Ja som hraval asi tri roky na Warwick Corvette a bol som velmi spokojny, je to basa ktora poskytuje velky komfort pri hrani a velmi prijemny, plny zvuk. Ked som neskor zacal viac experimentovat so zvukom, bol som prekvapeny co vsetko sa da z tejto basy dostat.
Priznam sa ze na base SPECTOR som hral iba raz, nemal som ju teda moznost viac oskusat. Basa ale sadla ako uliata a akokolvek som tocil potenciometrami, stale bol zvuk ppci. Neviem presne ktory to bol model (zda sa mi ze Legend 4 Standard ale ruku do ohna za to nedam).
Podla mna oba modely su dobre ale u gitarach a basach zalezi neskutocne od toho aky je ten konkretny kus. Moj kamos si na moj popud kupil tiez Corvette a ta jeho hrala podstatne horsie ako moja (predal ju asi po pol roku). Preto sa neda rozodovat bez toho aby si na tej base hral.
Ja som si nechal urobit basu od Kamila Grebena (
www.kamilgreben.sk) presne podla mojich predstav a Kamil mi urobil nastroj ktory je NESKUTOCNY. Nestal ani tak vela a som si isty ze za tu cenu by som nenasiel tovarensky vyrabanu basu ktora by sa aspon zdialky priblizovala kvalitam Kamilovej prace.
Moja rada: Skontaktuj sa s Kamilom a porozpravaj sa s nim. Je to velmi prijemny clovek ktory ma vela skusenosti a je zaroven aj velmi otvoreny. Garantujem ti ze basa od neho bude mnohonasobne prevysovat kvality oboch modelov pre ktore sa rozhodujes.
Kamil 4 Ever