Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 20:56:15
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: moja slečna  (Prečítané 7380 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« kedy: 26. Október , 2008, 17:00:06 »

Keď som tu už predstavil všetko, na čom hrám, tak sa patrí predstaviť aj slečnu, na ktorej hrám. Je pomerne mladá, má 18 rokov a kúpil som ju hneď ako sa otvorili hranice, vtedy ešte v západnom nemecku za 699 DEM ( marka bola 24 Kčs, tak to bolo kua veľa peňazí) a bolo to v januári 1990. Vyrobená bola 1989. Na naozajstného Fendra som nemal, tak musel stačiť Squier. Vyberal som asi s ôsmich kúskov a strávil som spolu s imbusom v obchode celý deň  Bavím sa skvele Po troch hodinách mi predavač priniesol kávu Si píš!!!!!!!!!!!!!! Gitarka je to skvelá, aj keď tu čítam kadejaké fámy o squierách........... Ja som  si vtedy povedal, že keď bude na USA Fendra, tak ho hneď kupujem. A od vtedy som si žiadneho nekúpil, aj keď to dnes po finančnej stránke nie je problém. Totiž stratil som dôvod kupovať USA Fendra. Hral som na dvoch mexičanoch a jednom američanovi. Jeden mexičan bol strašne ľahký a hluchý jak poleno. Druhý bol v pohode, ale snímače brumeli neskutočne. Američan super, len krk mi nesedel, snímače lepší gulatejší zvuk, ale tichšie. Tak som si nejak zvykol na svoju slečnu. Aj som rozmýšľal, že by som ku kobylke mrskol nejaký RM singel, ale neviem, či by to padlo na úžitok. Takže moja slečinka je nejaká kópia 50'S, po novom by to bolo "classic vibes 50'S". Plusy : Neskutočný sustain. Keď si ju zavesíš na krk a udreš, tak ti brní celý pupok  Bavím sa skvele Výborne ladí. Neviem, čo je to za mechanika, ale drží jak šlak. Tremolo fenderácke, na každom kameni vyrazené fender. Veľmi dobrý zvuk snímačov. Viem, že nemám alnico, ale hrajú fakt dobre. Brum tam je, ale v pohodke a na moje prekvapenie sú dosť silné. A hlavne žiadne napískavanie  Bavím sa skvele Mínusy: Nultý pražec. Pokiaľ by som bol nejaký tremolista, okamžite mením za nejaký iný. Toto tam je len nejaký plast. Keďže tremolo používam ozaj minimálne, tak mi to nevadí. Váha. Neviem koľko váži, ale je trochu pri tele. Možno preto ten sustain. O ďalších mínusoch zatiaľ neviem. Poniže dodávam foto, robil som po toľkých rokoch trošku generálku. A odrušoval som alobalom  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Nechal som sa nahovoriť na Fendre struny 0,09 ale som zistil, že som spravil riadnu pič.vinu Si píš!!!! Zlaté Dadaria Si píš!!!!

« Posledná zmena: 21. Október , 2012, 09:00:38 od mesiah » Zaznamenané

Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #1 kedy: 26. Október , 2008, 17:04:18 »

Je krásná.Hlavne že sa lubite a robí ti radost.Len sa ako o svoju lásku o nu aj staraj.  Zdravíčko
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
mesiah
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 26. Október , 2008, 17:05:54 »

Snažím sa, veď je so mnou dlhšie než moja žena  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 26. Október , 2008, 17:11:46 »

to je made in Korea ? kolko presne na hrubku meria telo ?
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 26. Október , 2008, 17:14:00 »

Musíš chvíľku počkať, musím odmerať  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 26. Október , 2008, 17:14:24 »

a daj fotku hlavy :)
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 26. Október , 2008, 17:17:21 »

Hrúbka tela je 4,6 cm a fotku hlavy máš dokonca aj zozadu.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #7 kedy: 26. Október , 2008, 17:17:33 »

Sympaticka, super zozltnute snimace, pekne napisane (trosku pri tele Bavím sa skvele) :)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #8 kedy: 26. Október , 2008, 17:49:41 »

krasna...  Na zdravie! ak by sa dalo bodly by aj ukazky...
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 26. Október , 2008, 17:52:52 »

Určite sa dopracujem aj k nejakým ukážkam, ale skúšam ako na to. Aby to zas nebol nejaký maglajs  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Ale určite v dohľadnej dobe niečo bude.
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #10 kedy: 27. Október , 2008, 16:17:49 »

.....dal si na ňu aj nové struny.....keď si si dal už toľkú námahu???.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
mesiah
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 27. Október , 2008, 19:04:39 »

Dal, veď som písal, že som sa nechal nachytať na Fendre struny a neodporúčam ich fakt nikomu. Je to šmejd Si píš!!!!! Keď natiahneš nové (kvalitné struny) tak dva týždne mlaskáš blahom a priblo sa usmievaš na svet  Bavím sa skvele Keď som natiahol tieto, tak som lutoval, že som tam nenechal tie 3-mesačné  Neser ma! Tie hrali lepšie Si píš!!!!!! Doteraz som používal D'Addaria 0,08 a rozhodol som sa po prehováraní na Fender nickel 0,09. Najprv som myslel že doplním ešte dve struny na tremolo, ale zistil som, že nie je treba.
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #12 kedy: 27. Október , 2008, 19:07:33 »

struny 008 to co uz je???Si píš!!!
Zaznamenané

Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #13 kedy: 27. Október , 2008, 19:08:23 »

Doteraz som používal D'Addaria 0,08 a rozhodol som sa po prehováraní na Fender nickel 0,09.
Na osmičky sa vyser, nemá to zvuk-minimálne tie deviny. Osmičky nech si Malmsteen používa.  :)
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník

« Odpoveď #14 kedy: 27. Október , 2008, 19:30:03 »

Na osmičky hrám 20 rokov. Nejako som si na ne zvykol, ale minule som testol kolegovho mexičana a mal tam 10 hybrid. A voľáko som počul a zahral veci, čo na osmičkách nehrali. Tak som sa rozhodol pre kompromis . Deviny. Prípadne by som neskôr skúsil 9 hybrid .................. a možno desiny Huh!Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Ale zas nemám prsty jak drevorubač  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.