RobG
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 01. Október , 2008, 21:50:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 01. Október , 2008, 21:51:32 » |
|
dolar je z hodiny na hodinu menej uvidime rano aka bude cena
k vintage to bude dobre ked to prelomi magicku hranicu 5000
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 01. Október , 2008, 21:59:35 » |
|
možno to bude koruna za 20dolačov to budu ceny fendrov
robo kuri plynom a nema ani krb jednoducho to musi predat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 01. Október , 2008, 22:00:36 » |
|
som zaregistroval tieto gitky na nejakej slovenskej alebo ceskej stranky (vyfucalo) a dost ma zaujali...a pozeram ich stranku a pozdavaju sa mi...ale tak pocut ich treba...nechce nejaka mada alebo muziker par kuskov obiednat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 01. Október , 2008, 22:08:41 » |
|
Maju ich v On Boarde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 01. Október , 2008, 22:27:11 » |
|
Tak teraz neviem, ci mam zacat pochybovat o svojom dusevnom zdravi...pozeram temu, hovorim si, "co? sak to mal onboard na strankach uz asi pred pol rokom", pozeram "dnes" hmmm ...potom tu tocite o dolare za 20, ved uz bol aj menej pokial si pamatam, pravda je taka, ze teraz stupa, no idem radsej spat
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 02. Október , 2008, 08:31:23 » |
|
T"co? sak to mal onboard na strankach uz asi pred pol rokom", pozeram "dnes" hmmm ...
ved ja netvrdim, ze to su brutal novinky tie gitary akurat som mal jednu zapozicanu a pisal som na nu recenziu a Milos, ktory tie gitary tiez dobre pozna tu zalozil o nich temu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 02. Október , 2008, 17:55:07 » |
|
ved ja netvrdim, ze to su brutal novinky tie gitary akurat som mal jednu zapozicanu a pisal som na nu recenziu a Milos, ktory tie gitary tiez dobre pozna tu zalozil o nich temu ta recenzia je na boogiesound alebo tu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 02. Október , 2008, 18:00:50 » |
|
u nas na blogu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 02. Október , 2008, 19:10:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 02. Október , 2008, 20:50:41 » |
|
asi tak ked som bol na nich naposledy, tak na nich nehrali Darthez -diky, pozeram si
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 03. Október , 2008, 08:58:17 » |
|
a sme zas doma pani. furt vam este nedochadza, ze je to pajcnuty gibson a fender. kto to mysli z hudbou vazne a ma rad kvalitne, pekne a origos veci, nech si kupi originaly a nie lacne kopie. navod ako na to: poziciam si peniaze a pomaly to splacam. nikdy nedokazes nasetrit tolko, ako dokazes splatit. budicek, je rok 2008 ! jebte uz na picoviny a kupte si nastroj do konca zivota hned, ako zacnete zarabat. Vas Vadim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 03. Október , 2008, 09:08:53 » |
|
Vadim, mozem sa za teba pomodlit?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 03. Október , 2008, 09:54:01 » |
|
a sme zas doma pani. furt vam este nedochadza, ze je to pajcnuty gibson a fender. kto to mysli z hudbou vazne a ma rad kvalitne, pekne a origos veci, nech si kupi originaly a nie lacne kopie. navod ako na to: poziciam si peniaze a pomaly to splacam. nikdy nedokazes nasetrit tolko, ako dokazes splatit. budicek, je rok 2008 ! jebte uz na picoviny a kupte si nastroj do konca zivota hned, ako zacnete zarabat. Vas Vadim to znelo ako reklama na nejaku flexipozicku od VUB viem si to aj predstavit veru.. inak ja som to spravil rovnako, nie zrovna s gitarou ale s aparaturou.. presne ako vravis, clovek len horkotazko nasetri, kdezto pozicka na seba nenecha cakat, tu treba poctivo platit.. jo a k teme... tie gitary sa mi nelubia ani za mak.. za priblzinu cenu by som si vybral urcite PRS aj ked len tie SE modely, ale aj tak..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|