Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 09:00:49
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jurinkove veslo  (Prečítané 9435 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #15 kedy: 28. September , 2008, 21:55:38 »

jelse vedia byt vselijake, aj ked aj na mna to posobi skorej jasenovo. ktovie. Jurinkovi to je ale jedno, jemu tam hraju snimace  Na zdravie!

Pleties si ma s paliim :) On podcenuje ulohu dreva pri zvuku el gitary s cim ja nemozem suhlasit. Drevo urcuje vyrazne vlastnosti zvuku. Ja som len spochybnil ze na 40 rokov starej elektrickej gitare bude zmena vlastnosti dreva natolko velka aby sa odrazila na zvuku.
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 28. September , 2008, 22:03:15 »

no ono je to aj o tom, ci bola 40 rokov v kufry a bez strun alebo sa 40 rokov na nu bezne hralo.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #17 kedy: 28. September , 2008, 22:15:27 »

no ono je to aj o tom, ci bola 40 rokov v kufry a bez strun alebo sa 40 rokov na nu bezne hralo.

pripadne ci sa nu nehralo falosne Žmurk
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Jurinko
pravidelný návštevník

dilinožravec

« Odpoveď #18 kedy: 28. September , 2008, 22:28:12 »

Podla mna ten rozdiel bude viac psychologicky nez sutocny. ale pokial mi niekto ukaze dve rovnake 40 rocne gitary, na jednej sa hralo 40 rokov a druha lezala zatial v kufry, zapoji ich a ukaze mi realny rozdiel, v tako pripade rad zmenim nazor.  Zdravíčko Na zdravie!
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #19 kedy: 28. September , 2008, 22:30:03 »

Podla mna ten rozdiel bude viac psychologicky nez sutocny. ale pokial mi niekto ukaze dve rovnake 40 rocne gitary, na jednej sa hralo 40 rokov a druha lezala zatial v kufry, zapoji ich a ukaze mi realny rozdiel, v tako pripade rad zmenim nazor.  Zdravíčko Na zdravie!

By si sa ku*va čudoval aký by tam bol rozdiel ... túto skúsenosť tu má viacero ľudí na fóre ...  Na zdravie! .
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #20 kedy: 28. September , 2008, 22:34:22 »

žadny okrem toho že jedna by bola krajia Zdravíčko
gitara hra alebo nehra hento su rozdiely psycho a ked tak minimalne ja si myslim že skoro žiadne
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #21 kedy: 28. September , 2008, 22:35:51 »

By si sa ku*va čudoval aký by tam bol rozdiel ... túto skúsenosť tu má viacero ľudí na fóre ...  Na zdravie! .

hlavne ty 60 rocni co uz 40 rokov hraju na tej gitare
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Jurinko
pravidelný návštevník

dilinožravec

« Odpoveď #22 kedy: 28. September , 2008, 22:35:59 »

je tažka?Huh! ta kresby je čisty jasen,ale jasen je ovela lepši ako jelša Na zdravie!

Ta basa je relativne tazka.  Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #23 kedy: 28. September , 2008, 22:40:54 »

tak to je jasen gratulujem je to ovela lepšie drevo ako jelša aspon pre mna
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #24 kedy: 28. September , 2008, 22:41:48 »

žadny okrem toho že jedna by bola krajia Zdravíčko
gitara hra alebo nehra hento su rozdiely psycho a ked tak minimalne ja si myslim že skoro žiadne

Joe znie na všetkom ako joe ... tož true.  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 28. September , 2008, 22:46:59 »

vsak skuste nechat starsiu gitaru len 2 mesiace bez strun a potom ich tam nahodte. 2 dni bude hrat z prdele, kym zacne hrat tak, ako predtym.

jasne, ze posluchac rozozna hovno. ale clovek, co tu gitaru pozna a je na nu zvyknuty hravat to pozna hned.
« Posledná zmena: 28. September , 2008, 22:47:52 od rastis » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #26 kedy: 28. September , 2008, 22:48:09 »

tiež som stratil roky s kokotskym hladanim neexistujucich teorii o zvuku a potom ma zrazu osvietilo"Hraj a nezaoberaj sa kokotinami"ozvalo sa z hora,koho zajima aky maš gibson fender atd  okrem par zvačša zavistlivcov čo si myslia že ich šunka hra lepšie,gitara ma robit radost majitelovi takže ma byt spokojny a podla mna ma byt prenho pekna ,pritažliva svinka  Zdravíčko
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #27 kedy: 28. September , 2008, 22:48:31 »

vsak skuste nechat starsiu gitaru len 2 mesiace bez strun a potom ich tam nahodte. 2 dni bude hrat z prdele, kym zacne hrat tak, ako predtym.

jasne, ze posluchac rozozna hovno. ale clovek, co tu gitaru pozna a je na nu zvyknuty hravat to pozna hned.
Do tejto situacie som sa dostal priblizne pred rokom a uveril som tomu  Fuuha zíram
« Posledná zmena: 28. September , 2008, 22:48:57 od Martinlm » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #28 kedy: 28. September , 2008, 22:50:34 »

no ale Rasto niesi trochu stary na scifi bachorky,ked na nej nebudu rok struny a ti to nepoviem na nič mudre neprideš,založ radšej novu temau ako včera v noci to bola ina zabava Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 28. September , 2008, 22:52:38 »

no ale Rasto niesi trochu stary na scifi bachorky,ked na nej nebudu rok struny a ti to nepoviem na nič mudre neprideš,...

ked to bude moja gitara, ktoru poznam ? jasne ze pridem na to ze neco nesedi - sak som neni hluchy pen  Bavím sa skvele

inak dnes bude asi klud, forova mladez ide zajtra na 8mu do skoly  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.