dusky
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 18. Október , 2008, 08:22:17 » |
|
test mam hotovy zakky ho uverejni postupne ako pride na radu... ale prijemne prekvapenie z rolandu....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 18. Október , 2008, 11:05:41 » |
|
test mam hotovy zakky ho uverejni postupne ako pride na radu... ale prijemne prekvapenie z rolandu....
Veľmi príjemné kombíčko - na cvičenie ako stvorené, pri tom najmenšom je škoda, že nemá aj metronóm prípadne nejaké bicie slučky, ale to väčšie už to má. Mne to ale nechýba, tak som zobral najmenšie. A vie spraviť aj pekný randál, na ulicu (keďže je aj na baterky) prípadne na skúšku bez bicích ako stvorené.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 18. Október , 2008, 14:41:23 » |
|
vsetci potencialni pisatelia recenzii alebo nejakych clankov, co sa chystate nieco napisat alebo uz mate, dajte mi vediet do PM. dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 20. Október , 2008, 09:49:05 » |
|
vsetci potencialni pisatelia recenzii alebo nejakych clankov, co sa chystate nieco napisat alebo uz mate, dajte mi vediet do PM. dik kolko ti toho prislo?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 20. Október , 2008, 10:07:41 » |
|
hadaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 20. Október , 2008, 11:19:11 » |
|
hadaj
neviem, daj napovedu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 21. Október , 2008, 08:56:57 » |
|
vzdy vsetci len plno reci... ked ma dojst na akykolvek cin tak nastupuje otazka... a preco ja?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 21. Október , 2008, 09:02:33 » |
|
Ono je to super, ak mate nejake studio ci kvazi studio, kam len donesiete veci, vsetko potrebne je uz nastavene a nahra sa. Ja som za zucastnil par takyto akcii a najhorsie je prave doniest (aj ked) notebook a vsetko to tam pozapajat. Hm, prave som si spomenul, ze este ma caka strihacka basoveho testu Uz to caka na mna par dni moze sa to robit kludne aj u mna v skusobni ak budete mat zaujem, vsetko je pripravene, PC, zvukovka, majky... uz len hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 22. Október , 2008, 08:37:59 » |
|
miso, studia a skusobne su, skor to chce ludi, co povedia, toto budem robit, to znamena pojde si do obchodu pre vec otastuje ju a objektivne napise prispevok... o takych nam ide...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 22. Október , 2008, 10:32:18 » |
|
mne pride o dva-tri tyzdne plexina ceriatone, chystame sa ju s kamosom vytestovat na rozne bedne, samozrejme poriadne osolenu, tak potom napisem recenziu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 22. Október , 2008, 11:15:55 » |
|
Ja rad nejake klasiky cez vikendy a po veceroch potestujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 22. Október , 2008, 18:33:50 » |
|
vzdy vsetci len plno reci... ked ma dojst na akykolvek cin tak nastupuje otazka... a preco ja? haha, tolko bolo zaujemcov. no klasika.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 22. Október , 2008, 18:37:26 » |
|
miso, studia a skusobne su, skor to chce ludi, co povedia, toto budem robit, to znamena pojde si do obchodu pre vec otastuje ju a objektivne napise prispevok... o takych nam ide...
ja sa nechcem vyhovarat, rad by som to robil, ale som hluchy ako pen a neviem suvisle napisat jednu vetu...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 22. Október , 2008, 23:33:58 » |
|
(...) to znamena pojde si do obchodu pre vec otastuje ju a objektivne napise prispevok... o takych nam ide...
ale to musi byt nejako posvatene vedenim obchodu, nie? lebo ked tam pridem, vezmem, nebudu chciet dat na to testováání, ehm...noo...
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 23. Október , 2008, 09:37:38 » |
|
nie, zoberies si vec, schovas sa vo vedlajsom shope do skusobnej kabinky, vytavis to tam na 25 sekund a mas vsetko info potrebne na recenziu. zapozicanu vec potajme vratis na miesto, aby nikto nic nezistil. vsetky dalsie veci mozes opisat z recenzii na harmony-central jasne ze to bude dohodnute
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|