Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 09:03:21
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jurinkove veslo  (Prečítané 9436 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #30 kedy: 28. September , 2008, 22:53:59 »

Do tejto situacie som sa dostal priblizne pred rokom a uveril som tomu  Fuuha zíram
to ti len mozog nahovara blbosti,nie raz so mal rozobratu gitaru tyžden potom som ju zložil a krasne hrala
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #31 kedy: 28. September , 2008, 22:54:15 »

inak dnes bude asi klud, forova mladez ide zajtra na 8mu do skoly  Bavím sa skvele
to neni vtipne dpc Bavím sa skvele Bavím sa skvele este ze az na 9tu na cvika ?§!.
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #32 kedy: 28. September , 2008, 22:58:26 »

a my zase ranne spanky jaj ale mi je dobre ,zahram si dva tri krat za mesiac a zarobene..

preco len 2x niekto ti zhodi z gitary struny ked ju nepouzivas
a skoncil sil
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #33 kedy: 28. September , 2008, 23:17:21 »

to ti len mozog nahovara blbosti,nie raz so mal rozobratu gitaru tyžden potom som ju zložil a krasne hrala
Boli to 2 mesiace, skoro 2,5 a mozno mas pravdu :) Mal som ju odlozenu u kamosov v skusobni a vratila sa mi s hrdzavymi strunami, asi tam mali vlhko. Ale fakt som tento pocit, ze nejako ohluchla, mal, aj ked som sa na to nejak extra nezameriaval.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #34 kedy: 28. September , 2008, 23:26:11 »

Boli to 2 mesiace, skoro 2,5 a mozno mas pravdu :) Mal som ju odlozenu u kamosov v skusobni a vratila sa mi s hrdzavymi strunami, asi tam mali vlhko. Ale fakt som tento pocit, ze nejako ohluchla, mal, aj ked som sa na to nejak extra nezameriaval.

Matko, nic nevysvetluj. JOE ma vo svojom veku uz poruchy spanku, tak vyrypava za kazdu cenu nocne hadky  Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #35 kedy: 29. September , 2008, 06:41:17 »

v akom veku???vole   ja sa dostavam akurat do sekundarnej puberty Bavím sa skvele    to čo som povedal je fakt naozaj som všetkymi nezmyslami prešiel ako stare aparaty,gitary,dreva atd ,dnes mam vela gitar z roznych driev s pasivnymi a akt, elektrikami.Vyberam si ich podla zvuku a pocitu z hrania,su to legendy a fantazie čo sa tyka vačšiny čo tu bolo napisane,vekom  a hranim sa zmeni gitara, ale len o maličko,ked nehrala dobre na ačiatku nebude nikdy.Prečo si taky Griglak kupuje nove aparaty a nove gitary ???myslite že on toto nevie?on s tym neprešiel???tak ako aj vačšina svetovych gitaristov hra na nove aparaty a nove gitary,npr Gary More a pritom ma X starych plexin,použiva DSL 50-100ky,určite nie preto že mu za to platia akoby niekto povedal?žiaden gitarista nebude hrat na niečo čo sa mu nepači.Clapton si kupuje straty v obchode a nove ,ked sa mu nejaky pači tak si ho kupi a hra na nom.. Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #36 kedy: 29. September , 2008, 06:47:36 »

to hej.. :D Griglak kupi Carvin Legacy a uz o tyzden je na bazari a preto stale hra live cez triax do 2:90, pouziva 2 stale tie iste gitary (pripadne to PRS este) a live hra tie iste songy.. super priklad :D
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #37 kedy: 29. September , 2008, 06:57:13 »

to hej.. :D Griglak kupi Carvin Legacy a uz o tyzden je na bazari a preto stale hra live cez triax do 2:90, pouziva 2 stale tie iste gitary (pripadne to PRS este) a live hra tie iste songy.. super priklad :D
triax je novy aparat ma ho asi 3roky gitary nema viac ako rok okrem LP ale ten nieje stary kus.Carvin legacy predava po mesiaci,kupil si ho, lebo sa niečim musi bavit z nudy?teraz odomna chcel zan DSLko marshall ktory mal zo 5 krat Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 29. September , 2008, 07:05:18 od joe » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 29. September , 2008, 07:10:22 »

dakujem za objasnenie..  ha ha ha ..
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #39 kedy: 29. September , 2008, 09:02:33 »

jurinkova basa je super. len by mal vymenit snimace za nejake pasivne SD  Bavím sa skvele potom bude zniet skvelo...
Zaznamenané
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #40 kedy: 29. September , 2008, 09:27:02 »

jurinkova basa je super. len by mal vymenit snimace za nejake pasivne SD  Bavím sa skvele potom bude zniet skvelo...

pasiv nechcem... henta basa ma vyborny aktiv ktoreho sa nemienim vzdat  Si píš!!! Si píš!!!  Na zdravie!
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #41 kedy: 29. September , 2008, 12:05:04 »

Podla mna ten rozdiel bude viac psychologicky nez sutocny. ale pokial mi niekto ukaze dve rovnake 40 rocne gitary, na jednej sa hralo 40 rokov a druha lezala zatial v kufry, zapoji ich a ukaze mi realny rozdiel, v tako pripade rad zmenim nazor.  Zdravíčko Na zdravie!

.....ten rozdiel nebude len psychologický......čo ja viem tak takú staršiu basu má Roman Klčo z Karpatských Chrbátov......no a ten jeho Jazzbass hrá nenormálne dobré.......pekných pár kúskov mám vyskúšaných ale keď som počul tú basu........bol som z toho úplne v prdeli ?§!.
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #42 kedy: 29. September , 2008, 13:09:27 »

.....ten rozdiel nebude len psychologický......čo ja viem tak takú staršiu basu má Roman Klčo z Karpatských Chrbátov......no a ten jeho Jazzbass hrá nenormálne dobré.......pekných pár kúskov mám vyskúšaných ale keď som počul tú basu........bol som z toho úplne v prdeli ?§!.

A myslis si ze kebyze hras na tej istej base pred 20 rokmi ze by neznela dobre?  Na zdravie!
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #43 kedy: 29. September , 2008, 14:58:35 »

......ide o to, že musí byť aktívne hraná......a to drevo sa musí poriadne vyhrať aby vibrovalo.......taká basa dokáže byť neskutočne divoká.......a hej basa sa vekom a hlavne hraním môže meniť.......ale na to veľmi vplýva finish (povrchová úprava) nástroja......

......ináč ten Tvoj Grebeň mi pripadá ako kríženec superstrata a jazzbassa.......ale keď je zvuk dobrý tak ako opisuješ tak nie je o čom......
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #44 kedy: 29. September , 2008, 15:09:27 »

triax je novy aparat ma ho asi 3roky gitary nema viac ako rok okrem LP ale ten nieje stary kus.Carvin legacy predava po mesiaci,kupil si ho, lebo sa niečim musi bavit z nudy?teraz odomna chcel zan DSLko marshall ktory mal zo 5 krat Bavím sa skvele
A tak stale dokola.
Ale aspon sa mas koho spytat co a ako  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.