Inferno
Hosť
|
|
« kedy: 09. September , 2008, 08:00:52 » |
|
No otazka znie takto....co sa pouziva k takymto masinkam....ja som dostaval odpovede casto ze nic mesa je mesa staci ju nastavit a mas paradny zvuk...to beriem ma to dobry zvuk ale daco mi tam chyba pri solach a daco aj pri cleane a mozno nieco na take....zhutnenie alebo jak sa to povie...proste nieco co nerobi tak vela ale ked to je zapojene tak aj riffy maju taky...lepsi zvuk
tuto temu som nikde nenasiel tak keby nahodou tak nerevte hned
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. September , 2008, 08:05:13 » |
|
Hlavne je dobré si nechať skontrolovať amp,či je dobre nastavený.V poslednej dobe som sa stretol s tým že ten ich úžasný pevný bias je na hovno.Po nastavení hral amp radikálne lepšie.Kto neverí,nech neverí.Posledne som sa o tom presvedčil opäť na úplne novom ampe.Však Majo?! ;DToto samozrejme nemusí byť tvoj prípad,ale skutočnosť je taká aká je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. September , 2008, 08:22:24 » |
|
vyskusaj tube screamer :-) najlepsie nejaky vazne stary.. on trosku otvori priestor co mesina ponuka.. my sme tak tiez nahravali..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. September , 2008, 08:22:59 » |
|
No otazka znie takto....co sa pouziva k takymto masinkam....ja som dostaval odpovede casto ze nic mesa je mesa staci ju nastavit a mas paradny zvuk...to beriem ma to dobry zvuk ale daco mi tam chyba pri solach a daco aj pri cleane a mozno nieco na take....zhutnenie alebo jak sa to povie...proste nieco co nerobi tak vela ale ked to je zapojene tak aj riffy maju taky...lepsi zvuk
tuto temu som nikde nenasiel tak keby nahodou tak nerevte hned
možno si kupil len nespravny aparat,ale najskor ma pravdu fero,skus nejaky porovnat myslim taky ako maš ty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Inferno
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. September , 2008, 08:33:18 » |
|
možno si kupil len nespravny aparat,ale najskor ma pravdu fero,skus nejaky porovnat myslim taky ako maš ty
nie nie nespravny som nekupil ja som v podstate spokojny ale nemoze byt clovek nikdy uplne spokojny lebo by sa zastavil na mieste a topil sa vo vlastnom pocite sebauspokojenia skratka stale skusam nieco lepsie vymyslet....a mesu by som nemenil za nic na svete tlak jak hovado to ma... a ten bias sa u koho prosim ta steluje hm? ze by som si to dal preklepnut nakym odbornikom to by mozno aj bodlo.... a skor som myslel take nake chorus, flanger, delay, reverb?, proste take srandy na dostelovanie zvuku pri solach nakych alebo pri cleane....mozno compressor k tym rifom...nevim toto som nikdy neriesil doteraz iba viem ze digital do toho pchat by bolo asi dost nachuja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. September , 2008, 08:36:29 » |
|
To ti aj Valla nastaví ;DAle radšej asi Brdo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Inferno
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. September , 2008, 09:16:47 » |
|
nepoznam ani jedneho ani druheho ak vies neco viac tak mi do PM hod kontakt pls aj nake info ze po com maju a tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. September , 2008, 16:50:45 » |
|
to musi hrat jak kooorva samo o sebe. tak ako pisu daj si to prekontrolovat, bias spravi hodne. pripadne moze byt vadna lampa, ale skor tipujem bias.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. September , 2008, 18:05:22 » |
|
jak som chvilu skusal dusanove_uk recto stary dvojkanal, tak to hralo peckovo samo o sebe, majov roadster hra tiez peckovo (aj ked ten som este po tej biasovej rehabilitacii nepocul)...zbytocne to kurvit..max reverb na cisty a delay do sola..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. September , 2008, 18:08:21 » |
|
teraz mi dosiel BBE Sonic Maximizer 882i...vyborne mi to otvoril zvuk... alebo skus tam dat nejaké iné koncové lampy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. September , 2008, 18:29:09 » |
|
ty mi neveris? sak ja skuseny to clovek
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. September , 2008, 18:33:19 » |
|
Keď som hrával na DUAL, používal som do slučky DD-3, CH-1 a na prikŕmenie H&K TUBEFACTOR alebo TUBESCREAMER...môžeš dať ešte GE-7 na solo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. September , 2008, 21:51:58 » |
|
alebo aj MicroAmp od MXR ako nakopavac na lead kanal Tubescreamer ho trosku stensi, hraje to viac stavnato ale stredovo
pre mna krasny efekt je phaser, alebo tri-chorus pred skreslenim delay v slucke klasika na sola
zalezi ake presne typy efektov si chces prikupit prakticky sa da pouzit hocico, treba vediet, co hladas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. September , 2008, 14:23:15 » |
|
kamarade ty sa divys preco to hra na picu? sak namiesto usmernovacky tam mas jebnutu 6L6
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. September , 2008, 14:30:49 » |
|
Infernov Rectifier, na ktorom sme dnes v noci hrali?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|