Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 21:04:19
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tomgunny: Nechapem....  (Prečítané 20876 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #105 kedy: 12. September , 2008, 14:44:47 »

setky tie pesnicky su o tom istom ..jak je boh dobry jak sa nanho vsetci mozme spoluahnut lebo on dava radost lasku a potesenie... Bleee

KTO DO PICE MI VYHODIL TEMU Z RUBRIKY KAPELA?Huh! NEJAKY SKURVENY GOSPELISTA????TO CO JE?Huh!?
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #106 kedy: 12. September , 2008, 14:44:51 »

vsetky texty v rocku su o tom istom
vsetky texty v raggae su o tom istom o huleni
vsetky texty v rape su o tom istom ....
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #107 kedy: 12. September , 2008, 14:46:35 »

vsetky texty v rocku su o tom istom
vsetky texty v raggae su o tom istom o huleni
vsetky texty v rape su o tom istom ....
blbsot...absurdne...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #108 kedy: 12. September , 2008, 14:47:38 »

Od zamyslenia sa nad tym preco a naco ma niekto drahy aparat a gitaru sme zasa pri Jezisovi :)  (uz je to skoro ako pokracovanie temy o punku :) ).

Mne osobne veriaci sami postupne presvedcili o tom v akom omyle ziju a aki su to nekonecni pokrytci. Viem o com hovorim, zil som s takou osobou a dokonca som s nou chodieval na ten nedelny kulturny program nazyvany omsa, tak sa pekne pokrytci (cest vynimkam) postretali, spolocne si zaspievali, podali si ruky a pome domov zasa ohovarat, ojebavat, podvadzat, chlastat, mlatit zenu, deti ale hlavne ze nam je odpustene, potom sa vyspovedame z hriechov a tak stale dokola. Cize organizovana cirkev pre mna je uplne ze Never more.
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #109 kedy: 12. September , 2008, 14:47:52 »

blbsot...absurdne...

blbosti tu vypisujes ty sa mi zda
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #110 kedy: 12. September , 2008, 14:48:52 »

blbosti tu vypisujes ty sa mi zda
za tym co som dnes napisal si stojim
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #111 kedy: 12. September , 2008, 14:49:20 »

Mne osobne veriaci sami postupne presvedcili o tom v akom omyle ziju a aki su to nekonecni pokrytci. Viem o com hovorim, zil som s takou osobou a dokonca som s nou chodieval na ten nedelny kulturny program nazyvany omsa, tak sa pekne pokrytci (cest vynimkam) postretali, spolocne si zaspievali, podali si ruky a pome domov zasa ohovarat, ojebavat, podvadzat, chlastat, mlatit zenu, deti ale hlavne ze nam je odpustene, potom sa vyspovedame z hriechov a tak stale dokola. Cize organizovana cirkev pre mna je uplne ze Never more.
Na zdravie! cest vynimkam, ale v podstate suhlasim
Zaznamenané
Tomgunny
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #112 kedy: 12. September , 2008, 14:50:20 »

Od zamyslenia sa nad tym preco a naco ma niekto drahy aparat a gitaru sme zasa pri Jezisovi :)  (uz je to skoro ako pokracovanie temy o punku :) ).

To to je užasná pravda... mal som kočku, ktorá ako náhle vošla na istu univerzitu, tak saa zmenila...a aj kamošov mam takých....ked je post, tak odidu z baru o 10tej, ale kurvia sa jedna radosť....
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #113 kedy: 12. September , 2008, 14:50:47 »

ked mi niekto dokaze DOKAZOM ze ten lofas existuje tak uverim,ale verit nebudem,neni preco. Som metlak
to lofas si si mohol odpustit..ale suhlasim v podstate
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #114 kedy: 12. September , 2008, 14:58:38 »

hh no to je krasne....nadavanie na krestanov je zjavne hned po zenach najoblubenejsia tema.... niekto tu vyslovi uzasne originalny a nazor ktory celu problematiku zhrnie v par riadkoch aj s argumentami a vsetci mu pritakavaju a gratuluju aku povedal stopercentu pravdu a natrel to tejto pokryteckej spolocnosti Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #115 kedy: 12. September , 2008, 15:00:17 »

pojdete vsetci do pekla, darebaci  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #116 kedy: 12. September , 2008, 15:02:36 »

ja mam holku, ktora je veriaca, ale uz velmi skoro v mladom veku pochopila, aj vdaka ich zanietenemu fararovi, ze aka je cirkev a cely ten humbug pokrytecky. do kostola chodi okrem velkych sviatkov len sem tam, ale to skor pre svoj dobry pocit. a je absolutne v poriadku, ako clovek - inac by to so mnou nevydrzala  Bavím sa skvele

inac poznam farara, na dost vysokom poste, uz vo vyssom veku a je to tiez super clovek s modernym zmyslanim..

Na zdravie!
Zaznamenané
Tomgunny
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #117 kedy: 12. September , 2008, 15:02:45 »

hh no to je krasne....nadavanie na krestanov je zjavne hned po zenach najoblubenejsia tema.... niekto tu vyslovi uzasne originalny a nazor ktory celu problematiku zhrnie v par riadkoch aj s argumentami a vsetci mu pritakavaju a gratuluju aku povedal stopercentu pravdu a natrel to tejto pokryteckej spolocnosti Bavím sa skvele

toto je moj názor.... som na katolickej škole...vidím aké to tam je......nie všetci, ale skoro
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #118 kedy: 12. September , 2008, 15:07:05 »

Ak si narazal na mna, tak ja tu nikoho nepresviedcam ze moj nazor je spravny, dokonca budem velmi rad ak by som sa mylil, len mi prosim vyvrat moju zivotnu skusenost.
Netvrdim to na zaklade skusenosti s jednou osobou, presvedcili ma o tom viaceri. Viera je pekna vec, ale ten organizovany bullshit je len nastroj na ovladanie mas a na zdieranie naivnych ludi o peniaze. Ci sa mylim?
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #119 kedy: 12. September , 2008, 15:20:25 »

Ak si narazal na mna, tak ja tu nikoho nepresviedcam ze moj nazor je spravny, dokonca budem velmi rad ak by som sa mylil, len mi prosim vyvrat moju zivotnu skusenost.
Netvrdim to na zaklade skusenosti s jednou osobou, presvedcili ma o tom viaceri. Viera je pekna vec, ale ten organizovany bullshit je len nastroj na ovladanie mas a na zdieranie naivnych ludi o peniaze. Ci sa mylim?

si robis srandu? ako by som ti tu ja mohol nieco dokazat alebo vyvratit svojou odpovedou na fore? Ty si myslis ze niekto z uzivatelov fora tu niekedy vstupil do takejto diskusie s nejakym nazorom a vysiel z nej s inym nazorom? Ja dokonca ani nehovorim ze s tvojim nazorom nesuhlasim, ani ze s nim suhlasim. Ide mi len o to ze taketo lacne  populisticke tliachanie nikoho o nicom nepresvedci a vyznieva skorej a ako take pritakavanie si a dokazovanie si ze sme lepsi ako nas spolocny pokrytecky nepriatel.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.