Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 17:26:21
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Cort KX5  (Prečítané 12147 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #15 kedy: 28. Október , 2008, 10:41:19 »

......za tú cenu veľmi lepšie nekúpiš......iba ak niečo jazdené a s poriadnou dávkou šťastia.......
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
skuller
pravidelný návštevník
Príspevkov: 249

« Odpoveď #16 kedy: 28. Október , 2008, 10:46:03 »

......za tú cenu veľmi lepšie nekúpiš......iba ak niečo jazdené a s poriadnou dávkou šťastia.......

Tak tak, nove asi nie
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 28. Október , 2008, 10:51:59 »

ta gitara je celkovo podarena, v dnesnej dobe su tieto low endove nastroje uplne niekde inde ako pred dajme tomu 10rokmi. Ja som na to hral a vobec mi to nevadilo, akurat tam boli nejake tenucke struny ale posobilo to solidne
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #18 kedy: 28. Október , 2008, 12:10:14 »

Joo a je to Indonezia

mcmaros: ta farba je podla mna uplne krasa... ale to je vec vkusu Žmurk

Aj KX1Q je Indonezia. Na starsich modeloch bolo este Korea. Ja som sa zasa na taku farbu nemohol pozerat a ciernu som nechcel, tak som nakoniec kupil inu.

Moje postrehy na KX1Q:

- Ten licencovany mostik mi na niektorych miestach scernal a v mieste kde mam opretu dlan ta imitacia chromu zliezla a je to take drsne biele. Planujem preto vymenit. Ale to je moj pripad, pretoze moj pot zozerie vsetko rychlo. Aj ked sa mi uz ruky moc nepotia.

- Ladiace mechaniky sa naprazdno trochu kyvali. Vadilo mi to aj pri ohybani strun G a B(H), kde sa mi vedela struna rozladit o par centov. Spravil som taku upravu, ze som do nich dal pasik folie, ktora sa presvecuje na projektore. Do toho miesta kde su nasrubovane v krku. Mechaniky sa nekyvu a ladenie drzi nenormalne.

- Krkovy humbucker sa mi zda moc zbasovany, co mne moc nevyhovuje. Po rozopnuti na single hra ale fajn.

Ak tam su rovnake komponenty ako na KX1Q, tak sa ti moze stat to iste.
Zaznamenané

skuller
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 28. Október , 2008, 12:41:36 »

Mnoo ja mylsim ze hardware bude rovnaky, az na snimace..
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #20 kedy: 28. Október , 2008, 13:15:01 »

moj pot zozerie vsetko rychlo

......"maros" Ty máš agresívnejší pot ako Chuck Noris......  Bavím sa skvele
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
skuller
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 28. Október , 2008, 13:49:07 »

neviem ako su na tom tieto k-ackove corty, ale urcite by som neodporucal tu m-kovu radu. kamarat milovnik lowendu a zbytocnosti si kupil m200 co je o tisicku lacnejsia gitara ako ta kx5 a je to strasna sracka, sice je mozno lepsia jak tie trianglove squiery.. kedze som vsade cital ze lacne corty su fajn, bol som dost prekvapeny ked som na nej zahral. hralo to jak jolana

Mozno nevydareny kus... Ja som sa nestretol s vyslovene zlou Cortkou, a to ani pri tych najlacnejsich.. S jolanou sa to neda porovnat ani nahodou..
« Posledná zmena: 28. Október , 2008, 13:50:19 od skuller » Zaznamenané
mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #22 kedy: 28. Október , 2008, 18:07:53 »

......"maros" Ty máš agresívnejší pot ako Chuck Noris......  Bavím sa skvele

Este som necital, aby niekto pisal ze sa mu stalo nieco podobne. Ani na fotkach som nic nevidel. To len ja si napriklad kupim kovove pero a za mesiac/dva je hrdzave. Ten mostik som znicil uz za dva (!) mesiace. No hanbím sa.. Ale ladiace mechaniky vyzeraju byt prijatelnej kvality. Este som zabudol aj na krytky potenciometrov, ktore mi zcernali. Po kazdom hrani som to poctivo utieral az dovtedy, nez som zistil ze to nema zmysel.

Inak som s gitarou spokojny velmi, super sustain. Tie prazce su sice "large" aj na KX5, ale nie su moc vysoke (asi 1mm) co moc nemam rad. Sivcak ma v ponuke aj 1,5mm.
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #23 kedy: 28. Október , 2008, 18:25:34 »

Toto je fotene teraz pri zlom svetle, takze to nie je dobre vidiet. Mozno to cvaknem este zajtra. Je to taky odstrasujuci priklad kvality toho hardveru.

Zaznamenané

skuller
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 28. Október , 2008, 18:31:47 »

Este som necital, aby niekto pisal ze sa mu stalo nieco podobne. Ani na fotkach som nic nevidel. To len ja si napriklad kupim kovove pero a za mesiac/dva je hrdzave. Ten mostik som znicil uz za dva (!) mesiace. No hanbím sa.. Ale ladiace mechaniky vyzeraju byt prijatelnej kvality. Este som zabudol aj na krytky potenciometrov, ktore mi zcernali. Po kazdom hrani som to poctivo utieral az dovtedy, nez som zistil ze to nema zmysel.

To mas fakt nejaky agresivny pot... Co sa tyka hardwaru tak s tmyto problem vobec nemam...

Zas na druhej strane niektori ludia vyzaduju a radi si aj zaplatia, aby ich gitara mala opotrebovany vzhald   Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 28. Október , 2008, 18:35:06 od skuller » Zaznamenané
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #25 kedy: 28. Október , 2008, 21:19:30 »

Hej, KX-ova rada je skvela. Tiez som sa rozhodoval medzi M600vkou a KX1Q, ale vyhrala to druha menovana (nenormalny sustain a drzi ladenie ako hovado). Trochu ma ale stvu tie EMG-HZ snimace, maju totiz tendenciu piskat ked to najmenej potrebujem. Od takej znacky by som take sunty necakal, co uz rozmyslam ze sa uz dlho neohreju u mna.
 Inak prave mechaniky, kobylka a nulty prazec na tej gitare su skvele...tyzden hodena v puzdre a ladi ako pred skuskou  Som frajer
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #26 kedy: 28. Október , 2008, 21:27:28 »

Tie snimace nie su orginal EMG Si píš!!! Su vyrobene v Korei. Fotky vybratych snimacov mam tu: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,68342.0.html
Zaznamenané

C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #27 kedy: 10. November , 2008, 23:51:03 »

Zdarec cem si kupit TU Cort KX1Q alebo tu KX5 a cem sa opýtať dakoho čo ju tu má na to ež ako to hra ked sa to podladí  Huh! najlepšie Drop C alebo aj ked do D mno ake su vaše skusenosti popr. menil už dakdo na tom snimače  Bacha na vec kamo! dikes
Zaznamenané
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #28 kedy: 11. November , 2008, 17:24:50 »

Ja na nej hram na Cis ladeni a myslim ze to tej gitare celkom sadne. Treba natiahnut nejake hrubsie struny - 11/12 a ide to. Na LPcku, ktore som mal predtym zneli nizsie ladenia dost huhlavo. Problemom tejto gitary su snimace a niekomu mozno nesadne velmi uzky krk...
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #29 kedy: 11. November , 2008, 18:09:08 »

A čo táto  :) http://www.rnr.pl/p9756.893_cort_mltd_sb_nat_gitara_elektryczna.html
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.