Hell´s Angel
nováčik
Príspevkov: 17
|
|
« kedy: 01. Október , 2008, 18:37:10 » |
|
zdrawim. Mam taku otazku nevie niekto zrobit nieco take?? vysvetlim to polopate: mam dajmetomu 20 krabiciek chcel by som taku vymozenost co do nej mozem napojit vsetky krabicky a ovladat to neakym externym footcontrolerom. napr. chcem si na prvy program nastavit aby sa mi zapli naraz chorus tremolo a kompresor. druhy program aj z driveom Wylde overdrive. dalsi program by bol phaser tubescreamer kompresor atd..... pochopil ma niekto ci wadafuk???
|
|
|
Zaznamenané
|
fender stratocaster ibanez prestige limited 2820 samson wireless stage 55 Korg DTR 2000 home made soldano slo 4x12 cab RANDALL po milu jarmilu krabiciek
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 01. Október , 2008, 18:42:37 » |
|
Ja som Ta velmi dobre pochopil Chces proste ovladat svoje krabicky nejakym footcontrolerom, aby si nemusel skakat po 2, 3 naraz. Nieco ako rackove multaky, len v podobe krabiciek. Existuje take nieco, napr. Firma Acess.., teraz neviem, ci je to produkt, alebo firma... ale kazdopadne mas vela takych footcontrolerov. Alebo pripadne si kup rackove multaky napr. G- force, major... Ale kazdopadne tie svoje krabicky musis dat do racku, do takych rackovych suflikov. Vela gitaristov to ma tak riesene, ako to chces ty, dokonca kopec znamych mien... aj Petrucci.
|
|
« Posledná zmena: 01. Október , 2008, 18:46:02 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hell´s Angel
nováčik
Príspevkov: 17
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 01. Október , 2008, 18:59:33 » |
|
no rackovy multak si nekupim ani uz nic naviac....mam zvuk aky chcem takze uz nic menit nebudem. len ak by mi niekto vedel povedat kde sa taky footcontroller da kupi vyrobit alebo ak ho niekto ma a chce sa ho zbavit tak sem s nim krabiciek mam presny pocet 25 ak by to pomohlo niekomu sa zorientovat
|
|
|
Zaznamenané
|
fender stratocaster ibanez prestige limited 2820 samson wireless stage 55 Korg DTR 2000 home made soldano slo 4x12 cab RANDALL po milu jarmilu krabiciek
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 01. Október , 2008, 19:05:52 » |
|
GIGRIG napriklad, carl martin octo atd.... TB loopy s dipswitchami je asi naj. Ale 20 je vela, asi radsie midi.
ak mas pyramid TB to je velmy jednoduche, da sa aj improvizovat a menit veci pocas jazdy.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. Október , 2008, 22:09:15 » |
|
je to strasne vela krabiciek, ale pozri si ten CarlMartin octaswitch, ten sa mi paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. Október , 2008, 22:15:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. Október , 2008, 22:20:44 » |
|
PRESNE TOTO som myslel v mojom predoslom prispevku. Do toho sa da napojit hocico.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Október , 2008, 22:22:40 » |
|
A ešte robi aj Pete Cornish http://www.petecornish.co.uk/dgtt.html Pogugli lepšiu stranku.
|
|
« Posledná zmena: 01. Október , 2008, 22:23:54 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Február , 2009, 12:28:00 » |
|
zdrawim. Mam taku otazku nevie niekto zrobit nieco take?? vysvetlim to polopate: mam dajmetomu 20 krabiciek chcel by som taku vymozenost co do nej mozem napojit vsetky krabicky a ovladat to neakym externym footcontrolerom. napr. chcem si na prvy program nastavit aby sa mi zapli naraz chorus tremolo a kompresor. druhy program aj z driveom Wylde overdrive. dalsi program by bol phaser tubescreamer kompresor atd..... pochopil ma niekto ci wadafuk??? Ahoj, poslal som ti mail, ale asi ich nečítaš: vyrobil som predalswitchboard, po akom si túžil v októbri: prístroj má 60 programov, každý program si pamätá 6 pedálov medzi gitarou a zosilňovačom, 6 pedálov v efektovej sľučke (alebo 12 pedálov v jednom rade), ovládanie trojkanálového zosilňovača ( obvykle majú krabicu s dvomi tlačítkami pripojenú stereojackom). Ďalej si pamätá zaradenie prídavného gainu - ten sa nastaví potenciometrom. Ak to ešte nemáš vyriešené, ozvi sa. Andrej Andrašovan andrasovan@zoznam.sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. Február , 2009, 12:36:50 » |
|
Ahoj, poslal som ti mail, ale asi ich nečítaš: vyrobil som predalswitchboard, po akom si túžil v októbri: prístroj má 60 programov, každý program si pamätá 6 pedálov medzi gitarou a zosilňovačom, 6 pedálov v efektovej sľučke (alebo 12 pedálov v jednom rade), ovládanie trojkanálového zosilňovača ( obvykle majú krabicu s dvomi tlačítkami pripojenú stereojackom). Ďalej si pamätá zaradenie prídavného gainu - ten sa nastaví potenciometrom. Ak to ešte nemáš vyriešené, ozvi sa. Andrej Andrašovan andrasovan@zoznam.skMohol by si dat foto, ze ako to vyzera? Diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Február , 2009, 12:53:56 » |
|
Ahoj, poslal som ti mail, ale asi ich nečítaš: vyrobil som predalswitchboard, po akom si túžil v októbri: prístroj má 60 programov, každý program si pamätá 6 pedálov medzi gitarou a zosilňovačom, 6 pedálov v efektovej sľučke (alebo 12 pedálov v jednom rade), ovládanie trojkanálového zosilňovača ( obvykle majú krabicu s dvomi tlačítkami pripojenú stereojackom). Ďalej si pamätá zaradenie prídavného gainu - ten sa nastaví potenciometrom. Ak to ešte nemáš vyriešené, ozvi sa. Andrej Andrašovan andrasovan@zoznam.skVitaj Andrej ,ty vždy všetko vyriešiš
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Február , 2009, 13:14:53 » |
|
Tu je Andrejovy system: genialna vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Február , 2009, 13:41:09 » |
|
To je ten controler co mi Peci spominal ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 06. Február , 2009, 13:45:46 » |
|
vyzera to byt zaujimave ale robit by sa mi to nechcelo
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|