dusky
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 23. September , 2008, 14:06:50 » |
|
falesne ale s citem!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 23. September , 2008, 14:13:07 » |
|
Rad by som uviedol veci okolo sucastnej Drapakovej tvorby na pravu mieru. Jeho ostatny album Drapak 3 je viac metalovy, nez rockovy a vobec nie popovy, ci disko. Tie trampoty bol len nejaky ulet s jeho zenou, neriesim. Pitu a Darthez co ste videli tu zostavu, tak urcite vedia o com hovorim. Na gitarach su Los a Slavo Repassky a na bicie hra Vandy (palo prokop) Hudba je v pohode. Neznie to bombovo, zahranicne, ale da sa...akurat drapakov hlas uz samozrejme neni to, co spieval vo Velim si sam. ukazky http://band.sign.sk/temp/drapak-po_tele_prebehol_mi_mraz.mp3http://band.sign.sk/temp/drapak-vrakovisko_snov.mp3rok 1984 sa vratil. huraaaaaaaaaa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 23. September , 2008, 14:13:13 » |
|
falesne ale s citem!!!!!!!!
na bednove kable som poleno, ale falesne spivat mi nigdo nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 23. September , 2008, 14:14:17 » |
|
jedine ja v krcme!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 23. September , 2008, 14:37:45 » |
|
vidim, ze to ma celkom ohlas. kebyze zavesim cely album, tak by sa to tu celkom uzivilo, vsak?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 23. September , 2008, 14:37:48 » |
|
hento vrakovisko v Banovciach hrali tiez, akurat bohuzial s diametralne odslinym zvukom aj ostatne nove songy co hrali boli obdobneho rázu. Ja by som to ale este viac pritvrdil, straca sa mi na sluchatkach basa a Palo by mohol tie vysky aspon skusit.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
Príspevkov: 189
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 23. September , 2008, 14:48:25 » |
|
gitary celkom fajn zvuk... taky metalcek s typickym slovenskym komplexom, ale HOOOOOOOOODNE lepsie jak tie lacne kktiny od terajsej metalindy
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 23. September , 2008, 15:18:38 » |
|
aky je slovensky komplex:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 23. September , 2008, 15:23:28 » |
|
Toto by ma tiež zaujímalo...taký metalček...to sedí. Ako sa prejavuje slovenský komplex v takom metalčeku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 23. September , 2008, 15:37:38 » |
|
rok 1984 sa vratil. huraaaaaaaaaa
Asi tak. Zvuk navyse otrasny, nema to ani stavu, otrepane postupy aj spev. A tie texty ...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 23. September , 2008, 15:42:26 » |
|
hudba fajn, spev mi tam nesedi..ale keby vymenili spevaka, tak by to uz asi nebolo o drapakovi, co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 23. September , 2008, 16:07:08 » |
|
... nema to ani stavu, otrepane postupy aj spev. A tie texty ... TOTO je slovensky komplex. Proste to z toho citit.
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 23. September , 2008, 16:34:07 » |
|
o stave a speve by som este suhlasil, ale otrepane postupy su u xy dalsich velkych zahranicnych kapiel. takze zato tomu kompelxu nechapem. namatkovo ma napada Slayer, stale to iste. ale urcite nie zle a "zakomplexovane" Slovencina ma "nevyhodu" ze jej kazdy rozumie. Ked si vsak clovek prelozi texty "velkych, uznavanych kapiel" a premietne by si to o com spievaju, tak sa tiez chyta za hlavu.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 23. September , 2008, 17:01:05 » |
|
lenze kolko XY zahranicnych kApiel tu stavu ma.... a na Slovensku? Fakt uprimne, nepoznam ani jednu. To je ten komplex. A nejde o to ze sa spieva po slovensky, vid Sepultura, KUKL, Rammstein atd atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 23. September , 2008, 17:18:32 » |
|
Čo to vlastne riešite? Že by mala slov. kapela "zamavat" svetovou hudobnou scenou? No je X faktorov,ktore by sa dali rozoberat,prečo sa tak asi nestane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|