Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 07:42:34
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako na programovanie s MIDI - navod  (Prečítané 19105 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #60 kedy: 28. Február , 2010, 15:35:00 »

citate co chcete. TO NIEJE PROBLEM RELE, ALE RIADENIA  Si píš!!! to rele cvaka rychlo, otazne je, kedy dostane povel na zopnutie
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #61 kedy: 28. Február , 2010, 15:38:59 »

ja som ziadny teoretik neni a o fungovani midi a rele, a zalezitosti okolo toho viem ovela viac ako ty. a ked poviem, ze rele nema dovod spinat pomaly ako suciastka, tak nema. to ze nieco prepina pomaly, napr ako Zoom505II je vec softwaru a riadenia. tiez mam midi kontroler, aj u maja fera som to skusal a prepinalo to okamzite...ja som narazal na to, ze to ze to spina pomaly, neni tym, ze je to rele. aj na FCB1010 to spina rychlo - napriklad.

mozno mas iba take rychle riffy, ze hras moc rychlo a nestaci Ti to prepnut - prehodnot svoju hru  Na zdravie!

skusal som napr aj to FCB a onerskorenie je tam rovnake, ako pri g majore. to ze ho TY nepocujes, resp ze to tebe vyhovuje, neznamena ze tam nie je  Na zdravie! potrebujem, aby mi to zoplo okamzite.
a nie som sam, co ma tento problem, takze keci o mojej hre si schovaj za klobuk, prosim.
Zaznamenané

stoka!
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #62 kedy: 28. Február , 2010, 15:39:52 »

citate co chcete. TO NIEJE PROBLEM RELE, ALE RIADENIA  Si píš!!! to rele cvaka rychlo, otazne je, kedy dostane povel na zopnutie

mne je uplne jedno, ci je to problem rele alebo riadenia. Podstata je taka, ze vsetky zariadenia, co som skusal a spinali cez rele, to oneskorenie mali.
Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #63 kedy: 28. Február , 2010, 15:40:36 »

snad sa nenechas nasrat nejakym empiristom, co pozna len svoju pravdu zalozenu na milnych dojmoch a nenecha si nic vysvetlit, lebo by ho asi slak trafil, ked niekto preukaze vacsie znalosti  Bavím sa skvele
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #64 kedy: 28. Február , 2010, 15:42:08 »

snad sa nenechas nasrat nejakym empiristom, co pozna len svoju pravdu zalozenu na milnych dojmoch a nenecha si nic vysvetlit, lebo by ho asi slak trafil, ked niekto preukaze vacsie znalosti  Bavím sa skvele

toto si zas zabil  Bleee
Zaznamenané

stoka!
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #65 kedy: 28. Február , 2010, 15:44:37 »

ze ma to skor nenapadlo.
ked uz ste tu, vsevedi, kto z vas mi spravi taky midiswitcher, ktory bude mat to opozdenie minimalne? dajme tomu tych 5-10ms, to musi byt pre vas hracka. ale bacha, nie teoreticky, ale prakticky. zaplatim dobre. nech sa paci
« Posledná zmena: 28. Február , 2010, 15:45:42 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #66 kedy: 28. Február , 2010, 15:48:35 »

no uz podla pocutia to cvakalo hned, aj asdfg spomina, ze to slo hned, aj to jeho ide hned, aj ja co som robil ide hned - tak preto tomu nerozumiem. ale stale to rele nema s tym nic spolocne - je v tom nevinne - a to je aj to, preco som reagoval. myslim resp. viem, ze spravit midi switcher ktory spina hned nieje problem. ak to robi na G majore, tak to moze byt tym, ze on ma nastarosti toho vela a tak sa mu to spinanie poriaduje a prioritu ma v tvorbe efektov.

ze ma to skor nenapadlo.
ked uz ste tu, vsevedi, kto z vas mi spravi taky midiswitcher, ktory bude mat to opozdenie minimalne? dajme tomu tych 5-10ms, to musi byt pre vas hracka. ale bacha, nie teoreticky, ale prakticky. zaplatim dobre. nech sa paci

aj ja, alebo si skus ten asdfg co postavil podla netu a si to daj niekomu spravit.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #67 kedy: 28. Február , 2010, 15:51:04 »

no uz podla pocutia to cvakalo hned, aj asdfg spomina, ze to slo hned, aj to jeho ide hned, aj ja co som robil ide hned - tak preto tomu nerozumiem. ale stale to rele nema s tym nic spolocne - je v tom nevinne - a to je aj to, preco som reagoval. myslim resp. viem, ze spravit midi switcher ktory spina hned nieje problem. ak to robi na G majore, tak to moze byt tym, ze on ma nastarosti toho vela a tak sa mu to spinanie poriaduje a prioritu ma v tvorbe efektov.

aj ja, alebo si skus ten asdfg co postavil podla netu a si to daj niekomu spravit.

no praveze som skusal napr aj trasco midi switcher, co je zariadenie len na spinanie, nic viac a bolo to take iste. Rovnako este jeden podobny switcher (nazov si uz nespomeniem), ale je dost mozne, ze to bol nejaky homemade. Asdf tiez pisal, ze tam ma nejake oneskorenie, odhadom 100ms, co je pre mna dost. ale preco nie, skusim to. ak to bude fungovat, spravis mi teda nieco take??
Zaznamenané

stoka!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #68 kedy: 28. Február , 2010, 15:52:01 »

ak si dobre spominam, tak G-majoru trvalo vsetko nejaku tu chvilocku, kym to spravil - co prepinanie presetov, alebo on/off nejakeho efektu v presete, a takisto aj prikaz na zopnutie relatka. lebo samotne relatko naozaj cvaka hned... a pokial si dobre spominam, tak sa mi mari, ze FCB prepinalo pomerne svizne, oproti G-majoru...
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #69 kedy: 28. Február , 2010, 15:54:41 »

problem je v tom, ze ty tym relatkom v switcheri ovladas dalsie relatko, ktore je v zosilovaci - tym sa to oneskorenie "nabali" a uz ho moze byt citit. Ale si fakt rychly ked ti to vadi :) Mna v zivote nenapadlo rozoberat to, spinalo mi to vzdy prakticky okamzite
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #70 kedy: 28. Február , 2010, 15:56:41 »

moze byt - spravim taky prototyp, kde si mozes skusit, ci Ti ta rychlost vyhovuje - ak nie, tak nemusis nic platit, ak ano - tak to dokoncim a zaplatis. len si povedz co to ma robit, vyspecifikuj. a pripadne na co to chces, aby sa to dale este viac vytunit a sa do toho pomaly pustim, lebo aj v skole frmol.

resp aby sme sa chapali - chces zariadenie, kde pichces midipedal , ktory mas uz kupeny a chces k tomu zariadenie s rele vystupmi ?

Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #71 kedy: 28. Február , 2010, 15:58:24 »

ano presne nieco take chcem. takze beriem od teba ten navrh, napisem ti presne co chcem do pm a doriesime to  Je to frajer
Zaznamenané

stoka!
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #72 kedy: 28. Február , 2010, 16:01:05 »

mario bross: bolo by skvele keby sa do toho dalo implementovat aj ovladanie CC prikazmi, ktore by zapinali/vypinali rele nezavisle na prave zvolenom programe
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #73 kedy: 28. Február , 2010, 16:03:32 »

vsetko sa da  :)
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #74 kedy: 28. Február , 2010, 16:07:33 »

problem je v tom, ze ty tym relatkom v switcheri ovladas dalsie relatko, ktore je v zosilovaci - tym sa to oneskorenie "nabali" a uz ho moze byt citit.

Ci toto nebude problem v tom Misovom ampe, ze to relatko "nestiha" a to mu nepomoze ziadne superrychle na druhej strane.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.