RobG
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 03. Október , 2008, 10:02:14 » |
|
Vadim Vám to povedal stručne a presne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 03. Október , 2008, 10:15:14 » |
|
kde potom exekutor predava tie original gibsony co pobere ? to by ma zaujimalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 03. Október , 2008, 10:17:46 » |
|
Vadim Vám to povedal stručne a presne.. a aj tak zadrel picovinu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 03. Október , 2008, 10:21:56 » |
|
a aj tak zadrel picovinu presne, kto da pozicku studentovi bez zamestnania? plus, preco kupovat originaly? ved zniet mozu dobre aj napodobeniny, vid greco a burny co ma darthez a exhumer alebo rastov burny...navyse origos gitary su viazane svojou tradiciou a tak tam nemas moc inovacie, zatial co napr ten hastrom, co testoval darthez ma popici vychytavku s vypinanim HBciek, takze mozes mat gibson sound a aj fender sound...neviem, nepoznam model od gibsona alebo fendera, co by bol takyto vsestranny (to neznamena, ze neexistuje )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 03. Október , 2008, 10:26:41 » |
|
je to jedno počul som hrat na hovno originaly a super šunky a naopak nech si hra každy na čo chce a neotravuje s tym slušnych ludi ktorych to vobec nezaujima
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Xantipa
nováčik
Príspevkov: 11
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 03. Október , 2008, 10:26:59 » |
|
Nebolo napisane jasne, ze z banky si zober pozicku. pozicat Ti moze aj niekto z rodiny atd...Napodobenina nikdy nebude ako original, a vysoka trieda je vysoka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 03. Október , 2008, 10:32:07 » |
|
to su same žvasty mam aj origoš gitary aj napodobeniny a je mi uplne jedno čo chytim do ruky všetky mi hraju dobre a najradšej by som mal za tie originaly prachy a išiel za ne na dovolenku ,stale maju totiž nižšiu cenu a može mi tu niekto rozpravat rozpravky myslim že som tu mal z vas v rukach a vlastnil asi najviac tych nastrojov a ani z jedneho som sa.... ked chce niekto original nech si ho kupi a hotovo aj tak za nho hrat nebude howg
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 03. Október , 2008, 10:32:51 » |
|
požičku si zoberte na rozumne veci nie na kokotiny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Xantipa
nováčik
Príspevkov: 11
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 03. Október , 2008, 10:34:12 » |
|
to su same žvasty mam aj origoš gitary aj napodobeniny a je mi uplne jedno čo chytim do ruky všetky mi hraju dobre a najradšej by som mal za tie originaly prachy a išiel za ne na dovolenku ,stale maju totiž nižšiu cenu a može mi tu niekto rozpravat rozpravky myslim že som tu mal z vas v rukach a vlastnil asi najviac tych nastrojov a ani z jedneho som sa.... ked chce niekto original nech si ho kupi a hotovo aj tak za nho hrat nebude howg
tvoj nazor, niekto by si mozno bucha hlavu, ze namiesto dovolenky mohol mat doma gibsona
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 03. Október , 2008, 10:34:54 » |
|
Nech si hrá každý na čom chce, to je pravda....ale niekedy mám pocit, že princíp "z núdze cnosť" tu vyhráva každý deň o desať gólov. Kyllia: Keď budeš vlastniť poriadnu gitaru, zistíš ktorá bije....je lepšie mať jedene poriadny nástroj ako za vrece pi..ovin... :drink....
|
|
« Posledná zmena: 03. Október , 2008, 10:36:29 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 03. Október , 2008, 10:38:00 » |
|
a sme zas doma pani. furt vam este nedochadza, ze je to pajcnuty gibson a fender. kto to mysli z hudbou vazne a ma rad kvalitne, pekne a origos veci, nech si kupi originaly a nie lacne kopie. navod ako na to: poziciam si peniaze a pomaly to splacam. nikdy nedokazes nasetrit tolko, ako dokazes splatit. budicek, je rok 2008 ! jebte uz na picoviny a kupte si nastroj do konca zivota hned, ako zacnete zarabat. Vas Vadim Asi to nedochadza vela ludom, ked je tolko roznych vyrobcov gitar okrem Gibson a Fender. Nie kazdy vyrobca robi len bohapuste napodobneniny, niekto ide vlastnou cestou a robi nastroje ine. O tom je zrejme aj Hagstrom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 03. Október , 2008, 10:38:41 » |
|
tvoj nazor, niekto by si mozno bucha hlavu, ze namiesto dovolenky mohol mat doma gibsona ja si bucham hlavu ked vidim niekoho bez talentu čo nevie hrat a ma takyto nastroj mohol ležat radšej tyžden na Floride
|
|
« Posledná zmena: 03. Október , 2008, 10:41:50 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 03. Október , 2008, 10:40:59 » |
|
Asi to nedochadza vela ludom, ked je tolko roznych vyrobcov gitar okrem Gibson a Fender. Nie kazdy vyrobca robi len bohapuste napodobneniny, niekto ide vlastnou cestou a robi nastroje ine. O tom je zrejme aj Hagstrom.
jasne ked sa to niekomu pači,je to jeho vec možnu mu ta gitara da take sebavedomie že zmetie cely gitarovy svet
|
|
« Posledná zmena: 03. Október , 2008, 10:42:47 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 03. Október , 2008, 10:43:08 » |
|
JOE ma pravdu. je to uplne jedno. gitara je posledne dolezite. vlastne nie, posldene dolezite su snimace vlastnictvo gitary je o dusevnom pocite. niekoho pohladka na dusi logo, niekoho pohladka na dusi to, ze taku istu ma aj jeho oblubeny vzor a niekomu staci pre dobry pocit tvar. podstatne je ale nieco ine, ale to vsetci vedia a kto nevie, tak kaslat na neho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mando_diao
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
Hagström Guitars
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 17. Október , 2008, 14:40:12 » |
|
asi tak ked som bol na nich naposledy, tak na nich nehrali Darthez -diky, pozeram si kedy si na nich bol, lebo co ja viem tak Hagstromy maju uz nejaky ten rocik.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hagström Viking + Digitech Whammy, Big Muff (homemade), EHX Small Clone, Big Muff SuberBuzz mod (homemade), Nurse Quacky, Lofo Mofo
Mando Diao rules
|
|
|
|