Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 07:52:38
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako na programovanie s MIDI - navod  (Prečítané 19131 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #75 kedy: 28. Február , 2010, 16:08:30 »

a pustil by si sa aj do niecoho zlozitejsieho? nejaky komplexny system (midi switcher, midi pedal, TB looper)
Zaznamenané

stoka!
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #76 kedy: 28. Február , 2010, 16:08:57 »

Ci toto nebude problem v tom Misovom ampe, ze to relatko "nestiha" a to mu nepomoze ziadne superrychle na druhej strane.

aj v semishovom ampe, aj v 1000 dalsich inych :)
Zaznamenané

stoka!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #77 kedy: 28. Február , 2010, 16:12:52 »

pozri mozeme to spravit tak, ze ja ked to spravim, zmeram reakcny cas, zakolko to zopne...potom ak budes vidiet, ze to naozaj zopne, tak to uz bude naozaj v tych aparatoch - nie ako chyba, ale ako vlastnost. lebo nieco pravdy na tom zrejme bude.

a pustil by si sa aj do niecoho zlozitejsieho? nejaky komplexny system (midi switcher, midi pedal, TB looper)

posli mi do tej spravy zhruba co, a ja by som Ti povedal  :) ono pustit sa neni problem, ale vyvinut to, odladit a este v skole stale zaberak - aby to nebolo moc casovo narocne...ale ten midi pedal zrejme nie a to hlavne po konstrukcnej stranke, aby to bolo odolne a pod, to skor nie ako ano.
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #78 kedy: 28. Február , 2010, 16:13:18 »

Ci toto nebude problem v tom Misovom ampe, ze to relatko "nestiha" a to mu nepomoze ziadne superrychle na druhej strane.

G system je v tomto ohlade pomaly, vela ludi nadavalo na pomale spinanie, aj napriklad Wilson musel kvoli tomu prekopat cely svoj rig
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #79 kedy: 28. Február , 2010, 16:18:13 »

no praveze som skusal napr aj trasco midi switcher, co je zariadenie len na spinanie, nic viac a bolo to take iste. Rovnako este jeden podobny switcher (nazov si uz nespomeniem), ale je dost mozne, ze to bol nejaky homemade. Asdf tiez pisal, ze tam ma nejake oneskorenie, odhadom 100ms, co je pre mna dost. ale preco nie, skusim to. ak to bude fungovat, spravis mi teda nieco take??
skus si to dat vsetko dokopy, ze co vysielalo midi prikazy? multiefekt, ktory mal pre nejaky preset priradene vyslanie midi prikazu do midi switchera? ked je chyba v riadeni, tak je chyba asi v tom multaku a nie v midiswitchery samotnom
« Posledná zmena: 28. Február , 2010, 16:19:38 od styrioci » Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 28. Február , 2010, 16:22:18 »

skus si to dat vsetko dokopy, ze co vysielalo midi prikazy? multiefekt, ktory mal pre nejaky preset priradeni vyslanie midi prikazu do midi switchera? ked je chyba v riadeni, tak je chyba asi v tom multaku a nie v midiswitchery samotnom

vies, ono to je tak. clovek pri hladani problemu prichadza na skusa rozne mozne aj nemozne kombinacie, takze som samozrejme odpojil vsetky nepotrebne zariadenia, co bolo v tomto pripade multak, cize mi zostal len midi pedal-switcher-amp. vysledok ten isty
« Posledná zmena: 28. Február , 2010, 16:22:47 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #81 kedy: 28. Február , 2010, 16:32:35 »

v tom pripade by mozno nebolo zle napisat vyrobcovi o novsi firmware aby resolvli issue with midi switching latency
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #82 kedy: 28. Február , 2010, 16:36:48 »

ako ja to v tomto momente uz neriesm, proste som vzdal, ze to bude tak fungovat. no ale ak by to mohlo ist, tak preco nie :)
Zaznamenané

stoka!
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #83 kedy: 28. Február , 2010, 16:48:05 »

v tom pripade by mozno nebolo zle napisat vyrobcovi o novsi firmware aby resolvli issue with midi switching latency

Na G-systeme to uz vyriesene (udajne) bolo, mam momentalne najnovsi model s najnovsou verziou firmware a stale tam je drobna, ale pocutelna latencia.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #84 kedy: 28. Február , 2010, 18:32:27 »

miso posles mi teda tu pm ? aj specifikacie k tomu pls  Na zdravie!
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #85 kedy: 28. Február , 2010, 20:01:43 »

mario bross: je programovanie mikrokontrolerov velmi narocne? mna to totiz velmi fascinuje, uplne zaklady programovania mam, teda take aby som bol schopny pochopit co sa v programe deje.
mohol by si mi odporucit nejake stranky/knihy kde by som sa dozvedel zaklady? (teda ak nieco take existuje)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #86 kedy: 28. Február , 2010, 22:59:34 »

no musis rozmyslat a hlavne programovat, programovat a programovat  :) vsetko tam ide hlavne strasne rychlo, ze odladis si to v simulatore a napalis to do cipu, ktory ide rychlejsie a musis ratat so zakmitmi na klacitkach, lebo to vsetko zachyti  :)

velmi dobra literatura, co mi pomohla je od vydavatelstva BEN - a tam si vyber, o aky typ procaky mas zaujem - maju aj PIC, AVR, stare 8051...myslim, ze ta 8051/2051 je pre zaciatok najlepsia, alebo menej instrukcii...tie AVR su vykonne a nadupane, ale aj narocnejsie instrukcie, PIC nepoznam dobre. v podstate som cerpal z knih. a semtam stranka programujte.cz  :)
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 01. Marec , 2010, 18:55:45 »

takze zmeral som realne oneskorenie pri prenuti kanalu na zosilovaci (cize komplet cely retazec, nie len cas zopnutia rele na switcheri) a je to prosim  pekne 29 milisekund  Si píš!!!
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #88 kedy: 01. Marec , 2010, 19:06:47 »

takze zmeral som realne oneskorenie pri prenuti kanalu na zosilovaci (cize komplet cely retazec, nie len cas zopnutia rele na switcheri) a je to prosim  pekne 29 milisekund  Si píš!!!

to znie zaujimavo, mas niekde aj videjko, rad by som si to pozrel :)
Zaznamenané

stoka!
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #89 kedy: 01. Marec , 2010, 19:28:58 »

nakoniec som to nerobil pomocou video nahravky, ale nahraval som zvuk gitary pri prepnuti z cisteho na skresleny zvuk (MIDI prikaz na prepnutie kanalu vysielal do switcheru MIDI - USB adapter) a zmeral oneskorenie zvuku
prihodim obrazok
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.