PS1984
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 25. Január , 2015, 18:47:12 » |
|
Neviem čo robiť. Kombo a box vláčiť je strašne. Určite zoženiem hlavu. Len rozmýšľam, že čo bude lepšie. Z každej strany počúvam, že v dnešnej dobe je menej viac. Moje skúsenosti s tou mojou stovkou sú také, že som možno dva, tri krát hral na hlasitosti 7z 10. V drvivej väčšine 3-4 z 10. Proste nevyužitý potenciál. Tak neviem, že čo teda...
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 25. Január , 2015, 18:58:45 » |
|
treba si dopriať
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 25. Január , 2015, 19:08:24 » |
|
...Proste nevyužitý potenciál. ...
Tato veticka zabila. kks, ja mam doma 6 nozikov, vidliciek, lyziciek... a pouzivam len po jednom z nich... PICI! Nevyuzity potencial.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 25. Január , 2015, 19:28:47 » |
|
ja idem so 100-kou do Framusky 2 X V 30 a perfektný robeňák box 2 X Grennback , zvuk jak hovado , a podla mňa aj na 100-vku stačí 100-ka bedňa , neni tam moc rezerva , ale stačí to , no a jednu bedňu mám na seba a jednu na basáka a bicistu , to by som s jedným 4 x 12 nemohol , stofku zosik som kúpil preto , lebo 50-ku JVM 410 nerobia , ináč by som bral 50 W
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 25. Január , 2015, 19:39:38 » |
|
... Kombo a box vláčiť je strašne. ...
hej. mozem Ta uistit, ze vlacit hlavu a box je rovnako strasne, s vlacenim komba a boxu velmi porovnatelne. ak nevlacit nic je 0 a vlacit kombo a box je 10, tak vlacit zosilk a box je 8. v com je tazke dopracovat sa k variante nevlacit nic ? pretoze ja som nikdy nevlacil nic, teda ak neratam vlacenie po koncertoch...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 25. Január , 2015, 19:43:08 » |
|
Tato veticka zabila. kks, ja mam doma 6 nozikov, vidliciek, lyziciek... a pouzivam len po jednom z nich... PICI! Nevyuzity potencial. Tak sorry ale čo mám napísať? Ten výkon nevyužívam tak ako by sa patrilo. Nehrám na takých pódiách ako ty a ani na takej úrovni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 25. Január , 2015, 19:58:03 » |
|
100w nieje o zianych podiach v skusobni sme mali zosiky od 30w po 200w a bolo to uplne jedno teda tie 30ky bolo napicu pocut, tie 100w su tak akurat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 25. Január , 2015, 20:07:26 » |
|
Nie je 100w ako 100w. A takisto aj 30watt... Minule som na skusku doniesol Marshall 1959SLP a mohol som ho aj hned vypnut. Podobne aj 50watt Plexi, pripadne ine 50tky. A zas Vox AC30 vie tiez spravit velmi kvalitnu hlasitost. Skor by som povedal, ze je to o natoceni aparatu do nejakej strany. To mne vzdy zabera najviac. Aj na podiu som uz neraz hral naplno vytocenej Plexine, ale otocil som ju aj s boxom dozadu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 25. Január , 2015, 20:10:04 » |
|
kludne moze byt ono asi aj zalezi kolko gitar je v kapele a podobne ale co sme mali nejaky 30w cornford a potom este nieco tak to pri 120w bognery pocut nebolo a mohli sme robit hocico. potom ked bol diezel to uz prablem nebol a hralo to super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 25. Január , 2015, 20:29:20 » |
|
hej. mozem Ta uistit, ze vlacit hlavu a box je rovnako strasne, s vlacenim komba a boxu velmi porovnatelne. ak nevlacit nic je 0 a vlacit kombo a box je 10, tak vlacit zosilk a box je 8. v com je tazke dopracovat sa k variante nevlacit nic ? pretoze ja som nikdy nevlacil nic, teda ak neratam vlacenie po koncertoch...
hej to verím, že ten rozdiel tam nie je veľký.. ale tak 2x12´´ kombo a k tomu 4x12 box je dosť už náročné na miesto pri prevoze. šak len to kombo je na polovicu zadnej sedačky v aute. Maťo mi doniesol box v aute, kde to zabralo aj niečo viac ako pol zadnej sedačky. Vzhľadom k tomu, že auto tu v BA mi nehrozí ešte veľmi dlho tak, by som to chcel trošku zmenšiť. Ta hlava je skladnejšia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 25. Január , 2015, 22:21:35 » |
|
Ja mam marshall 1973x, co je 18watt a obcas je to slabe, ale mam v pici, dam si to do odposluchu, casom dokupim nejaku 2x12 zavretu pod to a vybavene. Dam to na polku, dokopnem a hram. Neries watty a ci je malo zosik na bednu. al som aj 30 watt hlavu do 300 watt bedne a nevidim problem. Ten, kto ti hovoril, ze je to nevyuzite nech prestane jest kremese. Muzikant to urcite nebol, vsak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 26. Január , 2015, 13:38:19 » |
|
hej to verím, že ten rozdiel tam nie je veľký.. ale tak 2x12´´ kombo a k tomu 4x12 box je dosť už náročné na miesto pri prevoze. šak len to kombo je na polovicu zadnej sedačky v aute. Maťo mi doniesol box v aute, kde to zabralo aj niečo viac ako pol zadnej sedačky. Vzhľadom k tomu, že auto tu v BA mi nehrozí ešte veľmi dlho tak, by som to chcel trošku zmenšiť. Ta hlava je skladnejšia
kup hlavu ktora bude akurat za dobre peniaze a na odvoz sa vzdy niekto zozenie
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 26. Január , 2015, 14:03:37 » |
|
Ja mam marshall 1973x, co je 18watt a obcas je to slabe, ale mam v pici, dam si to do odposluchu, casom dokupim nejaku 2x12 zavretu pod to a vybavene. Dam to na polku, dokopnem a hram. Neries watty a ci je malo zosik na bednu. al som aj 30 watt hlavu do 300 watt bedne a nevidim problem. Ten, kto ti hovoril, ze je to nevyuzite nech prestane jest kremese. Muzikant to urcite nebol, vsak? no práveže to bol muzikant -basák a starý mazák ako sa hovorí.... ale radšej to nechcem ďalej rozoberať, lebo so si neni istý, že či sem nechodieva. nepotrebujem mať s ním vytriasačky.. len sa mi zdal ten jeho názor trochu keketský.... aj jeden známi hráva na Voxe Night train 50 W hlave na 300watt bedňu a nijako nevnímam, že by to bolo nedostačujúce... Preto som chcel trochu argumentov, lebo chlapík sa začal oháňať elektrikárčinou a v tom nie som doma :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 26. Január , 2015, 14:09:01 » |
|
aj jeden známi hráva na Voxe Night train 50 W hlave na 300watt bedňu a nijako nevnímam, že by to bolo nedostačujúce...
Tu neplati nic typu "nedostacujuce". Samozrejme neriesime extremy typu 300w bedna a 1w hlava Blackstar HT1. Cim mas vacsiu rezervu v bedni, tym v podstate lepsie. Maloco mne napriklad vadi viac ako bublajuce repraky pri poriadne vybudenej 100w hlave a 100w bedni. 50w hlava potrebuje min. 100w bednu atd. Je uplne ok, ak pojde aj do spominanej 300w.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 26. Január , 2015, 14:13:02 » |
|
no práveže to bol muzikant -basák a starý mazák ako sa hovorí.... ale radšej to nechcem ďalej rozoberať, lebo so si neni istý, že či sem nechodieva. nepotrebujem mať s ním vytriasačky.. len sa mi zdal ten jeho názor trochu keketský....
aj jeden známi hráva na Voxe Night train 50 W hlave na 300watt bedňu a nijako nevnímam, že by to bolo nedostačujúce...
Preto som chcel trochu argumentov, lebo chlapík sa začal oháňať elektrikárčinou a v tom nie som doma :D
podla popisu mi to sedi na kubasaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|