brdo prvy
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 16. Október , 2008, 11:21:26 » |
|
ani sa nepytaj hento je drahy exemplar s drahymi lampami aj trafačikmi ale taky marshal hadam za 15 ked su lacnejšie sučiastky
mysli suciastky z potopenej lode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. Október , 2008, 13:00:23 » |
|
chllapci uz som tu je to mala hlava z velkym zvukom za velmi vela penez neviem od kedy sa da usetrit za suciastky co si myslite ze hand made stavitelia pouzivaju stare pouzite suciastky alebo co?kazdy nefusuje ako podaktori,seci si myslia ze my stavitelia hand made odrbavame ludi a zarabame na nich ako sa len da lacna hlava z dobrym zvukom sa spravit neda a ani sa nikdy nebude dat ja robim dobre zosilovace a este som na nich nezarobil ani korunu skor som vzdy prerobil ale tak to uz nebude my v MA polozime fabriky na kolena pretoze robime hlavy jak dive svine
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. Október , 2008, 13:02:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 16. Október , 2008, 13:05:54 » |
|
no da sa to tak povedat teraz som dost zaneprazdneny robim dvojkanal,plexinu,bass amp,jednokanal a este rackovy preamp plus mam doma nejake hlavy na prelampovanie generalky a opravy
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 16. Október , 2008, 14:32:01 » |
|
tomaš ma plnu prdel roboty ale ja som volnejši no ved tomaš stare sučiastky teslacke by sa uč nemali použivat ..treba chodievat do elektro šrotovick a podobne veci vždy sa da nejako ojebac a ušetrit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 16. Október , 2008, 14:34:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 16. Október , 2008, 14:48:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 16. Október , 2008, 15:04:40 » |
|
tomaš ma plnu prdel roboty ale ja som volnejši no ved tomaš stare sučiastky teslacke by sa uč nemali použivat ..treba chodievat do elektro šrotovick a podobne veci vždy sa da nejako ojebac a ušetrit mas v tych suciastkach 100percentnu zaruku kvality
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 16. Október , 2008, 15:04:53 » |
|
dobre to bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 16. Október , 2008, 16:12:50 » |
|
malo smajlov este este dlho BAN nebol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 16. Október , 2008, 16:18:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 16. Október , 2008, 16:52:37 » |
|
mas v tych suciastkach 100percentnu zaruku kvality no ked SONY da do šrotu nepoužite napajacie zdroje kde su 22a33mikro kondiky na 450V tak si nemyslim že su zle podla mna to je jak ked kupiš elektronky tiež maš 100% zaruku ked im to pošleš naspet tak ti nepreplatia poštvone atd..... a zadarmo sučiastky podporuju home made
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 16. Október , 2008, 17:26:31 » |
|
no ked SONY da do šrotu nepoužite napajacie zdroje kde su 22a33mikro kondiky na 450V tak si nemyslim že su zle podla mna to je jak ked kupiš elektronky tiež maš 100% zaruku ked im to pošleš naspet tak ti nepreplatia poštvone atd..... a zadarmo sučiastky podporuju home made sak rob ako chces kazdy robi inak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 16. Október , 2008, 17:36:21 » |
|
Najlepsie je pouzivat tak minimalne 50 rocne odpory kondiky a potaky.To ma potom zosik ten spravny škrkot
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 16. Október , 2008, 18:19:01 » |
|
Najlepsie je pouzivat tak minimalne 50 rocne odpory kondiky a potaky.To ma potom zosik ten spravny škrkot nieco to do seba ma,mam odlozene nove odpory vyrobene cca 62.roku a urcite ich poutijem nekde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|