udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 24. September , 2008, 22:46:24 » |
|
Tu slo o to, ze ci ma zmysel riesit dvojlinka zo stolnej lampy od starej mamy vs. super drahy specialny kabel mediz hlavu a bednu. Ze ked je toto pocutelny rozdiel, tak ze azda aj medzi normalnou dvojlinkou a niecim specialnejsim nieco bude. Aspon tak to vnimam ja. Ziadne objavy sa nekonaju a ani o to nebola snaha. Len pre ilustraciu.
Rozdiel medzi normal a špecial môže byt. Veda a nove technologie robia svoje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 24. September , 2008, 22:46:33 » |
|
by ste sa cudovali akymi kablami dokazu poprepajat hlavy a boxy "odbornici" v obchodoch.. ti sa s tym neseru, ze dajaka dvojlinka abo gitarovy kabel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 24. September , 2008, 22:48:45 » |
|
by ste sa cudovali akymi kablami dokazu poprepajat hlavy a boxy "odbornici" v obchodoch.. ti sa s tym neseru, ze dajaka dvojlinka abo gitarovy kabel hra to tak co budu este riesit jaky specialny kabel chcete na bedne
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 24. September , 2008, 22:51:04 » |
|
jaky specialny kabel chcete na bedne Napr. opticky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 24. September , 2008, 22:58:16 » |
|
hra to tak co budu este riesit jaky specialny kabel chcete na bedne ziadny..len na margo toho, co sa tu riesi..ze mala by byt dvojlinka a bol tam obycajny gitarovy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 24. September , 2008, 23:18:52 » |
|
Napr. opticky. wireless
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 12. November , 2011, 15:42:29 » |
|
aka ma byt idealna hrubka kabla? vcera som si zletoval 2,5mm dvojlinku, ale to som len tak strelil tu hrubku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 12. November , 2011, 15:51:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 12. November , 2011, 16:02:39 » |
|
takze ten speaker kabel som pajkoval nadarmo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 14. November , 2011, 18:50:14 » |
|
Mňa určite nie, keď tu kedysi Mišo Kolo (tuším) tvrdil, že ten rozdiel je počuť, tak som mu ponúkol stávku o 1000 Evri. Ver mi, že som vedel, prečo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 14. November , 2011, 19:19:26 » |
|
Andrej ja mam skor problem ze mas problem s gamblersvom co tak sledujem tie stavky posledneho 3/4 roka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 24. Január , 2015, 21:30:42 » |
|
Sorry, že otváram mŕtvu tému, ale potreboval by som poradiť, že ktorý z týchto káblov bude vhodný na prepojenie gitarového boxu a zosilňovača. Z debaty tu v téme som sa veľmi nedozvedel, že či sa oplatí kupovať drahší kábel alebo stačí aj lacnejší.. http://www.muziker.sk/studio-podium/kable/hotove-kable/hotove-reproduktorove-kableOdporučte mi niečo čo máte odskúšané za tie roky čo tu táto téma nežila...
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 24. Január , 2015, 21:48:35 » |
|
najlepsie je s vybrat podla oblubenej farby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 24. Január , 2015, 22:13:32 » |
|
určite neber nejaký lacák , jedine Neutrik , ja si kúpim kábel , Neutriky a spravím si radšej sám , hlavne do lampáku sú riziko kadejaké šunty možeš odpáliť aparát keď chceš , tak ti kábel urobím jaký chceš , v GM -ku si kúpiš kábel , majú aj Neutriky a za chvílku je to hotové
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2015, 22:15:08 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 24. Január , 2015, 23:26:55 » |
|
chlapi, fakt niečo poradte. žiadne keci o farbách :D
sú tam nejaké bespeco káble - lacné. neviem, že či sú to shity. celkom ma zaujal ten orange kábel okolo 27€. pomerne krátky, ale to postačí, lepšie ako ten Fenderácky California niekoľkoxy metrov dlhý.
Ten marshall ani nemajú k dispozícii, ale neviem, že čo si o ňom myslieť.
Dajte niekto niečo, ktorý hrávate cez boxy, že čo používate....
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
|