no a aky to ma dohmat? etda ajko to dopadlo s pražcami nedrnčia??
Pardon, asi si nebol online, keď sa netom šírila táto radostná správa že struny už nedrnčia po natiahnutí
Aku to bude mat kobylku? Ked to ma uhol 15 stupnov? Ja ze je tam nieco na sposob Floyd Rose a tam si uhol neviem predstavit celkom. Alebo je predna strana tela zaoblena? Alebo tune'o'matic? Nerozumiem tomu
Taktiež tomu nerozumiem ako celku, tak po poradí: hlava sa na krku láme pod uhlom spomínaných 15 stupňov.
Bohužiaľ absolútna neskúsenosť a prvostavba ma primäla k tomu, aby som Floyd Rose ako je u originálu nahradil Vintage kobylkou.
Ono to vlastne nie je na škodu, je to jednoduché spraviť a ako na prvý nástroj je to lepšie, ani sa nebude rozlaďovať, lebo pri prvostavbe by som si netrúfol kupovať kobylkový systém za 6,5 tis. korún
Tak toto co si tu prave ukazal je az neuveritelne.Uz dlho som nevidel takeho odhodlaneho nadcenca ,ako si ty.
Dost mi to pripomenulo moje detstvo ,ked som sa od nedostatku inej zabavy pustal do veci ,ktore uz dnes asi ani nikto nepochopi.
Mas môj obdiv
Som rad ze tvorivy ludia este nevymreli
vďaka za podporu
moje detstvo bolo v tomto také, že mi chýbala trpezlivosť, niečo som začal a nemal trpezlivosť dokončiť to do konca. Takto mám v pivnici po krabiciach uložené desiatky rozrobených papierových a drevených modelov, ktoré ani nedokončím, lebo sú proste škaredé
Tvorivých ľudí ubúda, hold konzumná spoločnosť nás utláča, ale my sa nedáme
skus nezabudat na fakt, ze uhol 15 stupnov je uhol, pod ktorym sa lomi hlava. mozno to vnesie trochu viac svetla do tohto ruskom tajomstava zahaleneho problemu
4Očko je netový kamarád, ktorý má prehľad o mojom počínaní, takže som rád, že si objasnil problém vo chvíli keď ja som už vylihoval v posteli.
pjekna gytara
jaj ty musis byt dobry kludas ked take detajli robis jak hovado
ja som mal problem uzerat rovno dve dosky na kysnu
Ako kedy, veru, ako kedy, ... v škole chytám najčastejšie nervy a potom ma ešte štve keď doma niečo nemôžem nájsť, lebo okrem mňa v izbe nikto neupratuje, brat je celý čas zteperený za kompom a žije vo svojom vlastnom svete.
No musím pochváliť ako už spravili osotaní. Bez toho to proste ani nejde, ked som si tvoju tému celú prečítal a uzrel. Vážne máš moj obdiv
Len tak dalej, aby si svojú prácu doťiahol do konca. Som už teraz moc zvedvý na konečný výsledok.
Keď som premýšlal, ako vlastne prišlo k tomu nápadu, tak som sa dopracoval k vete: "Tak čo Andrejko, nevyrežeme si gitaru ?" ... povedal otec zo srandy keď som si prezeral online shopy s gitarami... bolo to asi pred rokom, okolo jesenného obdobia 2007. Po Silvestri som mal už drevo doma
Takže, už sa mi ten záver práce črtá, i keď je stále ďaleko
MartinLM - na jednom z tých obrázkov sa mi zdalo, že tam má byť Tune-O-Matic. Inak Racius, keď som tak pozeral tú gitaru v tvojich rukách, nieje ten krk trchu hrubší ako by mal byť? Alebo ho ešte zbrúsiš? Alebo to sa len mne na tej fotke zdá byť také poleno?
Trošku OT: Chválim ťa za to, že ako jeden z mála jedincov na tomto fóre píšeš ako človek. A tým teraz nemyslím diakritiku, ale poteší už aj to, že sa niekto zmôže na súvislé, normálne napísané vety, oddelené bodkami a tak.
Zdanie klamalo, ako som spomínal, tá Vintage kobylka
Krk na fotkách je hrubý, pretože to bola ešte neopracovaná časť krku, v týchto dňoch sa to už dá prirodzene držať, ale asi to ešte trocha zrašplujem a pekne zahladím.
Aspoň na tom nete sa správam ako človek
drzim palce...
a som celkom rad, ze som si mohol pozriet tak detailne fotky z kazdeho kroku... aspon mi to trochu osvetlilo ako sa vlastne gitary vyrabaju...
a som zvedavy ako bude vyzerat gitarka v konecnom stave...
Budem o stavbe písať report, ale o tom potom. Postupne pekne všetko rozpíšem, aby som mohol ďalším ľuďom posunúť nejaký knowledge
ja si myslim, ze niekto, kto si brusi na kolene lebky na vykladanie, tak by si mohol bez najmensieho problemu namotat aj snimace
to je už troška iná kategória
ale aj to mi navrhol jeden človek, jedna kamoška, ktorú občas podpichnem, či stavala na svojom dome
Inak to ale vôbec neni zlý nápad, ale nie v tejto chvíli a so súčasnými možnosťami.
Ďakumem za podporu všetkým necitovaným, ale aj citovaným.