Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 01:15:00
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: typek z PF prestal zit  (Prečítané 13434 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 16. September , 2008, 11:00:57 »

hrat dokola 6 AKORDOV  na 1dobu
Šikovny je. Kua,jak to stíha ? :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #46 kedy: 16. September , 2008, 11:04:24 »

Joe kua, čo to tu potíš..veď ACDC aj STATUS je stále toľko akordov dookola, možno ešte menej. Hudba nie je o počte akordov. Výnimočne tu musím súhlasiť s Rudyho tvrdením.....
ale vieš o čom hovorime?Huh!? ACDC su spievane skladby keby nespievali možu ist do p*če

o tejto veci hovorim kua
« Posledná zmena: 16. September , 2008, 11:05:28 od joe » Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #47 kedy: 16. September , 2008, 11:09:57 »

Vieš....  už sme sa o tom bavili. Môžeš povedať že je to nap..., ale oni sú už tam....oni predali milióny dosiek a formovali hudbu, Ty robíš prvú platňu....príde mi to také zbytočné.....neexistuje merítko koľko akordov a v akom slede je dobrá hudba a koľko akordov v inom slede už nie.....veď na klavíri možno zahráš aj Dnes od Tublatanky....ale to nič neznamená. Treba takú vec zložiť...Pekný deň.. Na zdravie!

Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #48 kedy: 16. September , 2008, 11:14:47 »

PF je moja najobl.kapela nehovorim o ich uspechoch a prinosu lebo je to jasne, reagujem na konkretnu skladbu si ju vypočuj to nieje PF to je polojammka,oni su o textoch melodiach a inprovizaciach u mna nemaju paru

a dnes od tublatanky je bomba,nehra tam dokola 5minut akordy je to skladba

[/quote]
« Posledná zmena: 16. September , 2008, 11:16:48 od joe » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 16. September , 2008, 11:22:32 »

PF je moja najobl.kapela nehovorim o ich uspechoch a prinosu lebo je to jasne, reagujem na konkretnu skladbu si ju vypočuj to nieje PF to je polojammka,oni su o textoch melodiach a inprovizaciach u mna nemaju paru

a dnes od tublatanky je bomba,nehra tam dokola 5minut akordy je to skladba

Joe, toto bolo skorsie postpsychedelicke obdobie tvorby Pink Floyd, ktore evidentne moc nepoznas. Dost sa od neskorsich albumov pocnuc Dark Side... lisilo.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #50 kedy: 16. September , 2008, 11:23:38 »

Joe, toto bolo skorsie postpsychedelicke obdobie tvorby Pink Floyd, ktore evidentne moc nepoznas. Dost sa od neskorsich albumov pocnuc Dark Side... lisilo.
chvala bohu to zmenili ja som to nemal moc rad
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #51 kedy: 16. September , 2008, 11:26:05 »

chvala bohu to zmenili ja som to nemal moc rad

Tazko povedat, podla mna prave od albumu Dark Side a dalej nieco stratili. Tie skorsie albumy boli v istom zmysle menej vykalkulovane. Celkovo od nich mam asi najradsej albumy Meddle a potom Animals. Dark Side a The Wall su podla mna hrozne precenene. Na Wish You Were Here akurat prvu skladbu Shine On Part I.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #52 kedy: 16. September , 2008, 11:29:28 »

animals poznam to je vyborne a tie dalšie lepšie a lepšie
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #53 kedy: 16. September , 2008, 11:44:14 »

Progrocker: S Meddle s tebou uplne suhlasim. Echoes je majstrovske dielo. Zvlastny bol ich posun k istej komercnosti na Dark Side, aj ked je to podla mna uplne uchvatna doska, aj ked o inom, ako bola Meddle. Uz to, ze zacali vyuzivat saxofon a vokalistky bolo istym posunom v celkovom zvuku, ale zas na druhu stranu treba povedat, ze ich albumy zacali byt konceptualne - teda mali ustrednu myslienku. Trochu zvlastne posobi Animals, je to ako keby surovsia doska, najviac gitarova zalezitost zo vsetkych. Zvlastne je aj to, ze "pretrhli" kontinuitu pouzitia vokalistiek a saxofonu. Animals proste vycnieva z radu, ale inac je vyborna. V Dogs ma Gilmour nezabudnutelne solo s talkboxom - pred tyzdnom aj nieco mi behal mraz po chrbte, ako krasne to zahrali australski "floydi" Som frajer
Ja mam rad vsetky ich obdobia - uleteny underground, experiment so Sydom, Piper je krasna doska, typicka pre 60-te roky
1968-1973 - snad autorsky a osobnostne najvyrovnanejsie obdobie, v ktorom kraluje doska Meddle
1973-1983 -  "Watersovo obdobie", ked je skupina viac-menej pod vplyvom jeho osobnosti, ked udava styl a koncepciu jednotlivych dosiek
1987-1994 (pripadne dodnes) - skupina vydava dve dosky bez Watersa - tu ide o obdobie, kedy sa Rick Wright postupne opät vclenuje do skupiny a stava sa plnohodnotnym clenom. Posledna The Division Bell je podla mna ukazkou toho, ze skupina zacrela do minulosti, na viacerych skladbach je citelne to, ze sa oratili do minulosti, zvukovo to pripomina Dark Side (napr. What Do You Want From Me) a snad dostojne ukoncili svoju tvorbu. Samozrejme jednotlivi clenovia vydavaju svoje veci, ktore urcitym sposobom nadväzuju na kontinuitu s Floydom...
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #54 kedy: 16. September , 2008, 11:45:42 »

ja mam rad vsetky albumy od PF, final cut trosku menej.. ale vsetky su dobre. skoda pana Wrighta, kazdy sa tam raz podeje.  Zdravíčko
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #55 kedy: 16. September , 2008, 11:51:45 »

RIP
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #56 kedy: 16. September , 2008, 12:06:17 »

najlepšie zahral to intro Shine on crazy diamond to je smrt
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #57 kedy: 16. September , 2008, 12:13:53 »

najlepšie zahral to intro Shine on crazy diamond to je smrt
to je aj v mojom top 10 a prave tam Wright urobil taku atmosferu klavesmi, že to je dvojitá smrť.
Zaznamenané

FALLGRAPP
udry
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 16. September , 2008, 12:15:38 »

skoda pana Wrighta, kazdy sa tam raz podeje.  Zdravíčko
To maš pravdu.On si ten život,aj  muzikantský  užil./teda aspon myslim/ . Na rozdiel od väčšiny z nas,ktori ho prejeb.....e v robote,v krčme a v posteli. Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #59 kedy: 16. September , 2008, 13:29:54 »

To maš pravdu.On si ten život,aj  muzikantský  užil./teda aspon myslim/ . Na rozdiel od väčšiny z nas,ktori ho prejeb.....e v robote,v krčme a v posteli. Na zdravie!

Tak s jeho kontom to asi az taky problem nebol.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 22 otázok.