Keď som tu už predstavil všetko, na čom hrám, tak sa patrí predstaviť aj slečnu, na ktorej hrám. Je pomerne mladá, má 18 rokov a kúpil som ju hneď ako sa otvorili hranice, vtedy ešte v západnom nemecku za 699 DEM ( marka bola 24 Kčs, tak to bolo kua veľa peňazí) a bolo to v januári 1990. Vyrobená bola 1989. Na naozajstného Fendra som nemal, tak musel stačiť Squier. Vyberal som asi s ôsmich kúskov a strávil som spolu s imbusom v obchode celý deň
Po troch hodinách mi predavač priniesol kávu
!!!!!!!!!!! Gitarka je to skvelá, aj keď tu čítam kadejaké fámy o squierách........... Ja som si vtedy povedal, že keď bude na USA Fendra, tak ho hneď kupujem. A od vtedy som si žiadneho nekúpil, aj keď to dnes po finančnej stránke nie je problém. Totiž stratil som dôvod kupovať USA Fendra. Hral som na dvoch mexičanoch a jednom američanovi. Jeden mexičan bol strašne ľahký a hluchý jak poleno. Druhý bol v pohode, ale snímače brumeli neskutočne. Američan super, len krk mi nesedel, snímače lepší gulatejší zvuk, ale tichšie. Tak som si nejak zvykol na svoju slečnu. Aj som rozmýšľal, že by som ku kobylke mrskol nejaký RM singel, ale neviem, či by to padlo na úžitok. Takže moja slečinka je nejaká kópia 50'S, po novom by to bolo "classic vibes 50'S". Plusy : Neskutočný sustain. Keď si ju zavesíš na krk a udreš, tak ti brní celý pupok
Výborne ladí. Neviem, čo je to za mechanika, ale drží jak šlak. Tremolo fenderácke, na každom kameni vyrazené fender. Veľmi dobrý zvuk snímačov. Viem, že nemám alnico, ale hrajú fakt dobre. Brum tam je, ale v pohodke a na moje prekvapenie sú dosť silné. A hlavne žiadne napískavanie
Mínusy: Nultý pražec. Pokiaľ by som bol nejaký tremolista, okamžite mením za nejaký iný. Toto tam je len nejaký plast. Keďže tremolo používam ozaj minimálne, tak mi to nevadí. Váha. Neviem koľko váži, ale je trochu pri tele. Možno preto ten sustain. O ďalších mínusoch zatiaľ neviem. Poniže dodávam foto, robil som po toľkých rokoch trošku generálku. A odrušoval som alobalom
Nechal som sa nahovoriť na Fendre struny 0,09 ale som zistil, že som spravil riadnu pič.vinu
! Zlaté Dadaria
!