Dnes mi kamos pozical TriAxis, lebo chcel som pocut ako to hra s tym boxom. Opat musim povedat, ze je to velmi velky rozdiel oproti Marshall boxu. Ale k veci:
TriAxis som mal zapojeny do slucky JSX, v ktorej hral vynikajuco, hned nostalgia
, kedze som mal ten TriAxis. Ale velmi ma prekvapilo, ked som ho vytiahol zo slucky a pustil samotnu hlavu. Nastal velky sok, kedze zrazu som nechapal, ci hram cez TriAxis, alebo len cez hlavu... musel som sa 2krat pozriet, ze co som vypojil/zapojil.
Velmi podobne zvuky JSX/TriAxis. - naslepo by som veru nevedel urcit co hra, ale je pravda, ze to JSX je niekde medzi Rectom a Markom, tak ako som to v tejto teme kdesi pisal. Cize je viac take zubatejsie, co mam velmi rad a prave toto mi chybalo v TriAxe, hoci je tam Recto mod, ale to uz bolo farbou kdesi inde.
Samozrejme zmeny som citil v dynamike. JSX ma krasny zvuk na sola, super taha za rukou, ale TriAxis bol zasa cistejsi v riffovackach ala Metallica, DT, atd... - prekvapilo ma, ze prave na solo bol nejaky ukricany - hlasitost bola viac nez prekrocena... cize aj tym to moze byt...
Farbou som nastavil dva TOTOZNE zvuky. Hralo to velmi agresivne, kedze som pouzil 7cku s EMG.
V cistych zvukoch jednoznacne zvitazilo jSX. Osobne sa mi nikdy nepacil cisty zvuk z TriAxu.
Tak ma napadlo, ze ta totoznost zvukov moze byt aj tym, ze vsetko to slo z jedneho "koncaku", v ktorom mam EL34 + ten isty box/y.