: 28. Február , 2010, 14:25:25 »

vyrobit? ved to je normalny komercny produkt, ziaden DIY.

tak to ma len tak anpadlo že midi ovaldanie na whammy ... neviem čo to je vlastne zač  :)
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #48 kedy: 28. Február , 2010, 14:31:02 »

ten switcher je cez klasicke relatka? ake to ma oneskorenie? lebo vacsinou to je cca pol sekundy, co je dost...
Zaznamenané

stoka!
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 28. Február , 2010, 14:58:01 »

ano, pouzil som rele
reaguje okamzite, nie je tam ziadne oneskorenie. Ktory switcher ma take oneskorenie?
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #50 kedy: 28. Február , 2010, 15:00:18 »

ano, pouzil som rele
reaguje okamzite, nie je tam ziadne oneskorenie. Ktory switcher ma take oneskorenie?

vsetky co som doteraz skusal, ci uz ceske trasco, switcher na TC g majore aj G systeme
Zaznamenané

stoka!
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 28. Február , 2010, 15:02:42 »

to je zaujimave - G-major som mal a nikdy som nemal problem s oneskorenim, prepinalo to svizne. Nemoze byt problem inde? Co si tym ovladal?
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #52 kedy: 28. Február , 2010, 15:05:01 »

to je zaujimave - G-major som mal a nikdy som nemal problem s oneskorenim, prepinalo to svizne. Nemoze byt problem inde? Co si tym ovladal?

problem inde byt nemoze :) G system je all-in-ine, cize aj midi pedal, g major som ovladal asi 3 roznymi ovladacmi, to ceske trasco detto.  toto je vseobecne znamy fakt, vsetky analogove relatka maju nejake opozdenie, otazne je ci ho pocujes alebo nie :)

samozrejme, zalezi ake mas poziadavky, ja potrebujem aby mi to zoplo okamzite, hlavne ked hrame sviznejsie veci
Zaznamenané

stoka!
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #53 kedy: 28. Február , 2010, 15:07:13 »

jasne ze oneskorenie tam je...ale radovo v milisekundach. Ty si pisal o pol sekunde, to som v zivote nezazil...maximalne tak 100ms
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #54 kedy: 28. Február , 2010, 15:12:05 »

jasne ze oneskorenie tam je...ale radovo v milisekundach. Ty si pisal o pol sekunde, to som v zivote nezazil...maximalne tak 100ms

s tou pol sekundou som to prehnal, ale radovo je to niekolko stoviek ms, kludne 2-3 :) je to proste pocutelne, o tom to je
Zaznamenané

stoka!
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 28. Február , 2010, 15:16:13 »

ak budem mat cas tak to skusim zmerat - skusim to prepnutie natocit na video a potom vo video editore zmerat cas od stlacenia pedalu po rozsvietenie led na preampe
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #56 kedy: 28. Február , 2010, 15:22:17 »

toto je vseobecne znamy fakt, vsetky analogove relatka maju nejake opozdenie, otazne je ci ho pocujes alebo nie :)

to je akurat Tvoj chybny fakt, pretoze suciastka rele spina okamzite a tie casy su tam naozaj male, mozno 5-10ms, co rozhodne nepocujes. to ze to zopina dlhsie, je vec softwaru. a to co postaval asdfg musi naozaj reagovat okamzite, tam sa ten procak nemusi nicim inym trapit.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #57 kedy: 28. Február , 2010, 15:25:37 »

to je akurat Tvoj chybny fakt, pretoze suciastka rele spina okamzite a tie casy su tam naozaj male, mozno 5-10ms, co rozhodne nepocujes. to ze to zopina dlhsie, je vec softwaru. a to co postaval asdfg musi naozaj reagovat okamzite, tam sa ten procak nemusi nicim inym trapit.

nech sa paci, dalsi z radu velkych teoretikov :) mne je jedno, ze teoreticky to spina za 5-10ms, ked realita je uplne ina. samo o sebe to rele mozno spina rychlo ale... a ako vravim, bolo to pri viacerych vyrobkoch.

takze,predtym nez napises nejaky blabol, vyskusaj to prosim  Na zdravie!
« Posledná zmena: 28. Február , 2010, 15:27:49 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #58 kedy: 28. Február , 2010, 15:31:16 »

ja som ziadny teoretik neni a o fungovani midi a rele, a zalezitosti okolo toho viem ovela viac ako ty. a ked poviem, ze rele nema dovod spinat pomaly ako suciastka, tak nema. to ze nieco prepina pomaly, napr ako Zoom505II je vec softwaru a riadenia. tiez mam midi kontroler, aj u maja fera som to skusal a prepinalo to okamzite...ja som narazal na to, ze to ze to spina pomaly, neni tym, ze je to rele. aj na FCB1010 to spina rychlo - napriklad.

mozno mas iba take rychle riffy, ze hras moc rychlo a nestaci Ti to prepnut - prehodnot svoju hru  Na zdravie!
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #59 kedy: 28. Február , 2010, 15:33:40 »

Asi som teda aj ja blby, ale tiez mi spina G-system cez rele kanaly na hlave s miernym oneskorenim.

Cize kde bude problem?
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.