Arkonian
|
|
« kedy: 09. Október , 2008, 17:04:05 » |
|
Zdravim! Pouziva niekto z vas Adobe Audition 3.0??? rad by som zistil ako mozem znizit oneskorenie pri nahravani. V 1.5 som to nasiel za sekundu ale tu to neviem nastavit. Potom dalsia otazka. Neviete ako by som odstranil SPEV Z PESNICKY? Nasiel som sice jedno video na youtube ale kvalita videa je chaba.
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. Október , 2008, 18:47:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. Október , 2008, 21:59:44 » |
|
Vdaka ale na tom videu je .... vidiet.
skor ma trapi to oneskorenie...
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. Október , 2008, 22:07:59 » |
|
Vdaka ale na tom videu je .... vidiet.
skor ma trapi to oneskorenie...
tak si nastav nizsiu latenciu, pozri si manuli, kde sa to nastavuje vyber ASIO ovladac. aku mas zvukovku? ked onboard, stiahni asio4all, ale aj tak to bude napicu
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. Október , 2008, 22:09:53 » |
|
tak si nastav nizsiu latenciu, pozri si manuli, kde sa to nastavuje vyber ASIO ovladac. aku mas zvukovku? ked onboard, stiahni asio4all, ale aj tak to bude napicu
Ja mam to ASIO4all a nahravam s 2ms latenciou. Som neskutocne stastny s takou latenciou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. Október , 2008, 22:12:00 » |
|
No ved to ze mam integrovanu zvukovku. asio mam ale ako vravis asi to bude na ...
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. Október , 2008, 22:14:00 » |
|
Ja mam to ASIO4all a nahravam s 2ms latenciou. Som neskutocne stastny s takou latenciou. MAs zvukovku na doske?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. Október , 2008, 22:15:33 » |
|
MAs zvukovku na doske?
Ano.interna klasicka... v cene PC
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. Október , 2008, 22:19:19 » |
|
Mam skusenost taku, ze mi ASIO4All ukazovalo 15ms ale v skutocnosti to bolo okolo 60ms. Aby to podobne nebolo aj s tymi 2, ale nechcem ti kazit radost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. Október , 2008, 22:20:34 » |
|
a ako si si to nastavil aby bola "tak mala ta latencia? ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. Október , 2008, 22:20:55 » |
|
Mam skusenost taku, ze mi ASIO4All ukazovalo 15ms ale v skutocnosti to bolo okolo 60ms. Aby to podobne nebolo aj s tymi 2, ale nechcem ti kazit radost No.. ja nemozem suhlasit, lebo ja mam naozaj 2ms. A gitara mi hra UPLNE presne s akoukolvek simulaciou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. Október , 2008, 22:22:25 » |
|
a ako si si to nastavil aby bola "tak mala ta latencia? ? Ono mi to samo tak naskoci a je to tak. Mozno to nie je len zvukovkou.. neviem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. Október , 2008, 22:23:37 » |
|
Mam skusenost taku, ze mi ASIO4All ukazovalo 15ms ale v skutocnosti to bolo okolo 60ms. Aby to podobne nebolo aj s tymi 2, ale nechcem ti kazit radost ja ked som mal onboard+ asio4aal, ukazovalo mi 3ms, ale ked som hral cez Ampltube, najprv som zahral a o desiatky ms neskor odozva z PC takze taka asi je smrtiaca kombinacia onboard+4all
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. Október , 2008, 22:24:44 » |
|
No.. ja nemozem suhlasit, lebo ja mam naozaj 2ms. A gitara mi hra UPLNE presne s akoukolvek simulaciou.
toto som tvrdil aj ja, kym som si nekupil serioznu zvukovku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 10. Október , 2008, 11:40:50 » |
|
Asi to bude blba otazka... Ako si nastavim to Asio??? lebo ja akurat viem ze to mam v PC ale niekdy som do toho nesahal.. mozno sa tym vyriesi to oneskorenie
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
|