Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 19:28:07
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tomgunny: Nechapem....  (Prečítané 20806 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #45 kedy: 12. September , 2008, 11:24:26 »

Moja tohtorocna dovolenka sa volá Marshall DSL100 a vobec nelutujem, da mi to viac ako valat gule desat dni kdesi na nechutne teplej plazi pri nechutne cistej a teplej a nechutne slanej vode a este ked si predstavim nechutne - len v bikinach oblecene babeny co by sa okolo mna premavali...

lol kam si mal v plane ist? do turecka alebo tunis? tam chodia Nemky.. teda aspon podla posledneho bodu tvojho popisu mi to tak pride
Zaznamenané

Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #46 kedy: 12. September , 2008, 11:24:49 »

Moja tohtorocna dovolenka sa volá Marshall DSL100 a vobec nelutujem, da mi to viac ako valat gule desat dni kdesi na nechutne teplej plazi pri nechutne cistej a teplej a nechutne slanej vode a este ked si predstavim nechutne - len v bikinach oblecene babeny co by sa okolo mna premavali...

Dovolenky sú pre ľudí, ktorí nemaju sny, chodia do roboty a nevedia kde uvaliť v lete prachy... aj tak všetci hudobníci vedia, že viac žien s chuťou na chlapa je na koncerte ako na balatone Na zdravie!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #47 kedy: 12. September , 2008, 11:25:49 »

tento postreh je tuším najlepší

Veru, suhlas, je to uplne tak. Volakedy neboli skoro ziadne moznosti, teraz su nekonecne.

no jasne ze si normalny.. len ti ludia viac zavidia to je cele pretoze o tom otvorene hovoris .. ja nepochybujem ze sa namakas napriklad a je treba vediet si tie prachy uzit.. to je jedine preco clovek robi.. aby mohol dostojne zit.. dochodok mozme mat na haku tam sa polovica z nas nedostane vzhladom na to akym stylom zijeme dnes a akym zili nasi rodicia

Ver mi ze mi nie je co zavidiet ... Tymito "hmotnymi a prizemnymi statkami" :) si platam ine veci , ktore su omnoho dolezitejsie. Ano mam zopar haraburd (mozno aj na urovni) a vela ludom ktori to castokrat omnoho viac a uzitocnejsie vyuziju to rad hocikedy poziciam (a aj poziciavam) a este k tomu uplne nezistne. Tesim sa z toho ze sa tie veci pouziju na rozumnu vec ...
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #48 kedy: 12. September , 2008, 11:28:15 »

Dovolenky sú pre ľudí, ktorí nemaju sny, chodia do roboty a nevedia kde uvaliť v lete prachy... aj tak všetci hudobníci vedia, že viac žien s chuťou na chlapa je na koncerte ako na balatone Na zdravie!

Dovolenky su aj pre ludi ktori proste potrebuju vypadnut a vypnut. Jedna z mojich najlepsich dovoleniek bola v krajine kde nemame roamingoveho partnera a kde o WiFi sietiach vacsinou len citali v casopise.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #49 kedy: 12. September , 2008, 11:28:20 »

Veru, suhlas, je to uplne tak. Volakedy neboli skoro ziadne moznosti, teraz su nekonecne.

Ver mi ze mi nie je co zavidiet ... Tymito "hmotnymi a prizemnymi statkami" :) si platam ine veci , ktore su omnoho dolezitejsie. Ano mam zopar haraburd (mozno aj na urovni) a vela ludom ktori to castokrat omnoho viac a uzitocnejsie vyuziju to rad hocikedy poziciam (a aj poziciavam) a este k tomu uplne nezistne. Tesim sa z toho ze sa tie veci pouziju na rozumnu vec ...

a presne za toto mas u mna taku Karmu ze Gandhi taku nemal ked ho prosili nech uz zacne konecne jest a prestane drzat protestnu hladovku za indicky narod :) .. poniektori by si to strazili vsetko ako oko v hlave a nepustili.. predpokladam ze u niektorych veci ani netusis kde sa momentalne nachadzaju ked si ich pozicival, co.. :D
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #50 kedy: 12. September , 2008, 11:29:35 »

kks tommy toto bolo dost ze dobre! si musim zapamatat s tym balatonom.. vyborne  Zdravíčko co ty vlastne inak robis?
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #51 kedy: 12. September , 2008, 11:36:37 »

Dovolenky su aj pre ludi ktori proste potrebuju vypadnut a vypnut. Jedna z mojich najlepsich dovoleniek bola v krajine kde nemame roamingoveho partnera a kde o WiFi sietiach vacsinou len citali v casopise.

na šírave?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #52 kedy: 12. September , 2008, 11:37:47 »

na šírave?

Hej, kusok odtial :). Asi tak desat casovych pasiem :).
a presne za toto mas u mna taku Karmu ze Gandhi taku nemal ked ho prosili nech uz zacne konecne jest a prestane drzat protestnu hladovku za indicky narod :) .. poniektori by si to strazili vsetko ako oko v hlave a nepustili.. predpokladam ze u niektorych veci ani netusis kde sa momentalne nachadzaju ked si ich pozicival, co.. :D

Bavím sa skvele, tak to som sa pobavil, pekne si to napisal, dik :). Veru par veci by som musel trosku porozmyslat ze kde momentalne su ...  Pomoooc!
« Posledná zmena: 12. September , 2008, 11:54:58 od Semish » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #53 kedy: 12. September , 2008, 11:58:14 »

na šírave?
ahahahahahahahhahahahahahah ja by som to typol na nejaku francuzsku polyneziu alebo tam niekde :D
Zaznamenané

Tomgunny
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #54 kedy: 12. September , 2008, 12:37:32 »

kks tommy toto bolo dost ze dobre! si musim zapamatat s tym balatonom.. vyborne  Zdravíčko co ty vlastne inak robis?

Ja? Ja som študent hudby na výške... neznáam moria a voloviny typu výlety... pre mna má cenu len umenie....žiadne debilné športy aj keby som mal zdochnuť na prachnivenie svalov...mam v p***....
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 12. September , 2008, 12:45:16 »

omg umenie  ha ha ha
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #56 kedy: 12. September , 2008, 12:47:40 »

Čo máš??? ESP? Alebo len vieš dva riffy???
  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ;Dje tam este jedna moznost Som frajer
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #57 kedy: 12. September , 2008, 12:50:18 »

Ja? Ja som študent hudby na výške... neznáam moria a voloviny typu výlety... pre mna má cenu len umenie....žiadne debilné športy aj keby som mal zdochnuť na prachnivenie svalov...mam v p***....

robis chybu....nie je dobre sa zameriavat len na jedno....kalokagatia, rovnovaha tela a ducha :) uz stari greci na to kapli :)
Zaznamenané
Tomgunny
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #58 kedy: 12. September , 2008, 12:57:19 »

robis chybu....nie je dobre sa zameriavat len na jedno....kalokagatia, rovnovaha tela a ducha :) uz stari greci na to kapli :)

robim chybu, koli tomu som mal rozbitý členok z banality, ale čo narobim ak ma to nebaví...
Zaznamenané
Tomgunny
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #59 kedy: 12. September , 2008, 12:58:35 »

omg umenie  ha ha ha

radšej budem robiť do umenia ako do programovania... nikomu nič neberiem, ale radšej mať predmety typu klavír a spev ako by som mal mať matiku, fyziku alebo niečo také...
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.