Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 18:42:58
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kent Armstrong na Basu  (Prečítané 1199 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« kedy: 30. September , 2008, 13:15:25 »

......  Pomoooc! mám takéhoto Epiphona http://fotoalbumy.azet.sk/i_play_bass/thunderbird/?i9=615ed2414770 v celku som s ním spokojný, ale rád by som ešte rozšíril variabilitu zvuku.......rád by som tie pôvodné snímače vymenil alebo minimálne kobylkový, ktorý je singel za nejaký rozopínateľný humbucker......chcem sa spýtať, či máte nejaké skúsenosti zo snímačmi tohto výrobcu......alebo mám uprednostniť niečo iné......keď hej tak prečo......
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #1 kedy: 05. Október , 2008, 17:45:05 »

Kamarat si ich pred par rokmi naondal do basi.Tusim to bol daky Fender jazz bass.
Nemaju tolko parazitnych vrcani a brumov ako dake ine lacne snimace,ale boli trosku slapsie a potrebovali aktivku.
S aktivkov to hralo velmi dobre,lepsie ako s tymi pôvodnymi,no mne sa baterka v nastroji nepaci.
Ale zase je asi viac modelov tych Kent Amst.
Ak chces,môzem ti dat cislo na Turzu (to je ten co ich na Slovensku motka) a porad sa o tom s nim.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #2 kedy: 06. Október , 2008, 09:56:40 »

.....už som sa s pánom Turzom radil, a na taký klasický rockový konkrétny a vyvážený zvuk mi odporučil Split coil a Humcanceling Single coil z rady Classic.....len vždy ešte nemám dosť odvahy do toho ísť aj keď som už od niektorých menej známych gitarárov počul, že sú to dobré snímače......  Na zdravie! dík potreboval som počuť to, že z nich nelezie podobný bordel ako z niektorých značkových.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #3 kedy: 06. Október , 2008, 10:38:57 »

sak greben dava hlavne armstrongy tusim. nas basak jurinko ma aktivne na base ale nezneju nijak vynimocne, proste len dobre. nema to moc charakter
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 22 otázok.