Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 18:48:26
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Peavey JSX Head  (Prečítané 36919 krát)
0 užívateľov a 41 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #75 kedy: 21. September , 2008, 22:03:16 »

Paci sa mi na niektorych uzivateloch z fora, ako patriotsky idu za svojou znackou...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Ale to je dobre, ja som za modernejsie soundy... hoci sa mi pacia aj tie starsie..  Žmurk
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #76 kedy: 21. September , 2008, 22:04:16 »

Paci sa mi na niektorych uzivateloch z fora, ako patriotsky idu za svojou znackou...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

To bud rad, ze sa mi tu nechce pisat. Potom by si sa bavil.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #77 kedy: 21. September , 2008, 22:04:42 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele tak bude napredaj mozes kupit aj skor

minimalne 20 rokov bude trvat kym aspon ja budem mat pocit ze viem hrat natolko dobre aby som si zadovazil marshall.. a ked nie to, tak aspon mi bude stacit ten cas na to aby som si vypestoval taky ten egocentricky dojem ze hram fakt dobre lebo aj to obcas sledujem u gitaristo, ktori netrpia nedostatkom sebachvaly a nemaju ziadnu pokoru..(aj ked to nebude pravda) a kupim si ho aby som s nim mohol plasit holuby co mi budu sadat na oblocnicu..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #78 kedy: 21. September , 2008, 22:05:03 »

Teba uz poznam  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele HIwattofil  Žmurk   Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #79 kedy: 21. September , 2008, 22:05:30 »

minimalne 20 rokov bude trvat kym aspon ja budem mat pocit ze viem hrat natolko dobre aby som si zadovazil marshall.

To je volovina, kup si ho teraz. Zivot je kratky.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #80 kedy: 21. September , 2008, 22:06:15 »

progi podme na to Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele povedz mu niečo o tych včelinoch čo si chce kupit
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #81 kedy: 21. September , 2008, 22:06:44 »

minimalne 20 rokov bude trvat kym aspon ja budem mat pocit ze viem hrat natolko dobre aby som si zadovazil marshall.. a ked nie to, tak aspon mi bude stacit ten cas na to aby som si vypestoval taky ten egocentricky dojem ze hram fakt dobre lebo aj to obcas sledujem u gitaristo, ktori netrpia nedostatkom sebachvaly a nemaju ziadnu pokoru..(aj ked to nebude pravda) a kupim si ho aby som s nim mohol plasit holuby co mi budu sadat na oblocnicu..

ved hravaj lahsie veci len take kilecka. na sola aj tak s marshalom zapinaju krabicku na pomoc.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #82 kedy: 21. September , 2008, 22:07:06 »

tak som sa tesil ze opat pride den kedy nastane globalne deja vu:D
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #83 kedy: 21. September , 2008, 22:08:14 »

To je volovina, kup si ho teraz. Zivot je kratky.

jasne.. lebo peniaze tlacim na ciernobielej epsone :D:D:D:D ale nie.. inak.. zacinam to mat fakt v plane.. ale najprv pridueste ine veci.. verim ze taka JCM800 dokrmena maxon OD808 pedalom by bola vcelku dobra vec.. :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #84 kedy: 21. September , 2008, 22:09:21 »

progi podme na to Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele povedz mu niečo o tych včelinoch čo si chce kupit

Nechce sa mi, bolia ma hlava aj usi. Sme mali u nas v pivnici maly test s basou a Stratom. Hiwatt 100ka par hodin casto naplno, potom clovek dlhsie slabo pocuje. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 21. September , 2008, 22:09:53 od Progrocker » Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #85 kedy: 21. September , 2008, 22:09:57 »

Braňo a triax čo máš sa Ti nepáči?
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #86 kedy: 21. September , 2008, 22:10:01 »

jedno čim to dokrmuješ vysledok ten isty akurat za hento daš viac prachov
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #87 kedy: 21. September , 2008, 22:12:54 »

jasne.. lebo peniaze tlacim na ciernobielej epsone :D:D:D:D ale nie.. inak.. zacinam to mat fakt v plane.. ale najprv pridueste ine veci.. verim ze taka JCM800 dokrmena maxon OD808 pedalom by bola vcelku dobra vec.. :)
čo nemaš to nepotrebuješ,ja mam tych veci strašne vela a aj tak si zvikneš a maš na haku,to ta bavi len dokial to neodfajkneš že mam Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #88 kedy: 21. September , 2008, 22:15:08 »

inak tiez som navrhoval ze triax a 2:90 koniec k tomu a velku recto bednua je vybaveny..
inak.. trocha OT.. Progi.. pocuj.. a vy aj hrate alebo furt chodite len vsetci testovat ze co ako hra? :D:D:D:D:D lebo mne sa zda ze je tu len strasne vela 'vystupnych technikov'
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #89 kedy: 21. September , 2008, 22:15:41 »

čo nemaš to nepotrebuješ,ja mam tych veci strašne vela a aj tak si zvikneš a maš na haku,to ta bavi len dokial to neodfajkneš že mam Bavím sa skvele

dobra myslienka..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.