Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 00:50:52
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: higain  (Prečítané 8925 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #30 kedy: 04. Október , 2008, 22:04:10 »

takze je to POD cervena fazulka priamo do pc ,keby som tam pridal aj bicie a basu,bolo by to viac zakamuflovane,mal som to spravit tak  Bavím sa skvele

hmmmm dobreeeeee ked si pozriem tie prvotne nazory, tak POD zozal vcelku uspech.. niekomu to evokovalo recto, niekomu zle zosnimany engl, pripadne riveru.. cize moj zaver: POD je fajn na domace nahravanie, cvicenie, pripadne v momente ked mi napadne nejaky riff a chcem si ho nahrat, tak vytiahnem POD... live v kapele by asi neuspel.. ale aj tak  Zdravíčko
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #31 kedy: 04. Október , 2008, 22:07:25 »

hmmmm dobreeeeee ked si pozriem tie prvotne nazory, tak POD zozal vcelku uspech.. niekomu to evokovalo recto, niekomu zle zosnimany engl, pripadne riveru.. cize moj zaver: POD je fajn na domace nahravanie, cvicenie, pripadne v momente ked mi napadne nejaky riff a chcem si ho nahrat, tak vytiahnem POD... live v kapele by asi neuspel.. ale aj tak  Zdravíčko

ono to hra o dost lepsie,ked to zapojis do komba. Potom to ma aj aku taku dynamiku a zvuk je o dost lepsi. Myslim si,ze keby som to nahral cez kombo a zakomponoval do skladby,tak by to znelo daleko lepsie. Ked si zoberiem moderne higain kapely,tak hralu sice na lampace,ale zvuk je mnohokrat tak skomprimovany a nahravka celkovo vybudena,ze ta dynamika sa tam dost straca.
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #32 kedy: 04. Október , 2008, 22:15:47 »

ono to hra o dost lepsie,ked to zapojis do komba. Potom to ma aj aku taku dynamiku a zvuk je o dost lepsi. Myslim si,ze keby som to nahral cez kombo a zakomponoval do skladby,tak by to znelo daleko lepsie. Ked si zoberiem moderne higain kapely,tak hralu sice na lampace,ale zvuk je mnohokrat tak skomprimovany a nahravka celkovo vybudena,ze ta dynamika sa tam dost straca.
no tak zalezi do akeho komba ten POD pichnes...ak do nejakeho lacneho trandaku typu Soundking tak to ten zvuk uz totalne zabije, a zas do nejakeho lampaca poriadneho je to skoda pchat...
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 04. Október , 2008, 22:22:14 »

no tak zalezi do akeho komba ten POD pichnes...ak do nejakeho lacneho trandaku typu Soundking tak to ten zvuk uz totalne zabije, a zas do nejakeho lampaca poriadneho je to skoda pchat...

v lampovej hlave sme to mali raz a uff nebolo dobre.. hned sme to aj odpajali..  skoda, ze tam nespravili moznost vypnutia toho amp modelingu, ze by clovek vyuzil len efekty ako take..
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #34 kedy: 04. Október , 2008, 22:26:07 »

v lampovej hlave sme to mali raz a uff nebolo dobre.. hned sme to aj odpajali..  skoda, ze tam nespravili moznost vypnutia toho amp modelingu, ze by clovek vyuzil len efekty ako take..

praveze vzadu mas taky cudlik,kde ti vypne amp modeling,ked mas lampove kombo. Ale ja som to na lampovom neskusal.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #35 kedy: 04. Október , 2008, 22:37:35 »

pod hra najlepšie do mixu do aparatov hra tenko a zle možeš vypnut čo chceš, je dobry na to čo si ho použil ty a chvala bohu že už ho 5 rokov nemam
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #36 kedy: 04. Október , 2008, 23:28:29 »

Pridavam skladbu kde typek (moj oblubeny) pouziva POD priamo do PC, myslim, ze XT s tymi balickami... Metal shop a podobne, ci ako sa volali...

Je to fakt nater, a ak si popocuvate dalsie jeho skladby... pecka. trosku tvrde, ale MASAKER Si píš!!!  Žmurk
http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=147108&content=songinfo&songID=6370301    -   Moja oblubena, ako aj viacero dalsich.

Zdravíčko
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 04. Október , 2008, 23:33:01 »

Na moje ucho velmi nepekny zvuk a celkovo nahravka je bieda.
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #38 kedy: 05. Október , 2008, 07:41:18 »

Pridavam skladbu kde typek (moj oblubeny) pouziva POD priamo do PC, myslim, ze XT s tymi balickami... Metal shop a podobne, ci ako sa volali...

Je to fakt nater, a ak si popocuvate dalsie jeho skladby... pecka. trosku tvrde, ale MASAKER Si píš!!!  Žmurk
http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=147108&content=songinfo&songID=6370301    -   Moja oblubena, ako aj viacero dalsich.

Zdravíčko

tento zvuk sa mi paci,vidno,ze tie novsie PODy su uz niekde inde,planujem si kupit ten najnovsi,tak som zvedavy
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 05. Október , 2008, 08:04:05 »

kukam na youtube videa z POD X3. Tento chlapik tam akoze natocil zvuk ako ma Metallica. Pozrite na konci,ked hra,on nehra trsatkom,ale normalne palcom. To jak moze mat taky atak,ked brnka palcom? Neni to nejaky fake? sa mi to nezda,ked na to pozeram
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #40 kedy: 05. Október , 2008, 09:12:00 »

kukam na youtube videa z POD X3. Tento chlapik tam akoze natocil zvuk ako ma Metallica. Pozrite na konci,ked hra,on nehra trsatkom,ale normalne palcom. To jak moze mat taky atak,ked brnka palcom? Neni to nejaky fake? sa mi to nezda,ked na to pozeram

Nie je to fake, uz sa to tu preberalo.
A ja stale cakam na Pod X3 Pro a stale nic Smútim. Vraj niekedy v novembri.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #41 kedy: 05. Október , 2008, 09:21:48 »

mal som dlhodobo pozicany ten uplne prvy POD. do aparatu to nehralo ani nahodou. priamo do linky to bolo lepsie, ale nakoniec sa mi to strasne zhnusilo, vsetky modelingy hrali uplne rovnako... dalsie PODy su podla ukazok co som pocul asi dost dalej. toto som nahral komplet na POD priamo do zvukovky:

http://rastopeteraj.sk/tesseract.mp3

jtakac - ak chces hrat normalnu gitaru v normalnej kapele, nekupuj si ziadny POD, ale normalny aparat. ak sa chces doma hrajkat, budiz, ale to sa da aj s SW simulaciami...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 05. Október , 2008, 09:44:19 »

Zdravíčko

neni to nahoodu 'Bulb' z kapely Periphery? lebo tu hra na Engl
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #43 kedy: 05. Október , 2008, 09:47:18 »

neni to nahoodu 'Bulb' z kapely Periphery? lebo tu hra na Engl

Myslim ze je to on, tie ukazky som uz davno pocuval a myslim ze tam mal vtedy spomenutu aj tu kapelu.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #44 kedy: 05. Október , 2008, 10:01:25 »

mal som dlhodobo pozicany ten uplne prvy POD. do aparatu to nehralo ani nahodou. priamo do linky to bolo lepsie, ale nakoniec sa mi to strasne zhnusilo, vsetky modelingy hrali uplne rovnako... dalsie PODy su podla ukazok co som pocul asi dost dalej. toto som nahral komplet na POD priamo do zvukovky:
http://rastopeteraj.sk/tesseract.mp3
jaky technometal  Fuuha zíram super to je  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.116 sekund, 23 otázok.