Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 06:35:51
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gitary Hagstrom  (Prečítané 21565 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #45 kedy: 03. Október , 2008, 10:02:14 »

Vadim Vám to povedal stručne a presne.. Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #46 kedy: 03. Október , 2008, 10:15:14 »

kde potom exekutor predava tie original gibsony co pobere ? to by ma zaujimalo  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #47 kedy: 03. Október , 2008, 10:17:46 »

Vadim Vám to povedal stručne a presne.. Na zdravie!

a aj tak zadrel picovinu  Na zdravie!
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #48 kedy: 03. Október , 2008, 10:21:56 »

a aj tak zadrel picovinu  Na zdravie!
presne, kto da pozicku studentovi bez zamestnania?
plus, preco kupovat originaly? ved zniet mozu dobre aj napodobeniny, vid greco a burny co ma darthez a exhumer alebo rastov burny...navyse origos gitary su viazane svojou tradiciou a tak tam nemas moc inovacie, zatial co napr ten hastrom, co testoval darthez ma popici vychytavku s vypinanim HBciek, takze mozes mat gibson sound a aj fender sound...neviem, nepoznam model od gibsona alebo fendera, co by bol takyto vsestranny (to neznamena, ze neexistuje Beeee )
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #49 kedy: 03. Október , 2008, 10:26:41 »

je to jedno počul som hrat na hovno originaly a super šunky a naopak nech si hra každy na čo chce a neotravuje s tym slušnych ludi ktorych to vobec nezaujima
Zaznamenané

Xantipa
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #50 kedy: 03. Október , 2008, 10:26:59 »

Nebolo napisane jasne, ze z banky si zober pozicku. pozicat Ti moze aj niekto z rodiny atd...Napodobenina nikdy nebude ako original, a vysoka trieda je vysoka Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #51 kedy: 03. Október , 2008, 10:32:07 »

to su same žvasty mam aj origoš gitary aj napodobeniny a je mi uplne jedno čo chytim do ruky všetky mi hraju dobre a najradšej by som mal za tie originaly prachy a išiel za ne na dovolenku ,stale maju totiž nižšiu cenu a može mi tu niekto rozpravat rozpravky myslim že som tu mal z vas v rukach a vlastnil asi najviac tych nastrojov a ani z jedneho som sa....   ked chce niekto original nech si ho kupi a hotovo aj tak za nho hrat nebude howg
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #52 kedy: 03. Október , 2008, 10:32:51 »

požičku si zoberte na rozumne veci nie na kokotiny
Zaznamenané

Xantipa
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #53 kedy: 03. Október , 2008, 10:34:12 »

to su same žvasty mam aj origoš gitary aj napodobeniny a je mi uplne jedno čo chytim do ruky všetky mi hraju dobre a najradšej by som mal za tie originaly prachy a išiel za ne na dovolenku ,stale maju totiž nižšiu cenu a može mi tu niekto rozpravat rozpravky myslim že som tu mal z vas v rukach a vlastnil asi najviac tych nastrojov a ani z jedneho som sa....   ked chce niekto original nech si ho kupi a hotovo aj tak za nho hrat nebude howg

tvoj nazor, niekto by si mozno bucha hlavu, ze namiesto dovolenky mohol mat doma gibsona  Som za vodou kámo
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #54 kedy: 03. Október , 2008, 10:34:54 »

Nech si hrá každý na čom chce, to je pravda....ale niekedy mám pocit, že princíp "z núdze cnosť" tu vyhráva každý deň o desať gólov. Kyllia: Keď budeš vlastniť poriadnu gitaru, zistíš ktorá bije....je lepšie mať jedene poriadny nástroj ako za vrece pi..ovin... :drink....
« Posledná zmena: 03. Október , 2008, 10:36:29 od RobG » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #55 kedy: 03. Október , 2008, 10:38:00 »

a sme zas doma pani. furt vam este nedochadza, ze je to pajcnuty gibson a fender. kto to mysli z hudbou vazne a ma rad kvalitne, pekne a origos veci, nech si kupi originaly a nie lacne kopie. navod ako na to: poziciam si peniaze a pomaly to splacam. nikdy nedokazes nasetrit tolko, ako dokazes splatit. budicek, je rok 2008 ! jebte uz na picoviny a kupte si nastroj do konca zivota hned, ako zacnete zarabat. Vas Vadim  Žmurk
Asi to nedochadza vela ludom, ked je tolko roznych vyrobcov gitar okrem Gibson a Fender. Nie kazdy vyrobca robi len bohapuste napodobneniny, niekto ide vlastnou cestou a robi nastroje ine. O tom je zrejme aj Hagstrom.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #56 kedy: 03. Október , 2008, 10:38:41 »

tvoj nazor, niekto by si mozno bucha hlavu, ze namiesto dovolenky mohol mat doma gibsona  Som za vodou kámo

ja si bucham hlavu ked vidim niekoho bez talentu čo nevie hrat a ma takyto nastroj mohol ležat radšej tyžden na Floride
« Posledná zmena: 03. Október , 2008, 10:41:50 od joe » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #57 kedy: 03. Október , 2008, 10:40:59 »

Asi to nedochadza vela ludom, ked je tolko roznych vyrobcov gitar okrem Gibson a Fender. Nie kazdy vyrobca robi len bohapuste napodobneniny, niekto ide vlastnou cestou a robi nastroje ine. O tom je zrejme aj Hagstrom.
jasne ked sa to niekomu pači,je to jeho vec možnu mu ta gitara da take sebavedomie že zmetie cely gitarovy svet
« Posledná zmena: 03. Október , 2008, 10:42:47 od joe » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #58 kedy: 03. Október , 2008, 10:43:08 »

JOE ma pravdu. je to uplne jedno. gitara je posledne dolezite. vlastne nie, posldene dolezite su snimace  Bavím sa skvele vlastnictvo gitary je o dusevnom pocite. niekoho pohladka na dusi logo, niekoho pohladka na dusi to, ze taku istu ma aj jeho oblubeny vzor a niekomu staci pre dobry pocit tvar. podstatne je ale nieco ine, ale to vsetci vedia a kto nevie, tak kaslat na neho :)
Zaznamenané
mando_diao
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 72

Hagström Guitars

« Odpoveď #59 kedy: 17. Október , 2008, 14:40:12 »

asi tak ha ha ha ked som bol na nich naposledy, tak na nich nehrali Beeee

Darthez -diky, pozeram si Na zdravie!

kedy si na nich bol, lebo co ja viem tak Hagstromy maju uz nejaky ten rocik.
Zaznamenané

Hagström Viking + Digitech Whammy, Big Muff (homemade), EHX Small Clone, Big Muff SuberBuzz mod (homemade), Nurse Quacky, Lofo Mofo

Mando Diao rules
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.