Valla
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 17. Október , 2008, 20:25:40 » |
|
Tusim uz tyzden riesis na vedlajsom fore nejaky oscilator.
to je noeco ine a nie toto toto mam uz mesiac hotove to tak dopada ked ti prinesiu na opravu srot a clovek si stym nevie poradit.
|
|
« Posledná zmena: 17. Október , 2008, 20:29:14 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 17. Október , 2008, 20:26:46 » |
|
no jo unava materialu,dal som tam nove parovane EL34 Tesla mozeme merat aj tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 19. Október , 2008, 23:33:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 20. Október , 2008, 15:33:23 » |
|
neprehanaj to s tou samochvalou na fore ja to neprehanam ale ty rypes tak aj ja musim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 20. Október , 2008, 18:09:32 » |
|
ja to neprehanam ale ty rypes tak aj ja musim ja nerypem, vyjadril som svoj nazor ...aj som pochvalil ..tak co sa ti nepaci? ale tiez ma nebavi citat v kazdej teme ...ako vravis, ze ty robis dobre hlavy zatial som nepocul kvalitne nahravky a aby si to ludia pochvalovali ..tak len preto som tak pisal ..ak sa mylim, sorry a nie ...nezavidim ...ja uz pracujem na svojej hlave ...ved snad casom pribudnu aj fotky ...ked sa podari...
|
|
« Posledná zmena: 20. Október , 2008, 18:11:53 od eter »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 20. Október , 2008, 19:23:36 » |
|
ja nerypem, vyjadril som svoj nazor ...aj som pochvalil ..tak co sa ti nepaci? ale tiez ma nebavi citat v kazdej teme ...ako vravis, ze ty robis dobre hlavy zatial som nepocul kvalitne nahravky a aby si to ludia pochvalovali ..tak len preto som tak pisal ..ak sa mylim, sorry a nie ...nezavidim ...ja uz pracujem na svojej hlave ...ved snad casom pribudnu aj fotky ...ked sa podari... kua kde si mam nahrat nahravky?v prdely? nahravky budu ale to nezalezi na mne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 21. Október , 2008, 08:52:23 » |
|
kua kde si mam nahrat nahravky?v prdely? nahravky budu ale to nezalezi na mne preco ? Ty byvas v prdeli ? Ja som myslel ze v Prasofcach.Sak do teraz si kde nahraval ukazky ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 21. Október , 2008, 12:20:03 » |
|
kua kde si mam nahrat nahravky?v prdely? nahravky budu ale to nezalezi na mne kua a ako si mam overit, ze tvoje hlavy su dobre?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 21. Október , 2008, 13:37:34 » |
|
kua a ako si mam overit, ze tvoje hlavy su dobre? To netreba overovat, treba verit, ze su PPC. A su PPC. Tak, ako to ma byt.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 21. Október , 2008, 15:34:34 » |
|
preco ? Ty byvas v prdeli ? Ja som myslel ze v Prasofcach.Sak do teraz si kde nahraval ukazky ? jasne ze som z odtial,ale nemozem dat nahravku nekvalitnu lebo niektorim sa to nebude pacit ze tam neni secko dobre pocut ako to hovorili na tvojom dvojderaku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 21. Október , 2008, 17:12:22 » |
|
Sak mas cas,tak to môzes nahrat jak len chces.Ja som tu moznost nemal.Dvojdierak odisiel skôr ,ako som si ho stihol uzit no ja mam ale toho casu jak hovado o patej chodim ze skoly a nec nestiham Temo neco nahra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 24. Október , 2008, 18:47:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 24. Október , 2008, 19:34:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané