Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 21:44:48
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tomgunny: Nechapem....  (Prečítané 20951 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #30 kedy: 12. September , 2008, 10:34:33 »

Neda sa pracovat len tolko, aby si mal akurat peniaze na vsetko (a nie zbytocne dalsie gitary Bavím sa skvele) a nesedel v robote viac ako 8 hodin denne? Snad sa mi to raz podari :)
myslim, ze sa to vola dochodok  ha ha ha
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #31 kedy: 12. September , 2008, 10:34:44 »

Neda sa pracovat len tolko, aby si mal akurat peniaze na vsetko (a nie zbytocne dalsie gitary Bavím sa skvele) a nesedel v robote viac ako 8 hodin denne? Snad sa mi to raz podari :)

Neda sa :), ale drzim palce aby sa ti to podarilo.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #32 kedy: 12. September , 2008, 10:50:12 »

dalo by sa mozno tak ze by si chodieval robit von co ja viem na 4 mesiace a zarobil by si tak, aby ked dojdes, si si mohol kupit po com tvoje srdce (a ine casti tela) tuzi a aby clvoek ako tak este cez ten bezny rok zil.. lenze to ma kopec nevyhod zas..aj ked.. to je utopia a dnes je to ovela tazsie.. najelpsie je mat niekoho znameho vonku atd atd..alebo sa da pracovat u nas aj na pomer kedy si plateny od hodin ktore odmakas..  :D

Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #33 kedy: 12. September , 2008, 11:00:51 »

Presne si to vystihol, mame asi rovnaky zivot :). Hlavne zistujem ze cim viac penazi mam, tym menej casu a energie mi zostava na taketo zabavky.
A uz som si aspon tisickrat povedal ze uz mam vsetko a nic nepotrebujem, ale stale je nieco nove co "surne potrebujem" :)
Ked som mal 7 gitar a dva zosilovace , tak som si povedal, ze toto uz je viac ako kedy budem vobec potrebovat a pouzivat, teraz budem mat gitar uz asi 20 a coskoro aj 4 zosilovace :), koniec tejto sialenosti je v nedohladne :).

hm, zvlasnte... 20 gitar.. na co ti su? ved mne by ich bolo luto, ze ani na jednej sa poriadne nehra(nevenuje cas)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #34 kedy: 12. September , 2008, 11:06:02 »

ja napriklad vobec nerozumiem tomu, skade som vlastne zobral vsetky peniaze na cely gear, aj ked to nie je vela spolu mozno 60 papierov ale kua vsak ani som poriadne nepracoval ani nestudoval.. ked sa na nieco namotam tak som schopny zohnat prachy z hocikadial..

:) tak tak... treba vediet otocit tok financii aj ked je maly..
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #35 kedy: 12. September , 2008, 11:06:28 »

hm, zvlasnte... 20 gitar.. na co ti su? ved mne by ich bolo luto, ze ani na jednej sa poriadne nehra(nevenuje cas)

Neries :), proste ich "potrebujem" :), viem ze je to na hlavu, ale ...
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #36 kedy: 12. September , 2008, 11:06:33 »

normalne gitary si aspon drzia hodnotu rokmi, cize keby bolo zle da sa to predat :) Plno ludi investuje kopu penazi do elektroniky, ktora ma za par rokov hodnotu 5 korun :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #37 kedy: 12. September , 2008, 11:06:44 »

mne by stacilo uz len kukat sa na ne :D
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 12. September , 2008, 11:10:12 »

Neries :), proste ich "potrebujem" :), viem ze je to na hlavu, ale ...

podla mna je to preto, lebo potrebujes mat aspon nieco v com tie prachy proste vidis... ked to clovek doslova prezerie alebo za to ide na dovolenku na par dni je to ine ako ked to da do nejakej povedzme nehnutelnosti :D niektozbiera drahe auta, lietadla, domy, obrazy.. ty mas vztah k hudbe.. tak si spravis radost tym, ze si doprajes gitaru.. o to lepsie ze ju mas kde vyuzit.. pride mi to uplne normalne a nic na tom nie je 'na hlavu' na hlavu by to bolo kebyze za tie prachy kupujes damske spodne pradlo pre seba.. to by bolo na hlavu.. takto je vsetko v poradku :D  Zdravíčko
Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #39 kedy: 12. September , 2008, 11:11:54 »

podla mna je to preto, lebo potrebujes mat aspon nieco v com tie prachy proste vidis... ked to clovek doslova prezerie alebo za to ide na dovolenku na par dni je to ine ako ked to da do nejakej povedzme nehnutelnosti :D niektozbiera drahe auta, lietadla, domy, obrazy.. ty mas vztah k hudbe.. tak si spravis radost tym, ze si doprajes gitaru.. o to lepsie ze ju mas kde vyuzit.. pride mi to uplne normalne a nic na tom nie je 'na hlavu' na hlavu by to bolo kebyze za tie prachy kupujes damske spodne pradlo pre seba.. to by bolo na hlavu.. takto je vsetko v poradku :D  Zdravíčko

zaujimavy nazor  Na zdravie!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #40 kedy: 12. September , 2008, 11:14:07 »

Karol, dik :), teda som vlastne uplne normalny :). S tym ze tie zainvestovane prachy su viditelne s tym suhlasim, ked mam niekde vyvalit napr. 50 litrov za dovolenku, tak spekulujem, ale za gitaru nevaham ...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #41 kedy: 12. September , 2008, 11:18:16 »

myslim, ze dnes mame ovela viac veci na vyber.. treba sa opytat gitaristov ako Griglak, Vadim, Henry Toth, Joe a inych ze aky tu bol kedysi vyber.. co trh ponukal a za ake ceny..  (a to su gitaristi ktori neskor investovali lebo fakt ze hraju a nie ako 90% z nas co si fidlikame pesnicky iron maiden spolu s guitar prom) Dnes to mame ovela lahsie len sme ovela viac lenivi pre to nieco urobit... takze chalani, vsetci co ste nestastni lebo ste studenti a rodicia sa nevolaju Norika a Brano Mojsejovi, cesta je len jedna.. vediet co chcem a vediet si za tym ist.. problem je ze nikto z vas nema presne stanoveny svoj sen.. neviete ci chcete ESP alebo Musicmana, ci Fender za 120 litrov alebo aparat za 90.. zaklad je urcit si smer a byt vytrvaly.. ja som to spravil tak ze som si pozical a splacam (co som mohol spravit aj cez banku ale nespaval by sonm asi kludne).. vyhoda je ze clovek ma vec uz doma a moze ju vyuzivat namiesto toho aby dva roky cakal.. vy co studujete mate vela moznosti
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 12. September , 2008, 11:20:29 »

Karol, dik :), teda som vlastne uplne normalny :). S tym ze tie zainvestovane prachy su viditelne s tym suhlasim, ked mam niekde vyvalit napr. 50 litrov za dovolenku, tak spekulujem, ale za gitaru nevaham ...

no jasne ze si normalny.. len ti ludia viac zavidia to je cele pretoze o tom otvorene hovoris .. ja nepochybujem ze sa namakas napriklad a je treba vediet si tie prachy uzit.. to je jedine preco clovek robi.. aby mohol dostojne zit.. dochodok mozme mat na haku tam sa polovica z nas nedostane vzhladom na to akym stylom zijeme dnes a akym zili nasi rodicia
Zaznamenané

Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #43 kedy: 12. September , 2008, 11:21:23 »

myslim, ze dnes mame ovela viac veci na vyber.. treba sa opytat gitaristov ako Griglak, Vadim, Henry Toth, Joe a inych ze aky tu bol kedysi vyber.. co trh ponukal a za ake ceny..  (a to su gitaristi ktori neskor investovali lebo fakt ze hraju a nie ako 90% z nas co si fidlikame pesnicky iron maiden spolu s guitar prom) Dnes to mame ovela lahsie len sme ovela viac lenivi pre to nieco urobit... takze chalani, vsetci co ste nestastni lebo ste studenti a rodicia sa nevolaju Norika a Brano Mojsejovi, cesta je len jedna.. vediet co chcem a vediet si za tym ist.. problem je ze nikto z vas nema presne stanoveny svoj sen.. neviete ci chcete ESP alebo Musicmana, ci Fender za 120 litrov alebo aparat za 90.. zaklad je urcit si smer a byt vytrvaly.. ja som to spravil tak ze som si pozical a splacam (co som mohol spravit aj cez banku ale nespaval by sonm asi kludne).. vyhoda je ze clovek ma vec uz doma a moze ju vyuzivat namiesto toho aby dva roky cakal.. vy co studujete mate vela moznosti

tento postreh je tuším najlepší
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #44 kedy: 12. September , 2008, 11:22:40 »

S tym ze tie zainvestovane prachy su viditelne s tym suhlasim, ked mam niekde vyvalit napr. 50 litrov za dovolenku, tak spekulujem, ale za gitaru nevaham ...
Moja tohtorocna dovolenka sa volá Marshall DSL100 a vobec nelutujem, da mi to viac ako valat gule desat dni kdesi na nechutne teplej plazi pri nechutne cistej a teplej a nechutne slanej vode a este ked si predstavim nechutne - len v bikinach oblecene babeny co by sa okolo mna premavali...
Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.