miso_kolo
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Október , 2008, 09:40:56 » |
|
fakt krasny nastroj, uz rozmyslam nad 7cmikovou prs s 27" menzurou
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. Október , 2008, 09:46:25 » |
|
Pripajam sa, ozaj nadherny nastroj a cena je tiez priazniva. Berie to z fora niekto? praveze nie, je to jeden z finalistov posledneho superstar kola (aspon tak som sa dozvedel na mieste)
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 21. Október , 2008, 09:46:45 » |
|
mali sme s Igorom plan skocit za Duskym aj Majom Ferom (ma McCartyho 22) ze spravime porovnanie. Par dni pred odovzdanim mal Igor zdravotne problemy, tak sa to natiahlo. V sobotu tesne po dokonceni, doletel majitel gitary a vzapati si gitaru odniesol domov. Naozaj nebolo kedy.
Roberto-môj nazor.k čomu je to dobre? Hypoteticky: "zistite",že McCar ma kapanek lepši sustain,hra lepšie v basoch,ale Keller je krajši vo vyškach/alebo naopak/. A keby ste to potom porovnali s inou PRS-kou,tak by ste zistili,že je všetko ináč. Akeby ste to porovnavali s dakou inou gitarou,tak zas bude pravdepodobne všetko inač. Rozdiely tam budu vždy.A ked igor postavi totožnu Bird 22,tak tiež asi bude hrat inač ako tato. / myslim si,že je to aj dobre ked su rozdiely.Preto ja tieto porovnavacie testy nemam rad,pretože sa sice vela popiše,ale vobec to nie je podstatne. Ale samozrejme,pokial vas to bavi a chcete to robit-tak nič proti tomu. A neber to prosim osobne,to je moj nazor na všetky taketo porovnavacie testy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. Október , 2008, 09:50:07 » |
|
ale ved ano. Majov PRS ma palisandrovy krk a ine snimace, takze cele to porovnanie je len o porovnani.. ze obe gitary su pekne a zneju rovnako vyborne.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. Október , 2008, 09:53:31 » |
|
praveze nie, je to jeden z finalistov posledneho superstar kola (aspon tak som sa dozvedel na mieste)
Berkyova, alebo Pyco? :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 21. Október , 2008, 09:55:09 » |
|
fakt krasny nastroj, uz rozmyslam nad 7cmikovou prs s 27" menzurou vidis.. PRS nerobia sedmicky, ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 21. Október , 2008, 09:55:50 » |
|
vidis.. PRS nerobia sedmicky, ze?
nie... ale robia ich ine firmy a maju tiez velmi pekne nastroje
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. Október , 2008, 09:59:35 » |
|
nie... ale robia ich ine firmy a maju tiez velmi pekne nastroje si mi ani nemal hovorit dpc.. asi idem vybrat nejaku banku.. aspon 2 mega bude treba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 21. Október , 2008, 10:10:31 » |
|
vidis.. PRS nerobia sedmicky, ze?
robia, ale iba na objednavku, a tam su potom ine ceny co som posledne nejake videl na predaj, tak vsetko bolo od 200 do 900tis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. Október , 2008, 10:12:45 » |
|
samozrejme, myslel som seriovky... este nemam tolko penazi nazvys
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 21. Október , 2008, 10:13:44 » |
|
prikláňam sa ku názoru že konfrontácia a porovnávanie pri handmade stráca účel.Kedže práve v tom je čaro handmade že sa nenájdu dva rovnaké kusy, a človek ktorý si jú dá postaviť sa chce síce priblížiť nejakému tomu "štandardu" , ale myslím že individualita či už nástrojová, zvuková alebo osobnostná stojí za to. Nádherná gitarka určite dobre prepracovaná, a osobne chcem mať jednu Igorovu gitarku v zbierke.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 21. Október , 2008, 10:14:58 » |
|
robia, ale iba na objednavku, a tam su potom ine ceny co som posledne nejake videl na predaj, tak vsetko bolo od 200 do 900tis. Pomerne velky cenovy "rozptyl" . No ale čo: "kto chce na tom hrat-musi na to mat".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 21. Október , 2008, 10:28:26 » |
|
Ešte dodam malu "vytku" k tomu nastroju: uvital by som "luxusnejšie" knofliky potenciometrov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 21. Október , 2008, 10:57:50 » |
|
Ešte dodam malu "vytku" k tomu nastroju: uvital by som "luxusnejšie" knofliky potenciometrov.
Neviem osobne tamtie sa tam hodia skvele a zapadajú do celkového designu.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 21. Október , 2008, 11:53:23 » |
|
chcel by som vidiet toho hmmm..ta čo za to da take prachy, aj 48 je strašne vela to može dat len tak bohaty že s nimi kuri, alebo taky čo nevie aku maju hodnotu peniaze a že su aj lepšie investicie ako do gitary
superstaristi dobre zarabaju. zahra nejaku firemnu akciu za 50l a kupi si za to birda. a s birdom ma image tak sa mu pohrnu dalsie ksefty. to je kapitalizmus.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|