Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 07:33:51
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Palo Drapák: Smutný pád jednej legendy?  (Prečítané 26424 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #90 kedy: 23. September , 2008, 21:30:52 »

co vlastne vacsinou robia hudbnici ktori maju znamu kapelu a neuzivi ich to? DJ-a v NDR?
Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #91 kedy: 23. September , 2008, 21:37:22 »

co vlastne vacsinou robia hudbnici ktori maju znamu kapelu a neuzivi ich to? DJ-a v NDR?
nerobia nic, lebo keby nieco robili, tak ich to uzivi...ked ma niekto znamu kapelu, tak je znamy = hrany = volany na akcie a z toho su love, ne?
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #92 kedy: 23. September , 2008, 21:52:24 »

Dickinson sa nikdy netajil tým, že s výnimkou bicích sa ten album nahrával do počítača doma.
fuha, tak to som nevedel. ocividne s tym jeho ludia vedia robit, pretoze taky chemical wedding by som mohol pocut dookola. vyborny album. aka je jeho posledna solovka? tyrany of souls mas na mysli?
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #93 kedy: 23. September , 2008, 21:58:32 »

nerobia nic, lebo keby nieco robili, tak ich to uzivi...ked ma niekto znamu kapelu, tak je znamy = hrany = volany na akcie a z toho su love, ne?

lol kazdy robi nieco.. proste.. aj keby si sparal v nose za 50 sk/ hodinu :D
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #94 kedy: 23. September , 2008, 22:05:13 »

Dickinson sa nikdy netajil tým, že s výnimkou bicích sa ten album nahrával do počítača doma.

toto mi pripomenulo, ze kedysi siel klip v TV na nejaku kapelu, ktora si nahrala tu pesnicku v garazi a aj to v tej nahravke bolo pocut - vseliake ruchy. nespomina si niekto ? ten klip bol v takej pivnici, ci co...
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #95 kedy: 23. September , 2008, 22:46:12 »

Záleží, čo bude hrať. Niekde proste nie je záujem o to, čo kto robí.

Sú vynikajúci speváci, ktorí s tým, čo chcú robiť a robia to fajn, nemajú šancu. Nemajú o nich záujem veľké vydavateľstvá, rádiá..
Viď Michael Kiske (ex Helloween), ďalší môj obľúbenec John Covan (ex New Grass Revival) a plno ďalších..
To neznamená, že netvoria a nehrajú ďalej, len je o nich menej počuť, alebo len v súvislosti s niečím iným..

Je aj plno muzikantov, ktorí sú známi z hrania niekde inde a popritom si robia svoju tvorbu, o ktorej moc počuť nieje. Ale kto chce, dostane sa k nej..
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #96 kedy: 24. September , 2008, 09:18:16 »

fuha, tak to som nevedel. ocividne s tym jeho ludia vedia robit, pretoze taky chemical wedding by som mohol pocut dookola. vyborny album. aka je jeho posledna solovka? tyrany of souls mas na mysli?

Bacha, nehovoril som o Chemical Wedding. Ten sa nahrával samozrejme v štúdiu. Mal som na mysli presne Tyranny Of Souls. Zvuk skreslených gitár sa mi na ňom nepáči. Hoci pesničky sú fajn a ten album počúvam celkom rád.
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #97 kedy: 24. September , 2008, 09:25:48 »

Trochu si to predstavuješ "jak Hurvínek válku". Kopec dobrých muzikantov si musí privyrábať, alebo sa finančne trápi, lebo ich muzika je nedocenená. Keď Blaze Bayley odišiel z Iron Maiden, musel si privyrábať ako predavač motoriek, aby dokázal rozbehnúť sólovú kariéru. A to sa bavíme o prvej svetovej lige. Proste v tom momente ako opustil IM, jednoducho prachy nepustili. Veľmi málo muzikantov sa dokáže dobre uživiť hudbou. Treba na to aj kus šťastia a dobrý manažment, ktorý ťa pretlačí.

Pitu to trafil s tým Kiskem. Namakaný spevák so štyrmi oktávami (možno aj viac), ktorý sa po odchode z Helloween nejako komerčne neuchytil.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #98 kedy: 24. September , 2008, 09:37:39 »

To,že sa niekto po rozpade alebo odchode zo znamej kapely neuchytil,ešte neznamena,že nema z čoho žit. Vo svete sa z predaja CD a koncertov točia ine prachy ako na Slovensku. A pokial nebol .................. a všetko nepreflakal tak nema starosti. / ono je sice aj doležite  ,ako si nastavil latku životnej urovne/. Som čital,že napr. v rámci  usa stači jeden priemerne sa predavajuci album a maš po starostiach.  A dalej,niektori po 3-5 rokoch toho koncertneho a s tym suvisiaceho kolotoča netužia sa donho vratit. A vyhovuje im študiova praca alebo klubove hranie,pripadne občas niečo vydat,kratučke turne a zas "pohoda,klídek,tabáček".
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #99 kedy: 24. September , 2008, 09:43:47 »

To,že sa niekto po rozpade alebo odchode zo znamej kapely neuchytil,ešte neznamena,že nema z čoho žit. Vo svete sa z predaja CD a koncertov točia ine prachy ako na Slovensku.

zalezi aj od toho ako boli podpisane zmluvy.
Zaznamenané

o-yep sro
udry
Hosť
« Odpoveď #100 kedy: 24. September , 2008, 09:46:00 »

zalezi aj od toho ako boli podpisane zmluvy.
Samozrejme.Je tam kopec faktorov.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #101 kedy: 24. September , 2008, 09:49:14 »

zrejme by mu asi mozno prekazalo len to ze texty su v angline.. :D pripadne by mozno mohol mat este nejake hviezdne maniere v style: ja s nejakou neznamou bandou hrat nebudem..  ale jeho hlas by sa tam hodil.. za opytanie clovek nic neda.. skusenosti Žmurk
v angličtine nema zmysel v našej krajine spievat ked chceš 5 korun  0,166 euro zarobit ,tak si nemyslim že znamejši spevak by do tho išiel
« Posledná zmena: 25. September , 2008, 06:25:41 od joe » Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #102 kedy: 24. September , 2008, 09:53:59 »

Ty uz mas aky kurz?Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #103 kedy: 24. September , 2008, 10:56:16 »

Kua Joe, nevymeníš mi úspory na EUrá?  Na zdravie!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #104 kedy: 25. September , 2008, 05:29:30 »

Sice to s touto temou suvisi len okrajovo, ale za domacu uloho si vsetci povinne precitajte historiu kapely Metalinda, davno som sa tak dobre nepobavil :) : www.metalinda.sk , dalej > Kapela , > Historia kapely.

Napriklad su tam perly ako : "Metalindu podľa Žaby spoznávajú diváci aj v Čechách a  Zaľúbenú žabu baby spievajú dokonca pri chôdzi po ulici v meste. Taktiež zaujímavá skladba, ktorá síce predbehla dobu je Vlasť malá zbabraná. " . Zvlastne je tiez ze sa tam nikde nespomina Miso Kovalcik (nechapem preco).
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.