Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 03:27:02
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Strata vykonu komba  (Prečítané 1476 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kopanka
nováčik
*
Príspevkov: 11

« kedy: 17. Október , 2008, 10:40:44 »

Ahojte.Nemam ziadne skusenosti,preto sa obraciam s touto prosbou.Mam kombo Fender Cyber Twin a niekedy z nicoho nic strati vykon,cisty zvuk sa skresli a hra to pocutelne tichsie.Po chvilke sa to same spravi a hra normalne.A nerobi to stale.Niekedy tyzden v pohode a potom sa to objavi.Mohol by mi niekto poradit,co stym,pripadne na koho sa obratit?Dakujem moc.
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #1 kedy: 17. Október , 2008, 12:32:34 »

Cyber Twin to je ten s ECC83 v preampe?
skus vymenit lampu, ci to nebude tym
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #2 kedy: 17. Október , 2008, 12:47:26 »

nebude to skor suvisiet s chladenim konca? neprehrieva sa to moc?
Zaznamenané

stoka!
kopanka
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 17. Október , 2008, 14:01:34 »

Namam dojem,ze by sa to prehrievalo.Lampy su tam GT 12ax7wa.moze sa lampa chovat tak,ze raz ide dobre aj 3-4 tyzdne a potom zablbne na 30 sekund.neviete o niekom,kto by to vedel diagnostikovat?a dik za reakcie :)
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #4 kedy: 17. Október , 2008, 15:23:51 »

Namam dojem,ze by sa to prehrievalo.Lampy su tam GT 12ax7wa.moze sa lampa chovat tak,ze raz ide dobre aj 3-4 tyzdne a potom zablbne na 30 sekund.neviete o niekom,kto by to vedel diagnostikovat?a dik za reakcie :)
len tak pre info.. 12ax7 a ECC83 je to iste, len ine oznacenie Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #5 kedy: 17. Október , 2008, 15:28:37 »

skús urobiť toto.Gitaru zapoj do konektoru return-uvidíš ako sa to bude chovať.Ak blbo,tak bude chyba asi v koncovom stupni,ak to bude v pohode,tak chy ba bude v preampe...
Zaznamenané
kopanka
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 21. Október , 2008, 08:05:03 »

skús urobiť toto.Gitaru zapoj do konektoru return-uvidíš ako sa to bude chovať.Ak blbo,tak bude chyba asi v koncovom stupni,ak to bude v pohode,tak chy ba bude v preampe...

to je dobry napad,uz to testujem,ale zatial je to vsetko ok.Uvidim.Dik.
Zaznamenané
kopanka
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 22. Október , 2008, 21:05:43 »

myslim,ze chyba je v preampe,pretoze,ked sa to objavilo,prehodil som gitaru do returnu a bolo to ok.bude teda chyba v elektronkach?prosim,moze mi niekto poradit v oznaceni,mam tam 12ax7wa,ale hladal som na nete a tych 12ax7 je viacej,s roznymi koncovkami,napr wc,c atd.co vlastne tie koncovky znamenaju.nemam v tomto obore fakt ziadne znalosti.dakujem
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #8 kedy: 22. Október , 2008, 21:17:22 »

myslim,ze chyba je v preampe,pretoze,ked sa to objavilo,prehodil som gitaru do returnu a bolo to ok.bude teda chyba v elektronkach?prosim,moze mi niekto poradit v oznaceni,mam tam 12ax7wa,ale hladal som na nete a tych 12ax7 je viacej,s roznymi koncovkami,napr wc,c atd.co vlastne tie koncovky znamenaju.nemam v tomto obore fakt ziadne znalosti.dakujem

to je nejaka ruska na vojenske ucely. daj tam 12ax7a  a na to aby si otestoval ci je chyba v nich tak tam mozes dat na skusku hociaku 12ax7 alebo ecc83. nic sa tomu nestane ani keby tam zostala natrvalo.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kopanka
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 03. December , 2008, 21:38:35 »

uplne som zabudol na odpoved.Bolo to v lampe.Dakujem za vsetky odpovede.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 24 otázok.