brightsidesuicide
pravidelný návštevník
Príspevkov: 189
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 27. Október , 2008, 20:48:36 » |
|
no ja mam 12ky struny a pakujem a podladeny som na Dis, miestami dropnuty az na Cis.. a pruzin mam 5 no.. ale drzi to ani sa to prilis nerozladuje pri pakovani...
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 27. Október , 2008, 20:51:29 » |
|
myslis ze by ti to uz zdvihlo kobylu?
dvihlo, ale nie je problem to dostelovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 27. Október , 2008, 20:53:25 » |
|
zavisi od pruzin, mal som take, kde mi to dvihlo kobylku pri 9-nach a to som ich prisroboval najviac co to slo, neviem co to boli zac..teraz mam tiez 3 ine a v pohode to aspon 10 udrzi
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 27. Október , 2008, 20:55:09 » |
|
Vidíš, konečne správna rada. Ja som mal pocit, že ten ťah je silnejší Ja už by som ich tam mal 5 kúskov, keby ich mali v obchode. Pridávať len dve je blbosť, podľa mňa treba meniť všetkých päť. Ale v Lídl music v PN mi ich niekto vykúpil pred nosom a v NR na trhovisku mi ponúkal celé tremolo za 300 Sk. No to musí byť kvalita jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 27. Október , 2008, 21:06:29 » |
|
myslis Marris?
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 27. Október , 2008, 21:07:55 » |
|
Hej, ja som si myslel, že takéto veci sa dajú kúpiť bežne. Ale nie. Inak hudobniny pekné, dá sa tam všeličo povyberať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 27. Október , 2008, 21:52:40 » |
|
Nahodou akustiky marris su uplne poprdeli... ked si budem kupovat akustiku tak jednoznacne marris... uz som hral na viacerych a hra to ako profi gitara a stoji posranych 3900
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 27. Október , 2008, 21:54:51 » |
|
Páči sa mi, že tam kúpiš gitarky a basy naprieč celým cenovým spektrom. Samozrejme okrem Stagg, Dimavery a iné prkná nedržia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 28. Október , 2008, 11:16:47 » |
|
......ja som v NR na trhovisku vletel do tých hudobnín, že waaaaauuuuuuu hudobniny......druhý dojem waaaaauuuuuu super a tretí že u toho tupca nenechám ani korunu......a to som chcel kúpiť dve sady strún na 5strunku basu 4sady strun na gitary, dve sady strún na jumbo a nástrojové a signálové káble......no nekúpil som......
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 28. Október , 2008, 17:14:49 » |
|
Kedy ste tam boli pani? Tipujem ze uz potom ako sa na to Varga vykaslal... To nove osadenstvo JE take pofiderne prinajmensom Ale predtym to bolo v pohode, teda aspon co sa tyka personalu. Vyber tam nie je bohvieaky, je mi to normalne tazko priznat ale momentalne najlepsie hudobniny v NR ma asi Fasko, tj. Rockland...
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 28. Október , 2008, 19:33:07 » |
|
A ten Rockland je kde, prosím ťa ? Ja som hľadal hudobniny v NR a okrem tých na trhovisku som žiadne nenašiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 28. Október , 2008, 23:37:26 » |
|
Fuuu Rockland niekedy byval na Farskej nad pesou zonou v takej pivnici, teraz sa prestahovali na okraj mesta, je to v podstate na zaciatku vyjazdu na BA za Hypermarketom TESCO na Bratislavskej... Dost o hovne miesto, ale tie hudobniny su dost velke...
A dalsie hudobniny v NR mas RD Music, to je v takej bocnej ulicke z pesej zony, aj ked tam tiez vyber zrovna velky nie je ( Muziker )...
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 29. Október , 2008, 09:34:48 » |
|
......tá odbočka k Rocklandu je pri benzinke za Tescom na Bratislavskej......típek tam nemal čo som si pýtal.......citujem ho "jasné chlapci ak napíšete presne mailom do týždňa to tu máte".......a to som mu písal v máji......tak som sa radšej zastavil v Revieli na mlynských v Blave, lebo som vedel, že tie struny mávajú bežne skladom.....a v tých hudobninách na trhovisku som bol nejak začiatkom tohto roka.......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 29. Október , 2008, 09:53:32 » |
|
a jak sa ten predavajuci v Marrise prejavoval ako tupec?
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 29. Október , 2008, 10:06:43 » |
|
.....flegmoš.....doslova že "a čo ty chceš, čo si vymýšlaš, to Ti nestačí čo tu máme???.......prečo to si bol Ty???......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|